Malesef canım aldığını da önüne ısıtıp ısıtıp getiren biri maleseff laf sokar aklınca bana deil ama eşime söylenir kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misaliEşimide mahçup etmek istemiyorum şimdi ne yapıcam bilemiyorummm... Ben gidip sorsam bu seferde bütçemi zorliycak bişey isterse ozman ne yaparım bilmiyorum ufff.. Bu sene herşey üst üste geldi..haziranda benim kardeşim üniversiteden mezun oluyor onada bişey almam lazım mayısda anneler günü haziran da babalar günü nasıl para biriktiricem ben doğum için... Offfffffff
Malesef canım aldığını da önüne ısıtıp ısıtıp getiren biri maleseff laf sokar aklınca bana deil ama eşime söylenir kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misaliEşimide mahçup etmek istemiyorum şimdi ne yapıcam bilemiyorummm... Ben gidip sorsam bu seferde bütçemi zorliycak bişey isterse ozman ne yaparım bilmiyorum ufff.. Bu sene herşey üst üste geldi..haziranda benim kardeşim üniversiteden mezun oluyor onada bişey almam lazım mayısda anneler günü haziran da babalar günü nasıl para biriktiricem ben doğum için... Offfffffff
herkesi bu kadar düşünme yaaa çocuğun olacak senin bırak sana hediye alsınlar yok anne yok baba yok kardeş oooooo........banyo takımı öneren arkadaşa bence kulak ver.....hem hediye alcan hemde laf sokcak yaa ne biçim yüzsüz insanlar var.....ayyy bütün sinirimi ondan çıkarasım geldi....
Günaydın
Geçmiş olsun tatlım..
Karnının üstüne yatmanla bişey olmaz merak etme, ben de bazen tam olmasada yarım yatıyorum, bol bol tepikle uyanıyorum kalk üstümden der gibi
Canım hamile bantı şu, bunu kullanırken iyice karnımız büyüdüğü için kısa gelen tişört, badi vs rahat rahat giyebiliyorsun
Eki Görüntüle 180906
Allah korusun ya sert çarpmamıiın Allahtan tek bırakmamak lazım seniiiiiiiiiiiTansiyon bendede düşük çıkıyor hep. 9-6 , 10 - 7 falan .. gebelıkte tansıyn düşük olurmus hep..
günaydın kızlar....şekerli suyu içtim 3 bardak tam tamına....tadı iğrenç değildi ama sabah sabah aç karnına içince zorluyor sadece o kadar....kanlarıda verdim geldim.....öğleden sonra çıkacakmış.....
bu sabah itibari ile ekmeği unuttum grissini yiyorum galete gibi bişi idare zamanı artıkın pufff..............
bu gidişle ben erken doğuracam.......
anammmmmmmmm gülçinnnnnnn.....ben sana demedim mi dikkat et kendine diye....neyse ki ucuz atlatmışsın çook geçmiş olsun canım.........
günaydın anneler...
aysegulcın ,bi gününde vukuatsız geçsin yaaaaa!!!
geçmiş olsun...
madem hep düşük tansiyonun var, doktorun bişi önermiyormu???:44:
göbus haklı evde tek iken duş alma...
karnının üstüne yatmakla bişi olmas zaten yatacak karnın varda yatıyorsun
benimki büyüdü yatamıyorum...
sadece sağa çokk yatmayın diyorlar,kan akısı için...
ŞişşttStres yok
turkuaz doktorunu arayıp sorsana bu değer nedir die???
ühüüüüü, bu c.tesi klinikten randevu alacaktım,kızımı renkli renkli görmek için. 23 Nisan sebebi ile çalışmayacaklarmış,şansa bak :84:
haftaya c.tesi alsam, p.tesi hastane de renkli dopler randevum var 2 gün arayla bi zararı olur mu acaba, neyse sabredeyim artık
ben işte hep sinir stresim malesef kafamda öyle lanet insanlar var ki....
ühüüüüü, bu c.tesi klinikten randevu alacaktım,kızımı renkli renkli görmek için. 23 Nisan sebebi ile çalışmayacaklarmış,şansa bak :84:
haftaya c.tesi alsam, p.tesi hastane de renkli dopler randevum var 2 gün arayla bi zararı olur mu acaba, neyse sabredeyim artık
Ay kızlar hepinizin sinirini oynattım kusura bakmayın valla dün kayınvalide eşime yok ocağa ihtiyacı yok fırına ihtiyacım var demiş bizimkide hemen fırınmı alsak die konuşmaya başladı.. Bende dayanamadım markette tartışdık oooff sinirlerim bozuldu dünden beri. Akşam da evde açtım ağzımı sadece ablanın ev hediyesi mi var die msille yaptım aslında benimde kardeşim mezun oluyor ozman ona da alalım die.. Valla şu hediye işi çok canımı sıktı bugünde konuşmadım hiç eşimle... Oda konuşunca hak verdi bana da bişey demedi benimki ufak bir çocuk gibi yaaaaaa. Ağzını açıpda hiç bişey demez annesine şimdi..
Ay kızlar hepinizin sinirini oynattım kusura bakmayın valla dün kayınvalide eşime yok ocağa ihtiyacı yok fırına ihtiyacım var demiş bizimkide hemen fırınmı alsak die konuşmaya başladı.. Bende dayanamadım markette tartışdık oooff sinirlerim bozuldu dünden beri. Akşam da evde açtım ağzımı sadece ablanın ev hediyesi mi var die msille yaptım aslında benimde kardeşim mezun oluyor ozman ona da alalım die.. Valla şu hediye işi çok canımı sıktı bugünde konuşmadım hiç eşimle... Oda konuşunca hak verdi bana da bişey demedi benimki ufak bir çocuk gibi yaaaaaa. Ağzını açıpda hiç bişey demez annesine şimdi..
Ahh şansa bak! Bir daha ki ayda arada gidersin olmazsa canım :97:
ay gobus braz arayla gör snn içinde daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?