-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlar bu arada kıdemli annelerden ve doktorumdan aldığın öneriye göre lansinoh göğüs ucu kremini 8. aydan sonra kullanmaya başlayın şeklinde... oluşabilcek yara ve çatlakları ancak öyle engelleyebiliyormuşuz...

galiba bende randevu alip dr ugrayacam boyle olmaz kizim var ve gebeyimde
cok ciddi bir durum arkadasinin adina inan cok sevindim ya
sanki benim uzerimden yuk kalkti :)

En doğru kararı vermişsin canım
İnş kısa sürede bu negatiflikten kurtulursun..

bizde gem hanımın tavsiyesiyle şimdiden kullanmaya başlıodukk

gülçin kaçıyooo :79::79::79::79: iyi geceler canlar sabahın köründe görüşmek dileğiyle mucukkk

Çalışan anneler 32.haftada doktordan 37.HAFTAYA KADAR ÇALIŞABİLİR RAPORU ALMAYI UNUTMAYIN.Eğer unutur almazsanız diğer haftalarda alma telafisi yok hatta 37.haftaya kadar çalışsanız bile doğum sonrasına aktarılmaz..Yani 32.hafta rapor alma zamanı unutmayın

raporu aldıktan sonra neler yapılcak acep???

ssk ya saydırmam gerektiğini sölediler...

hepsi burada dan bebemin küveti filesi ve seba med ürünlerini sepete ekledim kociş alır artık

hepsi burada dan bebemin küveti filesi ve seba med ürünlerini sepete ekledim kociş alır artık

Ben aktif bebek.com dan sebamed 500 ml şampuan ve 200 ml.pişik kremi aldım, 56 gr lansinoh krem, ateşölçer, göğüs pedi, bebeğin tırnak makası aldım indirimdeydi.uny baby yenidoğan ıslak mendili unutmuşum ama üzüldüm ona 3 günde geldi.Dün birde burada markette prima yenidoğan premium care indirime girmişti 18liraya aldım..

oooo forum erken uyumuş bugün

ben uyuyamadım yne

nolcak bnm bu düzensiz uyku hallerimmmmm :44:

Günaydıııınnn :86:

Selina birasdan burda olur çok sıkıldım :44:

ayyy bu arada Ankaradan hava durumu ... Berbat sisli bi hava varrr 1m görüş mesafesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…