-----2010 KASIM hamişleri----

canım etrafındakiler yabancınmı??? doğum olcağı belli... çok masraf yapmazsan bişi demesler...herhalde!!!

herkesi bu kadar düşünme yaaa çocuğun olacak senin bırak sana hediye alsınlar yok anne yok baba yok kardeş oooooo........banyo takımı öneren arkadaşa bence kulak ver.....hem hediye alcan hemde laf sokcak yaa ne biçim yüzsüz insanlar var.....ayyy bütün sinirimi ondan çıkarasım geldi....

Eşin niye mahcup olsun ki canım, düşünüp almışsın o kadar bir de burun kıvırcak, yok artık..
Asıl eşin sana karşı mahcup olabilir, enteresan bir kardeşi olduğu için

Şişştt Stres yok

teşekkür ederim pur teyseeee

Allah korusun ya sert çarpmamıiın Allahtan tek bırakmamak lazım seniiiiiiiiiii Tansiyon bendede düşük çıkıyor hep. 9-6 , 10 - 7 falan .. gebelıkte tansıyn düşük olurmus hep..

bnmde hep düşük hep düşük düzelir inş

cnm bnmmm herşey düzelcek nazar etttik işte kendimize yüksek çıksa bile azıcık yemeğimize dikkat etcesss

ilknur,madem herşeye burun kıvırıyor, ne alayım diye çok düşünme. kıymet bilmeyen insan için boşuna kendini yorma

teşekkür ederim keramosss vala bişi önermedi hiçte 10-6 bile olmadı daha

karnımın üstünde uyanınca pek tırstıydım teşekkür ederim rahattlattığın iiçinn ben sağa da çok yatıyom ama :44: bnde problem bitmiyooooooo hep bi entrika :93:

ühüüüüü, bu c.tesi klinikten randevu alacaktım,kızımı renkli renkli görmek için. 23 Nisan sebebi ile çalışmayacaklarmış,şansa bak :84:

haftaya c.tesi alsam, p.tesi hastane de renkli dopler randevum var 2 gün arayla bi zararı olur mu acaba, neyse sabredeyim artık

Ahh şansa bak! Bir daha ki ayda arada gidersin olmazsa canım :97:

Ay kızlar hepinizin sinirini oynattım kusura bakmayın valla dün kayınvalide eşime yok ocağa ihtiyacı yok fırına ihtiyacım var demiş bizimkide hemen fırınmı alsak die konuşmaya başladı.. Bende dayanamadım markette tartışdık oooff sinirlerim bozuldu dünden beri. Akşam da evde açtım ağzımı sadece ablanın ev hediyesi mi var die msille yaptım aslında benimde kardeşim mezun oluyor ozman ona da alalım die.. Valla şu hediye işi çok canımı sıktı bugünde konuşmadım hiç eşimle... Oda konuşunca hak verdi bana da bişey demedi benimki ufak bir çocuk gibi yaaaaaa. Ağzını açıpda hiç bişey demez annesine şimdi..

ay gobus braz arayla gör snn içinde daha iyi

:44: kötü olmuş senn annen bnmm babam yapmayın bnce

İhtiyacı olabilir de herkes de onun ihtiyacına göre değil kendi bütçesine göre hediye alır..
Hiç sıkma canını tatlım, boşver. Erkekler bu işlerden genel olarak anlamıyor, eşinin de tavrı bundandır..

slm kızlar.umarım hepiniz iyisinizdir.bebişlerinizde çok çok iyidir umarım.
sizlere hep soru soruyorum ama kızmayacağınızı biliyorum.şimdi ben bugün tam 5 haftalık hamişim ultrasona göre.bu hesap nasıl olucak anlamadım. sat a göre 5 hafta 6 gün oluyor. SAT 10 MART 2011. ya ben bu konuda hiç bilgisi olmayan biriyim.nasıl hesap yapmam gerekiyor??? birde ilk aylarda nasıl besleniyordunuz yazarsanız sevinirim.beyin gelişimi için doktorlarınız ne önerdi.dikkat etmeye çalışıyorum.sabahları haşlanmış yumurta flan yiyiyorum.bir adet muz.sık sık aralıklarla yemeye çalışıyorum.az az tabiki.ilk dönemlerde protein desteklimi beslensem iyi olur?süt içiyorum geceleri.yaa bide benim midem hiç bulanmıyor sadece uykum geliyor ve çok üşüyorum.mide bulantımın olmaması güzel bişi.ama çok fazla üşüyorum.sıtma kırıyor sanki.acaba kansızlık flanmı var diyorum.gittiğim dktr da nöbetçi dktr du sadece keseyi gördüğünü söyledi ilk resmimizi verdi.ne bir tahlil istedi ne tahmini doğum tarihi söyledi.anlamadım.sadece folik asit verdi.kızlar uzun oldu kusura bakmayın ama bilmediğim için size danışıyım dedim.doktora 30 nisanda gidicez.o zamana kadar bebişim için ne yapabilirim diye arayış içindeyim :))

Ahh şansa bak! Bir daha ki ayda arada gidersin olmazsa canım :97:

öyle yapıcam canım,şansımı metropolden yana deneyeyim dedim onlarda çalışmıyormuş. mitrayı aradım çalışacaklarmış ama c.tesi ssk lılara bakmıyorlarmış vardır bunda da bir hayır. randevu günümü bekleyeceğim. sonraki arada giderim artık

ay gobus braz arayla gör snn içinde daha iyi

15 gün oldu renkli renkli göreyim dedim ama nasip değilmiş

sen nasıl oldun daha iyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…