-----2010 KASIM hamişleri----

gıdersem cekıcem soz :86:

ya bu bebek arabası olayıı benı astı artık cıkamıorum ıcınden travel sıstem alıyım dıdım mıllet dıo ne gerek var puset al napcamı bılemedım

Al benden de o kadar, gircem bir mağazaya alacam beğendiğimi çıkacam yiter yaf :86::86:

çok komiksiniz kıslar yawfff!!!

ben bundan üç ay önceki hallerinizi de bilirim...
ayyy acıcık daha zaman gecsinde cinseyiti belli, olsun daaa bi alışverişe başlasak taaa...
noldu??? havlu attınız hemen
valla ben erkenden başladım die rahatım sanırım...
herbişiyi aylara bölmüştüm... kafamda on-yüs-bin tilki dolaşmadı.
her ay bişeye konsantre olup rahat rahat aldım...almayada devam ediom...
bebemmmm seni heycanla bekliommm
ii geceler anneler ve onların minnak bebeleri

ben geldim belki merak edenim vardır diye yazdım bende bebeğim de şükür iyiyiz

bir hafta rapor aldım bunalmıştım ve malum uyku

geçmiş olsun zynepcim

nevimmmm takma kafana sadece diyet yapmak zorundasın galiba biras hayatım :26: düzelcek inşallah herşey

biz gece acile gitik bayılmışım su içmeye kalkınca bebemi gördük çok şükür iyi dediler geldiğimde çok yorgundum sabah 5 te döndük işte 6.20 de uyandım karnımın üstüne yatmışım bişi olmuşmudur napmalıyım daha da sabah kımıldamıyo napcam ben

Gülçincimmmmmmmm hayırdır yaa. Sen niye bayıldın bakayımmmmmmmmmm

Günaydınlar,

Bu havalar nezman düzelecekkkkkkk

Kıslar geçmişii okurken hamile bandından bahsetmişsiniz o nedir??? Bilgilendiririmisiniz beni de :) ilk defa öle bişey duydummmm ne cahillik ama :26::26:

Canım hayırdır çok geçmiş olsunnn ne oldu sana öleee

off canım yaaaaa ( kaça düşmüş tansiyonun oyleeee tek basınamıydın kı eşin hemen farkettimi bariiii:44:

1 saat sorasında bile 8-6ydı...

elma yiyip gitmiştim :26:

kafamı ayakkabılığa çarpınca çarpıcı bi ses olmuş oda koşmuş öle dio ben hatırlamıyom :44:

Günaydın

Geçmiş olsun tatlım..
Karnının üstüne yatmanla bişey olmaz merak etme, ben de bazen tam olmasada yarım yatıyorum, bol bol tepikle uyanıyorum kalk üstümden der gibi
Günaydınlar,

Bu havalar nezman düzelecekkkkkkk

Kıslar geçmişii okurken hamile bandından bahsetmişsiniz o nedir??? Bilgilendiririmisiniz beni de :) ilk defa öle bişey duydummmm ne cahillik ama :26::26:

Canım hamile bantı şu, bunu kullanırken iyice karnımız büyüdüğü için kısa gelen tişört, badi vs rahat rahat giyebiliyorsun

1 saat sorasında bile 8-6ydı...

elma yiyip gitmiştim :26:

kafamı ayakkabılığa çarpınca çarpıcı bi ses olmuş oda koşmuş öle dio ben hatırlamıyom :44:

Allah korusun ya sert çarpmamıiın Allahtan tek bırakmamak lazım seniiiiiiiiiii Tansiyon bendede düşük çıkıyor hep. 9-6 , 10 - 7 falan .. gebelıkte tansıyn düşük olurmus hep..

Günaydın Pur,

Aaa çok güzel bişeymiş ben daha önce görmemişdim.. İiyi oldu öğrendiğim

Herkese günaydın

güle güle kullanın canım

Kizlar ben geldim
oglum nerdeyse 1 kilo olmus sok oldum 913 grm 26 haftalik
doktorda bende sekerden suphelendik yarin sabah hastaneye gitcem
dua edin sekerim cikmasin moralim bozuldu azcuk pufffff

maşallah oğluşuna. şekerinde iyi çıkar inşallah gönlünü ferah tut canım

canım çok geçmiş olsun. dikkat et güzelim,evde yalnızken felan duş alma

Günaydınlar,

ilknur, pur resimli göstermiş güzelim :87: önümzdeki hafta elime geçmiş olur,kullananlar memnun olduğunu söylüyor,en yakın örneğimiz pur

günaydın anneler...

aysegulcın ,bi gününde vukuatsız geçsin yaaaaa!!!
geçmiş olsun...
madem hep düşük tansiyonun var, doktorun bişi önermiyormu???:44:

göbus haklı evde tek iken duş alma...
karnının üstüne yatmakla bişi olmas zaten yatacak karnın varda yatıyorsun
benimki büyüdü yatamıyorum...
sadece sağa çokk yatmayın diyorlar,kan akısı için...

günaydın kızlar....şekerli suyu içtim 3 bardak tam tamına....tadı iğrenç değildi ama sabah sabah aç karnına içince zorluyor sadece o kadar....kanlarıda verdim geldim.....öğleden sonra çıkacakmış.....

bu sabah itibari ile ekmeği unuttum grissini yiyorum galete gibi bişi idare zamanı artıkın pufff..............
bu gidişle ben erken doğuracam.......

anammmmmmmmm gülçinnnnnnn.....ben sana demedim mi dikkat et kendine diye....neyse ki ucuz atlatmışsın çook geçmiş olsun canım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…