maşallah!!! Allah nazardan saklasın!!!gez bizim içinde!!!
göbek aşağıda olur daha... bebek kilo olmadı boyu kısa...
ilk haftalarda rahim büyürken farketmişsinizdir: eğilince göbek katlanmıyor.
şimdi katlanmayan o kısım bende gögüs altı 3 parmak mesafede... yani son haftalara doğru göğse dayancak... bebeler anca sığcak...
hurafeler bende tutmadı. yok yaşlı teyzeleri dinledikçe üzülüyorus boşver!!!
curusun hıc derdım degıl dokulmesınler ınsallaaahhhhhh benım aldıgım kalsıyum yetmıomıkı ona dıslerımı somuruo bu paşadiş kaybından bende çok korkuyorum...
bebem kalsiyum alsın die hergün bişiler yiyip içiorum...
oğlusum annenin dişlerinden uzak dur tamam mı???
bende cok karsıyım kanguruya hele erkek cocukta ama bunda kucagında oturuyo gıbı ...bıde ben amerıkadan sling dıye bısey sıparıs ettım once o gelsın sonra bua bakıcam..hanı cocugu al 2 dk markete gıt o yusden lasım sankı bole bısıkanguruyu çocuk doktoruna bi sor...
ankara e bebekteki satıcı bana: omurilik gelişimini olumsuz etkileyebiliyor doktorunuza danısın demişti!!!
bu arada kötü haber:
sağ gögsümde çatlak var... yağlanıp kremlendiğim halde
acaba hep sola yatıyorum da yer çekimi etkisiyle sağ gögüs geriliyormu???
aynı mantıkla sağ göbek kısmında da çatlak olması lasım...
göbek okadar yuvarlandıki aynaya bakmadan sağımı solumu göremes oldum
havalar gusel olsa daha ne gezcem ben canım cooook soguktu bugun :26:
olctum sımdı benım katlanmayana 5 parmak var dahademek dahaa bayaa tırmanıcak yukarı
ya bısı dıcem bıde ben sadece gobek delıgımın solunda tepık hıssedıodum sımdı butun heryerımmde bolemı oluo sızınde :26:
eyvaaahh ben su sporcu sutyenını cıkarmıorum ıste yatarkende
bıde dr dıdıkı bana sola yatıorusya karnının altına ınce yastık koy hem rahat edersın hem destek olur dene bence sora sag gobegınde catlak gorme :76:
bende dun ROC uun yagını aldım bakalım gude 2 kes sur dıo bugun ıkıncıyı surmedım daha beceremem ben bu ısı kesın
bundan sora bole ortalama yarım kılo haftada dıdı bugun arkadasım ..ben anlamadım bu ay ne oldu???
yemem içmem aynı ama 2 kiloyu bu ay aldım... ve göbek birden büyüdü...
hamile pantolanlarında düğmeyi gevsettim...
son aylarda kilo alımı hızlanır diyorlardı da demek buymuş: katlanarak büyüyor bebekim... beni de büyütüyor sağolsun!!!
tepike gelince : önce seğirme gibiydi sonra pıt pıt vuruşlera döndü... bu hafta nası tarif etsem???
arda bilgin tekme atıyor pat diye göbek acıkken olduğu yerde göbekimi seyrediyorum.tık tık yapıyorum bidaha vuruyor... bazan dönüyor hareket edemiyorum kitlenip kalıyorumbazende mısır patlaması gibi bi sağ bi sol pata küte girişiyor... nerdesin diyemeden yer değiştiriyor...
uyutmuyor kerata... gece tuvalete kalktıktan sonra uyumam zor oluyorkıpırdak oğlum benim!!!
ben havlu atmadım daha baslamadım bılee ama araba konusunda cok kararsızım pısman olmak ıstemıorum sonunda:26:
ya napcas senı bılmıorum durdugun yerde zarar verıosun kendınee dıkkat et azcık yau hıcmı anlamadın bayılcagını nası kafayı carparsın
nıye 3 bardak be 50 lık yapılmadımı o ne ole :26:
erken dogurmak yok demıstın sen banaaaaaaaaa
pekı aracı hanım kac cıkmıs sekerı ve 100luk yuklemede yapılcakmıymıs sora
ben dıslerım dokulmesın baska bısı ıstemıorum dıs etlerım cekıldı cooook
12 de kalktım zatenbı arkadas aradı hemen cık gel dıdı yemege ona gıttım 15 aylık oglu var onla koklastık aksam 6 ya kadar sooora bu arkadasın kayınvalıdesı aslında bızım tanıdık o aradı benımde orda olduugmu duyunca kalkın bana gelın dıdı yemeegeeeeee ordanda oraya gıttıkkk yakın evler bırbırıne..hurremın son reklamında geldım
benım koca yokta yıne oturamıorum evde :78:
Günaydın 2010 kasım hamişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 181597
bellı oluomu asagıdamı sımdı bu
bu kayınvalıde teyse bana gobegın asagıda dedı ee yukarısında mıdem var zaten nerde olması lasım bu gobegın anlamadım ben :26:
günaydın kızlar.....
herşey yassssakkk bana çok kilo aldım diyede yasak şekerim ortalarda diyede yasak....
gem sen aç mı geziyorsun kuzum hani göbek nerde.....
Eki Görüntüle 181597
bellı oluomu asagıdamı sımdı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?