-----2010 KASIM hamişleri----

Gülçincim kızlarda daha sıkıntı alt değiştirme, çok daha dikkatli olmak gerekiyor.. :18:

kocem çocukları tutamaz bile hayatı boyunca hiç küçük bi çocukla temasta bulunmamış :26:

Benim kocede bebemizi 6 ay dolmadan tutamam diyordu....

Ablama gittiğimizde şimdi kucağımdan alıyor, hemde nası güzel tutup seviyor....Küçük morgüller diye diye seviyor....

Bi de diyor ki bizim çucuk da morgüllere benziyor, kayınpedere maşallah resmen benim fabrikasyonum diyor diyo

Öle bi seri üretimiz ki amcalar yeğenler çucuklar aynı

Kocem dalga geçiyor

yaw hemşire dediki toplamda 5 aşı birde doğurduktan bilmem kaç ay sonra gelcen 3. vurcaz sonra yıl ara ile vurduruyorsun dedi daha ömür billah vurdurmuyorsun ama ben vurdurmayacam daha.....

Vurdur vurdur zaten bağımlılık olmuştur sende

Hem diğer bebeye hazırlık olur

Gülçincim kızlarda daha sıkıntı alt değiştirme, çok daha dikkatli olmak gerekiyor.. :18:

vala pur teyse artık sen örnek olcen bana :26: video mideo bişiler yapcez artık sen benden 1 ay önce doğurcan allahın izniyle :82:

kocem çocukları tutamaz bile hayatı boyunca hiç küçük bi çocukla temasta bulunmamış :26:
ben eeeeeeeeeeeeen basta dımıstım ssana bebek erken dıye
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
senınde bole olcak

ebet sızın ısınız zor.sakın sakın pudra kullanmayınnnnnnnnnn..
bızımkı cok kolay kaldır topları sıl oooh mıs

arkadaşlardan aldığım bilgiye göre ilk 2-3 hafta 7-8 tane dediler.sonra azalıyormuş biraz. gelince bebeler görececegiz bakalım ne kadar lazım diye. ben yenidoğandan 1 paket aldım. 2 numaradan da 1 paket aldım. alırsam yine 2 numaradan 1 paket daha alabilirim. Nasıl değiştireceğimi düşününce bana da yapamam gibi geliyor ama kim değiştircek ki?bir de erkek bebekler altını açınca bir bezle organını kapatın diyorlar genelde işiyorlarmış.

darısı bnm koceye valla bebem doğarda kucağına almazsa burnundan getiirim

yaw hemşire dediki toplamda 5 aşı birde doğurduktan bilmem kaç ay sonra gelcen 3. vurcaz sonra yıl ara ile vurduruyorsun dedi daha ömür billah vurdurmuyorsun ama ben vurdurmayacam daha.....

Burda geçen seneye kadar ilk çocukta 5 aşı olunuyordu sonra ikinci çocuğu 5 sene içinde yaparsan 3 aşıydı galiba :44: şimdi aşı 3 e indirildi, 10 sene koruyuculuğu varmış artıkın.... 10 seneye 3 çucuk sığdırmam lazım.... koce de diyor ki 3 oğlan olursa, biz kız için 4 e gideris olmaaaazzz diyorum.... ben seni ikna ederim diyor

hahahha 3 çocuk hemde aynı yaşlarda :86::86: çok gülesim geldi anaaammm heryerden bi anne sesi

Ben de öle diodum
Şimdi benden başkası tutamaz gibi geliyor
vala pur teyse artık sen örnek olcen bana :26: video mideo bişiler yapcez artık sen benden 1 ay önce doğurcan allahın izniyle :82:

Tabikisi :82: Pudra kullanmayalım mı Niyeki
Ben pudramısı aldıydım çok güsel kokuyor bi de meret

hahah sizinkilerde sünnet olcak ama nbr

Ne güzel işte, erkek adam olacaklar

Ben şimdiden hangi renk elbise giysem diye düşünüyorum 5 yaşında sünnet varrrrrrrrrrr

hahahha 3 çocuk hemde aynı yaşlarda :86::86: çok gülesim geldi anaaammm heryerden bi anne sesi

Düşüncesi çoook güsel de benim fıtık 4. çucuğu kabul etmez herhal... 3 yeter.... hem benim 2. çucukum kız olucekkk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…