-----2010 KASIM hamişleri----

turkuaz yatagınız hayırlı olsun :92:uzerınden bı yuk kalkmıstır..
benım yarın gunum var carsamba oda takımı ısını kapatıcam ınsallah

Ben güvenemedim, gidip dokunarak alıcam tekstil ürünlerini içime sine sine, ama civilimden alışveriş yapanlar genel olarak memnunlar..

tekstılı netten almayın bencede ya hayal kırıklıgı yasayanlar var :26:

Civilimin ürünleri hem kaliteli hem de güvenilirdir kızlar. Ben yeğenimin hemen hemen herşeyini ordan almıştım teyzem çok memnun kalmıştı. Şimdi de oğluşumun çoğu şeyini oradan alıyorum hem yumuşacık hem de çok uygun

Tekstil ürünlerini gidip görmekte yarar var bu akşam online alışveriş yerine gidip bakıcam.. Havlularını battaniyerlerini merak ediyorum bakayım nasıl... Yarın sabah yazarım deneyimlerimi...

Kalite kalite değişmekle beraber genel olarak piyasanın altında fiyatları. Elbette ilk önce görmen de yarar var ben ayda 1-2 kere muhakkak gitmiş olduğum için ezberledim artık

ya soylede bısı var magazadan alınca toplu toplu bı suru ındırım yapıolar netten alınca nıye yapmıolar :111:

kızlar bu civilimden banyo havlularından alan varmı nasıldır bebişlerimiz içn...??? Kullanışlımı buarada bu civilim yerini bizim burdaymış daha yeni farkettim Ama yinede internetdende verrim sipariş:d

canım benım eklediğim resimleri gorduysen ben havluyu cıvılım den aldım. Ama netten wermedım sıparıs. Nette 12 tl ye gormustum. Ona baktım ılk magazaya gıdınce o gercekten cok kotuydu. Sertti ama ben baskasını aldım 16-18 tl bişidi tam hatırlamıyorum. Gayet güzel.birde 23 tl ye wardı benım aldıgımla arasında pek fark yoktu acıkcası. Oyuzden 16 tl olanıaldım ben tavsıye ederım.

Evet hediye çeki falan veriliyor mağazalarda, işte karşılaştırıp almak lazım.. :97:

Bu akşam kocişi kandırıp götüriyim bi belki senin aldığından bizde alırız Kızmazsın dimiiii

Kızlar bu civilimden banyo havlularından alan varmı nasıldır bebişlerimiz içn...??? Kullanışlımı buarada bu civilim yerini bizim burdaymış daha yeni farkettim Ama yinede internetdende verrim sipariş

bende civilden aldım selinanın dediği fiyatta birşeydi yumuşacıktı bitanede fermuarlı battaniyelerden aldım hem uygun hem yumuşacık.....

ben daha çüçüğüm

Kızlar iyi bir indirim fırsatı henüz ateşölçer almayanlara :82:
Chicco Kızılötesi Easy Touch Ateş Ölçer - Bebek & Çocuk

bnm ateşimide ölçermi bu

hhooohohoh çok üsüldüm kalmıyo demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…