-----2010 KASIM hamişleri----

canım herşey bebişlerimiz için... annelik bebek rahme düşünce başlıyor diye boşuna demiyorlar...
sık dişini yolun yarısından coğu bitti zaten...

İnş bişey çıkmaz canım

İyi haberlerle inşallah canım...

canım herşey bebişlerimiz için... annelik bebek rahme düşünce başlıyor diye boşuna demiyorlar...
sık dişini yolun yarısından coğu bitti zaten...

öyle canım yeter ki ona birşey olmasın sıkarız her şekilde dişimizi.....

Kızlar ufak bir konuda yardımınızı istesem

Görümcem ev aldı ona ev hediyesi almam gerekli ve nasıl bişey uygun olur bilemedim Fikirleriniz olurmu bu konuda

Turkuazcım günaydın sen ne güzel yaptrımıssın of ya benımde bu hafta yaptırmam lazım hem şekeri hemde tetenozu. daha yaptırmadım hiç biriniiiii.. hiç yaptırasım yokkk. hayatımda hiç gitmediğim kadar doktora gittim hamilelikteeeeeeeeeeeeee çok üşeniyorum. bide şekerli sudan korkuyorummmm aç karnınaaaaaaaaa

Şekerli sudan korkmak

turkuaz, iyi haberler alırsın inşallah.

ilknur, bütçeni bilmiyorum ama banyo paspas takımı, banyo takımı ( sabunluk,diş fırçalık vs.) koridor yada odalardan birine halı, mutfak araç gereçleri vs.... yada en güzeli kendisine sormak
yakın zamanda bizde ev aldık bana soran yakınlarıma bütçelerine göre eksiklerimi yada yenilemek istediklerimi söyledim.

Son düzenleme:
kızlar netten baktım 1. sonuç 126 diyor zaten sadece bi kere kan aldılar şeker testi için.....ufff yaaa

canım hiçbiri korkulacak kadar kötü ve zor değil kafanı takma ve biran önce yaptır bunları bebeğin söz konusu ileriye atma....

açlık bi de şekerli sudan 1 saat sonra aldılar değil mi, toplam iki kere?
İlki mi o kadar?

ya hemogram için kan aldılar sonra şekerli su içtim 1 saat sonra aldılar....ne yaptıklarını kendileride bilmiyordu ki offf........

Saol Pur fikir için ama pek ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum.. Birde bizimki burun kıvırır.. Bunumu aldın die.. Biraz ntersandır da :d

Valla benim evimi toplayan en önemli malzeme oldu, ondan herkese tavsiye ediyorum :86::86:

Öyle burun kıvıran biriyse hiç ne alcam diye pek yorma kendini, al herhangi bişey geç

Valla benim evimi toplayan en önemli malzeme oldu, ondan herkese tavsiye ediyorum :86::86:

Öyle burun kıvıran biriyse hiç ne alcam diye pek yorma kendini, al herhangi bişey geç

Malesef canım aldığını da önüne ısıtıp ısıtıp getiren biri maleseff laf sokar aklınca bana deil ama eşime söylenir kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali Eşimide mahçup etmek istemiyorum şimdi ne yapıcam bilemiyorummm... Ben gidip sorsam bu seferde bütçemi zorliycak bişey isterse ozman ne yaparım bilmiyorum ufff.. Bu sene herşey üst üste geldi..haziranda benim kardeşim üniversiteden mezun oluyor onada bişey almam lazım mayısda anneler günü haziran da babalar günü nasıl para biriktiricem ben doğum için... Offfffffff

galiba ama açlık 126 ise tokluğu düşünemiyorum o daha mı fazla çıkar yaa puffff

Canım stres yapma, evet yüksek açlık için o değer ama tedbiri şimdiden aldıktan sonra problem olmayacaktır. Ve en önemlisi -annemden biliyorum- şekerin en büyük düşmanı stres, sakin olmak için telkin et kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…