kocem çocukları tutamaz bilehayatı boyunca hiç küçük bi çocukla temasta bulunmamış :26:
yaw hemşire dediki toplamda 5 aşı birde doğurduktan bilmem kaç ay sonra gelcen 3. vurcaz sonra yıl ara ile vurduruyorsun dedi daha ömür billah vurdurmuyorsun ama ben vurdurmayacam daha.....
Gülçincim kızlarda daha sıkıntı alt değiştirme, çok daha dikkatli olmak gerekiyor.. :18:
ben eeeeeeeeeeeeen basta dımıstım ssana bebek erken dıyekocem çocukları tutamaz bilehayatı boyunca hiç küçük bi çocukla temasta bulunmamış :26:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Gülçincim kızlarda daha sıkıntı alt değiştirme, çok daha dikkatli olmak gerekiyor.. :18:
Benim kocede bebemizi 6 ay dolmadan tutamam diyordu....
Ablama gittiğimizde şimdi kucağımdan alıyor, hemde nası güzel tutup seviyor....Küçük morgüller diye diye seviyor....
Bi de diyor ki bizim çucuk da morgüllere benziyor, kayınpedere maşallah resmen benim fabrikasyonum diyor diyo
Öle bi seri üretimiz ki amcalar yeğenler çucuklar aynı
Kocem dalga geçiyor
yaw hemşire dediki toplamda 5 aşı birde doğurduktan bilmem kaç ay sonra gelcen 3. vurcaz sonra yıl ara ile vurduruyorsun dedi daha ömür billah vurdurmuyorsun ama ben vurdurmayacam daha.....
ayy evet kızların temizlemesi daha zor oluyormuş....yandınız..
ayy evet kızların temizlemesi daha zor oluyormuş....yandınız..
Burda geçen seneye kadar ilk çocukta 5 aşı olunuyordu sonra ikinci çocuğu 5 sene içinde yaparsan 3 aşıydı galiba :44: şimdi aşı 3 e indirildi, 10 sene koruyuculuğu varmış artıkın.... 10 seneye 3 çucuk sığdırmam lazım.... koce de diyor ki 3 oğlan olursa, biz kız için 4 e gideris olmaaaazzz diyorum.... ben seni ikna ederim diyor
Benim kocede bebemizi 6 ay dolmadan tutamam diyordu....
Ablama gittiğimizde şimdi kucağımdan alıyor, hemde nası güzel tutup seviyor....Küçük morgüller diye diye seviyor....
Bi de diyor ki bizim çucuk da morgüllere benziyor, kayınpedere maşallah resmen benim fabrikasyonum diyor diyo
Öle bi seri üretimiz ki amcalar yeğenler çucuklar aynı
Kocem dalga geçiyor
vala pur teyse artık sen örnek olcen bana :26: video mideo bişiler yapcez artık sen benden 1 ay önce doğurcan allahın izniyle :82:
Pudra kullanmayalım mıben eeeeeeeeeeeeen basta dımıstım ssana bebek erken dıye
senınde bole olcak
ebet sızın ısınız zor.sakın sakın pudra kullanmayınnnnnnnnnn..
bızımkı cok kolay kaldır topları sıl oooh mıs
hahah sizinkilerde sünnet olcak ama nbr
Kızlarda o bölgeyi incitmeden temizlik önemli
Alışınca zorluk olmaz bence....
ben hemen yaptırmayı düşünüyorum sünnet işini öyle bekletme felan olmayacak inş.....oda birşey değil.....
evet pudra zararlıymış kullanmayın diyorlar.....
hahah sizinkilerde sünnet olcak ama nbr
hahahha3 çocuk hemde aynı yaşlarda :86::86: çok gülesim geldi anaaammm heryerden bi anne sesi
olsun her şekilde azıcık ucundan gitcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?