GEM..
bu gidisle yazin gelecegi yok ben soklar geciriyorum
7 aydir kar yagiyor ekimden buyana zaten havalar
agustosta serinlemisti
ya evettte annem dıdıkı bu cok genıs gorunuyo tasırken zorolurmukı dıdı gıdıp canlı gormedım henuz..bıde bıras daha pahalısı varya oda gusel
gıdersem cekıcem soz :86:
ya bu bebek arabası olayıı benı astı artık cıkamıorum ıcınden travel sıstem alıyım dıdım mıllet dıo ne gerek var puset al napcamı bılemedım
GEM..
bu gidisle yazin gelecegi yok ben soklar geciriyorum
7 aydir kar yagiyor ekimden buyana zaten havalar
agustosta serinlemisti
ben geldim belki merak edenim vardır diye yazdım bende bebeğim de şükür iyiyiz
bir hafta rapor aldım bunalmıştım ve malum uyku
geçmiş olsun zynepcim
nevimmmm takma kafana sadece diyet yapmak zorundasın galiba biras hayatım :26: düzelcek inşallah herşey
biz gece acile gitik bayılmışım su içmeye kalkınca bebemi gördük çok şükür iyi dediler geldiğimde çok yorgundum sabah 5 te döndük işte 6.20 de uyandım karnımın üstüne yatmışımbişi olmuşmudur napmalıyım daha da sabah kımıldamıyo napcam ben
Gülçincimmmmmmmm hayırdır yaa. Sen niye bayıldın bakayımmmmmmmmmm
tansiyonum düşmüş ama halime şükrettim devlet hastanesinin acilinde nelerde gördüm öle
karnımın üstüne yatmama ne diosunuz :26:
geçmiş olsun zynepcim
nevimmmm takma kafana sadece diyet yapmak zorundasın galiba biras hayatım :26: düzelcek inşallah herşey
biz gece acile gitik bayılmışım su içmeye kalkınca bebemi gördük çok şükür iyi dediler geldiğimde çok yorgundum sabah 5 te döndük işte 6.20 de uyandım karnımın üstüne yatmışımbişi olmuşmudur napmalıyım daha da sabah kımıldamıyo napcam ben
off canım yaaaaa( kaça düşmüş tansiyonun oyleeee tek basınamıydın kı eşin hemen farkettimi bariiii:44:
Canım hayırdır çok geçmiş olsunnn ne oldu sana öleee
ahhh ahhh bu tansiyonla başım dertte ilknurozcuuuummmm .... çok teşekkr ederimmmm :97:
geçmiş olsun zynepcim
Günaydınlar,
Bu havalar nezman düzelecekkkkkkk
Kıslar geçmişii okurken hamile bandından bahsetmişsiniz o nedir??? Bilgilendiririmisiniz beni de :) ilk defa öle bişey duydummmm ne cahillik ama :26::26:
1 saat sorasında bile 8-6ydı...
elma yiyip gitmiştim :26:
kafamı ayakkabılığa çarpınca çarpıcı bi ses olmuşoda koşmuş öle dio ben hatırlamıyom :44:
Günaydın
Geçmiş olsun tatlım..
Karnının üstüne yatmanla bişey olmaz merak etme, ben de bazen tam olmasada yarım yatıyorum, bol bol tepikle uyanıyorum kalk üstümden der gibi
Canım hamile bantı şu, bunu kullanırken iyice karnımız büyüdüğü için kısa gelen tişört, badi vs rahat rahat giyebiliyorsun
Eki Görüntüle 180906
slm kıslar....
bende burun akıntısı-öksürük-hapsırık devam... ama halsizlik azaldı...
veeee mutluyum çünkü sabah bebemin şifonyeri gel-diiiii
babamızın askerlikten kalma çamasır filesinide bulduk...
kojam çalışıyor...gelsin de şifonyerimizin yerini yarlasak sorada yıkansın ütülensin çamaşırlar...
ohhh ohhh ohhh!!!
Kizlar ben geldim
oglum nerdeyse 1 kilo olmus sok oldum 913 grm 26 haftalik
doktorda bende sekerden suphelendik yarin sabah hastaneye gitcem
dua edin sekerim cikmasin moralim bozuldu azcuk pufffff
Günaydınlar,
Kıslar geçmişii okurken hamile bandından bahsetmişsiniz o nedir??? Bilgilendiririmisiniz beni de :) ilk defa öle bişey duydummmm ne cahillik ama :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?