günaydın kızlar....şekerli suyu içtim 3 bardak tam tamına....tadı iğrenç değildi ama sabah sabah aç karnına içince zorluyor sadece o kadar....kanlarıda verdim geldim.....öğleden sonra çıkacakmış.....
bu sabah itibari ile ekmeği unuttum grissini yiyorum galete gibi bişi idare zamanı artıkın pufff..............
bu gidişle ben erken doğuracam.......
anammmmmmmmm gülçinnnnnnn.....ben sana demedim mi dikkat et kendine diye....neyse ki ucuz atlatmışsın çook geçmiş olsun canım.........
İnş bişey çıkmaz canımgünaydın kızlar....şekerli suyu içtim 3 bardak tam tamına....tadı iğrenç değildi ama sabah sabah aç karnına içince zorluyor sadece o kadar....kanlarıda verdim geldim.....öğleden sonra çıkacakmış.....
bu sabah itibari ile ekmeği unuttum grissini yiyorum galete gibi bişi idare zamanı artıkın pufff..............
anammmmmmmmm gülçinnnnnnn.....ben sana demedim mi dikkat et kendine diye....neyse ki ucuz atlatmışsın çook geçmiş olsun canım.........
günaydın kızlar....şekerli suyu içtim 3 bardak tam tamına....tadı iğrenç değildi ama sabah sabah aç karnına içince zorluyor sadece o kadar....kanlarıda verdim geldim.....öğleden sonra çıkacakmış.....
canım herşey bebişlerimiz için... annelik bebek rahme düşünce başlıyor diye boşuna demiyorlar...
sık dişini yolun yarısından coğu bitti zaten...
Kızlar ufak bir konuda yardımınızı istesem
Görümcem ev aldı ona ev hediyesi almam gerekli ve nasıl bişey uygun olur bilemedim Fikirleriniz olurmu bu konuda
Turkuazcım günaydın sen ne güzel yaptrımıssın of ya benımde bu hafta yaptırmam lazım hem şekeri hemde tetenozu. daha yaptırmadım hiç biriniiiii.. hiç yaptırasım yokkk. hayatımda hiç gitmediğim kadar doktora gittim hamilelikteeeeeeeeeeeeeeçok üşeniyorum. bide şekerli sudan korkuyorummmm aç karnınaaaaaaaaa
Vakumlu hurç seti al. Hayatımda aldığım en muhteşem ev hediyesi :86::86:
kızlar netten baktım 1. sonuç 126 diyor zaten sadece bi kere kan aldılar şeker testi için.....ufff yaaa
Turkuazcım günaydın sen ne güzel yaptrımıssın of ya benımde bu hafta yaptırmam lazım hem şekeri hemde tetenozu. daha yaptırmadım hiç biriniiiii.. hiç yaptırasım yokkk. hayatımda hiç gitmediğim kadar doktora gittim hamilelikteeeeeeeeeeeeeeçok üşeniyorum. bide şekerli sudan korkuyorummmm aç karnınaaaaaaaaa
açlık bi de şekerli sudan 1 saat sonra aldılar değil mi, toplam iki kere?
İlki mi o kadar?
Saol Pur fikir için ama pek ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum.. Birde bizimki burun kıvırır.. Bunumu aldın die.. Biraz ntersandır da :d
ya hemogram için kan aldılar sonra şekerli su içtim 1 saat sonra aldılar....ne yaptıklarını kendileride bilmiyordu ki offf........
Hemogram için aldıkları kanda açlık da bakacaklardır..
Valla benim evimi toplayan en önemli malzeme oldu, ondan herkese tavsiye ediyorum :86::86:
Öyle burun kıvıran biriyse hiç ne alcam diye pek yorma kendini, al herhangi bişey geç
Saol Pur fikir için ama pek ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum.. Birde bizimki burun kıvırır.. Bunumu aldın die.. Biraz ntersandır da :d
galiba ama açlık 126 ise tokluğu düşünemiyorum o daha mı fazla çıkar yaa puffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?