-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydıııınnn :86:

Selina birasdan burda olur çok sıkıldım :44:

ayyy bu arada Ankaradan hava durumu ... Berbat sisli bi hava varrr 1m görüş mesafesi

Günaydın Günaydınnnnn Günaydınnnnnnnnnn

Ben geldim Gülçinnnnnnnnnnnnnn

Hava çok kötü......İçimi daraltıyor bu hava sevmiommmm işteeeeeeee

Mersinde bugun hava karanlık ve yağmurlu. Ama soğuk değilllll ceketsiz cıkılıyor...

Biraz geçmişe bakıp geliyorumm..

Dün bi müşteri geldi öğlen yanıma

akşam 17:30 da gıttı giremedim forumaaaaaaaaaaaaaaaaaa

desene tüm yurdu kasvet sardı göremeyince erken çıktın snadım dı bende

Günaydınnnnnn Kıslarrr...

Gülçincin yine erkenden ayaklanmışsın Bende işteyim canım malesefff senin gibi evde olsak ne güzel ooohh misler gibi uyurdu hava da köt zatiiii

Günaydınnnnnn Kıslarrr...

Gülçincin yine erkenden ayaklanmışsın Bende işteyim canım malesefff senin gibi evde olsak ne güzel ooohh misler gibi uyurdu hava da köt zatiiii

uyumakmı ben daha o mertebeye ulaşamadım

sabha kadar oyun oynadım

az kaldı azzzzz :82:

Selina merhaba ccanım nasılsın bugün bakalım... Dün akşam civile gittim buarada çok güzel cicler vardı ama pek içime sinmedi koca mağazadan sadece pijama takımı aldım oğluşuma.Battaniyeler güzel görünüyor ama acaip tüy çıkartıyordu bu yüzdende almadımm.Ama Wenice var dı yan tarafından ordan aldım 4 adet alt 2 tane patikli 2 tanesi de pastiksiz :d

Günaydın İlknuroz cum. Bugün hava karanlık ve sıkıcı oldğuğundan pekde olumlu başlamadım güne. böyle havalarda bi uyuşukluk ağırlık oluyor üzerimde Ben civilimden sadece penye battaniye almıştım. pamuklu yünlü olanlara bakmamıştım açıkçası. Benimde biraz zıbın ve alt patikli almam lazım resimleriii ekleyiver bi ara. venicede fiyatlar ne durumda. bebek kıyafetleri satıyorlarmı_?

valla havadan mı yoksa yorgunluktanmı bilmem benimde miskinliğim üzerimde :) birde sandalye tepesinde sırt ağrısıyla uğraşıyorum... Durumum çok fena... OOOOfff Birde dışarda boya yapıyorlar bütün koku ofise sızdıııı ölcem şimdi burda
Wenice de güzel şeyler var canım bebişler için dün ben iki altı 10 tl ye aldım hemde pamuklu Epey bir zıbını oldu ama hiç alt almamışım geçen onu kontrol edip liste yaptım kendime.. Öncelikle alınacakları bilinçli gidip bakıyorum yoksa her görüp beğendiğimizi alıyorum

günaydın kızlarrrrrrrr......
ben demiştim yazın kış yaşayacaz diye.....
bugün 7 de doktor kontrolumuz var bizim oğluşumu çok özledim annane ve babaanne ile gidicez malesef eşimin işi var pufff.......

bugün 7 de doktor kontrolumuz var bizim oğluşumu çok özledim annane ve babaanne ile gidicez malesef eşimin işi var pufff.......

Günaydınn canım hoşgeldin...

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahhh... Ne güzel görcen bebişini...

Arkadaşlar merhaba. Belki başından beri bu topikte olanlar hatırlar beni. 7. Haftamda düşük yaşamıştım, topiğe veda etmek zorunda kaldım. İçim dayanmadı pek o aralar girmeye. Şimdi tekrar hamileyim, bu kez daha iyi gidiyor. En azından bu kez 8. haftaya kadar gelmeyi başarabildik bebişimle. Umarım her şey yolundadır. Benden sonra da bazı kayıplar yaşanmış ama her şey nasip, kısmet onu anladım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah. Allah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

Hoşgeldin Senem... herşey nasip kısmet ilk düşüğün için çok üzüldüm canım inşşalah allahım birdaha göstermesin... Bu bebeğini kucağına saplıklı sıhhatli almanı nasip etsin inşallah.. Dualarımız seninle canım...

Günaydın Nevincimmmmm.
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallahhhhhhh canımmmmmmmmmm..Bidahakine eşide sürüklersin bende geçen hafta kı randevuma tek başıma gitmiştimmmm

Senemcim Aramıza Tekrardan hoşgeldinnn. Bak ne güzel tekrardan hamıle kalmışsın aadına çok sevindim. Dualarımız bundan sonra senınlede olacak Sağlıcakla ve hayırlısı ıle bı an önce alıcaz bebeklerımızı kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…