Günaydıııınnn :86:
Selina birasdan burda olurçok sıkıldım :44:
ayyy bu arada Ankaradan hava durumu ... Berbat sisli bi hava varrr1m görüş mesafesi
Heyyy
Selina , ilknuroz işte değilsiniz değilmi ??
Günaydın Günaydınnnnn Günaydınnnnnnnnnn
Ben geldim Gülçinnnnnnnnnnnnnn
Hava çok kötü......İçimi daraltıyor bu hava sevmiommmm işteeeeeeee
Mersinde bugun hava karanlık ve yağmurlu. Ama soğuk değilllll ceketsiz cıkılıyor...
Biraz geçmişe bakıp geliyorumm..
Dün bi müşteri geldi öğlen yanıma
akşam 17:30 da gıttı giremedim forumaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iş yerindeyim canımmmmmmmmm
Günaydınnnnnn Kıslarrr...
Gülçincin yine erkenden ayaklanmışsınBende işteyim canım malesefff senin gibi evde olsak ne güzel ooohh misler gibi uyurdu hava da köt zatiiii
desene tüm yurdu kasvet sardıgöremeyince erken çıktın snadım dı bende
uyumakmıben daha o mertebeye ulaşamadım
sabha kadar oyun oynadım
az kaldı azzzzz :82:
ohhh öğlen çıksam işyerinden daha ne isterimmmmmmmmmmmmmmmm
OYYY canım üzüldüm şimdiinşallah düzelir biran önce uykusuz hallerin..
Selina merhaba ccanım nasılsın bugün bakalım...Dün akşam civile gittim buarada çok güzel cicler vardı ama pek içime sinmedi koca mağazadan sadece pijama takımı aldım oğluşuma.Battaniyeler güzel görünüyor ama acaip tüy çıkartıyordu bu yüzdende almadımm.Ama Wenice var dı yan tarafından ordan aldım 4 adet alt 2 tane patikli 2 tanesi de pastiksiz :d
Günaydın İlknuroz cum. Bugün hava karanlık ve sıkıcı oldğuğundan pekde olumlu başlamadım güne. böyle havalarda bi uyuşukluk ağırlık oluyor üzerimdeBen civilimden sadece penye battaniye almıştım. pamuklu yünlü olanlara bakmamıştım açıkçası. Benimde biraz zıbın ve alt patikli almam lazım resimleriii ekleyiver bi ara. venicede fiyatlar ne durumda. bebek kıyafetleri satıyorlarmı_?
günaydın kızlarrrrrrrr......
ben demiştim yazın kış yaşayacaz diye.....
bugün 7 de doktor kontrolumuz var bizim oğluşumu çok özledim annane ve babaanne ile gidicez malesef eşimin işi var pufff.......
Günaydınn canım hoşgeldin...
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahhh... Ne güzel görcen bebişini...
Arkadaşlar merhaba. Belki başından beri bu topikte olanlar hatırlar beni. 7. Haftamda düşük yaşamıştım, topiğe veda etmek zorunda kaldım. İçim dayanmadı pek o aralar girmeye. Şimdi tekrar hamileyim, bu kez daha iyi gidiyor. En azından bu kez 8. haftaya kadar gelmeyi başarabildik bebişimle. Umarım her şey yolundadır. Benden sonra da bazı kayıplar yaşanmış ama her şey nasip, kısmet onu anladım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah. Allah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
günaydın kızlarrrrrrrr......
ben demiştim yazın kış yaşayacaz diye.....
bugün 7 de doktor kontrolumuz var bizim oğluşumu çok özledim annane ve babaanne ile gidicez malesef eşimin işi var pufff.......
Arkadaşlar merhaba. Belki başından beri bu topikte olanlar hatırlar beni. 7. Haftamda düşük yaşamıştım, topiğe veda etmek zorunda kaldım. İçim dayanmadı pek o aralar girmeye. Şimdi tekrar hamileyim, bu kez daha iyi gidiyor. En azından bu kez 8. haftaya kadar gelmeyi başarabildik bebişimle. Umarım her şey yolundadır. Benden sonra da bazı kayıplar yaşanmış ama her şey nasip, kısmet onu anladım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah. Allah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?