Canım cır cır değilse ilk aylar 3-4 kez altı değişecek
Canım cır cır değilse ilk aylar 3-4 kez altı değişecek
morguleerrrrrrr hem yemek em utu aynı gun olmas yapma utuyu yarına bırak olmamı
Bi ton iş seni bekliyor, fazla yorma kendini
Gözünüz aydın kardeşim için..
girmeyin bebeklerin özel hayatına
3-4 kez az değil mi ya
Günaydın kıslarrr
Senemgybebeğini hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle canım
Dün anneannemise gittik oğlumlakardeşcazım asker izne geldi.... hasret giderdik bol bol....
Bugünde yemeğe davet ettim ve kendime baya ağır bir menü seçtim, kardeşimin sevdiği şeyleri derledim topladım bir menü çıkardım
Dün 2. tetenoz aşımızı olduk.... kalp atışımız yine tık tık tık....hemşire abla serkan çok heycanlı dedi güldü baya...
18 Ekim 3. ve son aşı günümüzü aldık... zuhal hemşiremiz dedi ki o zaman oğlanın verem aşısı filan olacak ona gelirken, kendi aşınıda çıkartırsın aradan didi
18 Mayıs'ta yine gel işin olmazsa didi, 18 Mayıs kocemin doğumgünü gelemem didim
Taam sonraki gün gel didi :94: ben seni ararım unutmazsın dedi.... sözleştik ayrıldık....
Bir de bugün ütü yapmam lazım :84::84::84:
Canım olsa olurda ben kendimi tutamam aradan çıksın diyeakşam da koce yürümemden anlar belin mi ağrıyo senin diye çıkışır bana sol ayak iptal oluyor ama orda öyle duruncada içime sinmiyor
Saol canım
Onlar bizim bebelerimiz
Canım dün hemşire ablamızla konuştuk öyle dedi, 6 aylık bebeği var....
Bir de ben alışkanlık kazanayım diye, yeğenimin moklu bezlerini değiştiriyorum saydım 4 çıktı en fazla
3. aşımışaka demi bu ya 2 tane değilmi
nebılıımmm benım yegende 7-8 oluodu...:26:
moklu bez diince :26: ben nasıl değiştircem yaçok tiskinirim :97:
3. aşımışaka demi bu ya 2 tane değilmi
sadece moktamı degıstırıonus bızım bebek ısıyodu onuda degıstırıoduk bız3 oluyor canım... biri doğumdan sonra....
Bebek bebek değişiyor demek ki mok olayı
Hiç tiksinmedim valla yeğenimden.... ben artık kendi bebeğimi tek başıma da yıkayabilirimalıştım herşeye
moklu bez diince :26: ben nasıl değiştircem yaçok tiskinirim :97:
sadece moktamı degıstırıonus bızım bebek ısıyodu onuda degıstırıoduk bız
1,5 yaşında teyzemin torunu var onun 3-4 kez altı değişiyor :44:Canım dün hemşire ablamızla konuştuk öyle dedi, 6 aylık bebeği var....
Bir de ben alışkanlık kazanayım diye, yeğenimin moklu bezlerini değiştiriyorum saydım 4 çıktı en fazla
3 oluyor canım... biri doğumdan sonra....
Bebek bebek değişiyor demek ki mok olayı
Hiç tiksinmedim valla yeğenimden.... ben artık kendi bebeğimi tek başıma da yıkayabilirimalıştım herşeye
turkuaza sorsana kactane ası olcak
sadece moktamı degıstırıonus bızım bebek ısıyodu onuda degıstırıoduk bız
sen sadece uzaktan sev çoçuuu kocan degıstırır bezı
1,5 yaşında teyzemin torunu var onun 3-4 kez altı değişiyor :44:
Hatta yeterli anne sütü alınıp alınmadığı kaç kere kakasını yaptığıyla ölçülüyormuş, ilk 6 ay günde 4 kere yeterliymiş, e bunun yanında çiş de yapcak..
turkuaza sorsana kactane ası olcak
1,5 yaşında teyzemin torunu var onun 3-4 kez altı değişiyor :44:
Hatta yeterli anne sütü alınıp alınmadığı kaç kere kakasını yaptığıyla ölçülüyormuş, ilk 6 ay günde 4 kere yeterliymiş, e bunun yanında çiş de yapcak..
yaw hemşire dediki toplamda 5 aşı birde doğurduktan bilmem kaç ay sonra gelcen 3. vurcaz sonra yıl ara ile vurduruyorsun dedi daha ömür billah vurdurmuyorsun ama ben vurdurmayacam daha.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?