Ben güvenemedim, gidip dokunarak alıcam tekstil ürünlerini içime sine sine, ama civilimden alışveriş yapanlar genel olarak memnunlar..
kızlar bu civilimden banyo havlularından alan varmı nasıldır bebişlerimiz içn...??? Kullanışlımı buarada bu civilim yerini bizim burdaymış daha yeni farkettimAma yinede internetdende verrim sipariş:d
canım benım eklediğim resimleri gorduysen ben havluyu cıvılım den aldım. Ama netten wermedım sıparıs. Nette 12 tl ye gormustum. Ona baktım ılk magazaya gıdınce o gercekten cok kotuydu. Sertti ama ben baskasını aldım 16-18 tl bişidi tam hatırlamıyorum. Gayet güzel.birde 23 tl ye wardı benım aldıgımla arasında pek fark yoktu acıkcası. Oyuzden 16 tl olanıaldım ben tavsıye ederım.
Kızlar bu civilimden banyo havlularından alan varmı nasıldır bebişlerimiz içn...??? Kullanışlımı buarada bu civilim yerini bizim burdaymış daha yeni farkettimAma yinede internetdende verrim sipariş
Kızlarrr benim acaip iştahım açıldıııı aklıma devamlı yemek geliyorrrr...Ne yapcam ben böleeeeÇok kilo almaktanda korkuyorum...
teşekkür ederim güzelim sağol. 7.aydan önce birşey almayın derler ama ben katılmıyorum,bunu uygulayanlara da saygı duyuyorum. çokta fazla birşey kalmadı zaten 7.ayına, zamanı gelince sende doya doya yaparsın alışverişini
amin canım inşallah çok teşekkür ederim
Kızlar iyi bir indirim fırsatı henüz ateşölçer almayanlara :82:
Chicco Kızılötesi Easy Touch Ateş Ölçer - Bebek & Çocuk
tunayınlarrr..
cıcıler cok gusel mavı mavı oldu topıc....
mothercarede kuvette ındırım var dıdı arkadas sadee pembeyı sokmuslar ındırıme :95:cok guseldı ama..
ceylanbebe den esofman takımı aldım okadar ordada %50 ındırım var her sehırde varmı bılmıorum :26:
bunun dısındakı ıvır zıvır seylerı netten alıcam ndırım var dıye magazaya gıdıyorum hıcbısı kalmamıs oluo netten daha rahat
turkuaz yatagınız hayırlı olsun :92:uzerınden bı yuk kalkmıstır..
benım yarın gunum var carsamba oda takımı ısını kapatıcam ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?