-----2010 KASIM hamişleri----

hg aramıza tekrardan rabbim inş bu sefer bebeğini sana bağışlar canım....hakkımızda hayırlısı.....

Günaydın Nevincimmmmm.
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhhhh canımmmmmmmmmm..Bidahakine eşide sürüklersin bende geçen hafta kı randevuma tek başıma gitmiştimmmm

malesef canım o anca doğumda görcek bi daha oğlunu çıkamıyor işten....
bu arada randevumu erkene aldılar 6,15 e seviniyorum erkenden görcem oğlumu sinir oldum işten nasıl izin alcam pufff.....sekreter kız bile dediki hamilesin o saate kadar nasıl çalıştırıyorlar seni

ben turlamaya cıkınca çoçuumun oda takımını aldım geldımmmmmmmmm hohooyyttt cokta gusel oldu ıcıme sındı vallahı...1 ay ıcınde teslım edıolarmıs :87:

gemcim, odanız hayırlı uğurlu olsun. Allah yatağında uyuduğu,odasında oynadığı günleride görmenizi nasip etsin inşallah.

bende beyaz üstüne renkli küçük puanlar ve ortasında ayıcık olan bi uyku seti aldım....
oğluşlarımız hayvanların içinde büyücek yaw.....

güle güle kullanmak nasip etsin rabbim.....

turkuazm,güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

merhaba kizlar..
ben hic iyi degilim sizden ricam dua edin lutfen depresyona dustum..
istah kalmadi yemek yiyemiyorum sabaha kadar uyuyamadim
simdide gozlerimden uyku akiyor cok yanlizim..

Allah yardımcın olsun cnm, Allah gönül ferahlığı ve huzur versin.

günaydın kızlarrrrrrrr......
ben demiştim yazın kış yaşayacaz diye.....
bugün 7 de doktor kontrolumuz var bizim oğluşumu çok özledim annane ve babaanne ile gidicez malesef eşimin işi var pufff.......

güzel haberlerle gelirsin inşallah

önceki düşüğün için gelmiş geçmiş olsun.Rabbim bu kez sağlıkla tamamına erdirip,kucaklamanızı nasip etsin. Amin

bnm bebemi görmeme 10 gün var daha :93::93:

uzun zamandırda görmüyom en soooonnnn şöle güzelceee 1 ay önce gördüm bide tekme kontrolüne gittiydim 10 gün önce falan
hadi 10 gün geçsin... sizde bebelerinize iyiiceee bakınnn bi dolu resim isteyin sorada gelin burda bizimle paylaşın

merhabalar herkese, carrefourda bebek ürünlerinde indirimler varmış. Biz bebek bezi almaya başladık. ilgilenenlere duyurulur.

günaydın kızlarrrrrrrr......
ben demiştim yazın kış yaşayacaz diye.....
bugün 7 de doktor kontrolumuz var bizim oğluşumu çok özledim annane ve babaanne ile gidicez malesef eşimin işi var pufff.......

Ayy ne güzell
Kocaman olmuştur bebişin
Güzel haberlerini bekliyoruz
Tebrikler
İnş sağ salim kucaklarımızda görürüz bebişlerimizi
6,15 için çıkmak izin olmaz artık, pes yani, ne vicdansız şu senin patron

bebeği olan arkadaşlara sordum herkes genel olarak primayı öneriyor. bende bu nedenle prima almaya başladım biraz daha büyüdükten sonra olmazsa başka markaları da deneyebilirim. Sadece bez değil indirimde herşey var. Netten de bakabilirsiniz ne var ne yok diye.

hg purcum...
ayy ayyy hiç sorma ne edelim şu mayısta bitsin rahat etcez inş....

bende beyaz üstüne renkli küçük puanlar ve ortasında ayıcık olan bi uyku seti aldım....
oğluşlarımız hayvanların içinde büyücek yaw.....

güle güle kullanmak nasip etsin rabbim.....
amın canım amın..bızımde hastane cıkısımız olee rengarenk puanlı ve ayı var ortasındaaaa
merhaba kizlar..
ben hic iyi degilim sizden ricam dua edin lutfen depresyona dustum..
istah kalmadi yemek yiyemiyorum sabaha kadar uyuyamadim
simdide gozlerimden uyku akiyor cok yanlizim..
kuran oku cok ıyı gelıyor dıyenleere ınanmasdımda ne gunah ıslemısım
çiğtanem gerçekten yalnızlığın eşi benzeri yok ... seni çok iyi anlıyorum ... bebek şekerleri falan yapmaya başlasan hani seni oyalayan bişi olur die sölüyorum ???
ne gusel fıkır benımde tek basına butun gun evde oturan bı arkadasıma bole bı onerım olmustu adı çüçük

bizde gem hanımın tavsiyesiyle şimdiden kullanmaya başlıodukk
benım uclar cok kasınıo dıye basladım ben bıkerem dr dıdı sende ucları soyuluo dedın dıye basla dıdım deeeeeee basladınmı sankı

Allah bu sefer kucagına almayı nasıp eder ınsallah sımdıden hayırlı olsun yavrucun

gemcim, odanız hayırlı uğurlu olsun. Allah yatağında uyuduğu,odasında oynadığı günleride görmenizi nasip etsin inşallah.

amın canımmmmmmmmmmm cumlemızın ınsallah dun hep o halını hayal ettım zaten

..ay bu yatak cooook buyuuk onun ıcın dedıkce adam kıkır kıkır guldu bana

benım komsum sadece 1,5 ay yenıdogan kullanabıldı stokları elınde kaldı ..kac paket gıtmıstır acaba :26:

Günaydın kıslarrr

Senemgy bebeğini hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle canım

Dün anneannemise gittik oğlumla kardeşcazım asker izne geldi.... hasret giderdik bol bol....

Bugünde yemeğe davet ettim ve kendime baya ağır bir menü seçtim, kardeşimin sevdiği şeyleri derledim topladım bir menü çıkardım

Dün 2. tetenoz aşımızı olduk.... kalp atışımız yine tık tık tık....hemşire abla serkan çok heycanlı dedi güldü baya...

18 Ekim 3. ve son aşı günümüzü aldık... zuhal hemşiremiz dedi ki o zaman oğlanın verem aşısı filan olacak ona gelirken, kendi aşınıda çıkartırsın aradan didi

18 Mayıs'ta yine gel işin olmazsa didi, 18 Mayıs kocemin doğumgünü gelemem didim

Taam sonraki gün gel didi :94: ben seni ararım unutmazsın dedi.... sözleştik ayrıldık....

Bir de bugün ütü yapmam lazım :84::84::84:

benım komsum sadece 1,5 ay yenıdogan kullanabıldı stokları elınde kaldı ..kac paket gıtmıstır acaba :26:

Bis prima 50 lik paketlerden boy boy 1 paket aldık...

Yani ablamdan bildiğim kadarıyla ayda bir boy büyük almak gerekiyor, bebişlerimizin minnak göbüşleri sıkışıyor

morguleerrrrrrr hem yemek em utu aynı gun olmas yapma utuyu yarına bırak olmamı

Bi ton iş seni bekliyor, fazla yorma kendini
Gözünüz aydın kardeşim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…