-----2010 KASIM hamişleri----

havalar gusel olsa daha ne gezcem ben canım cooook soguktu bugun :26:
olctum sımdı benım katlanmayana 5 parmak var daha demek dahaa bayaa tırmanıcak yukarı

ya bısı dıcem bıde ben sadece gobek delıgımın solunda tepık hıssedıodum sımdı butun heryerımmde bolemı oluo sızınde :26:

bu arada kötü haber:
sağ gögsümde çatlak var... yağlanıp kremlendiğim halde
acaba hep sola yatıyorum da yer çekimi etkisiyle sağ gögüs geriliyormu???
aynı mantıkla sağ göbek kısmında da çatlak olması lasım...
göbek okadar yuvarlandıki aynaya bakmadan sağımı solumu göremes oldum

diş kaybından bende çok korkuyorum...
bebem kalsiyum alsın die hergün bişiler yiyip içiorum...
oğlusum annenin dişlerinden uzak dur tamam mı???
curusun hıc derdım degıl dokulmesınler ınsallaaahhhhhh benım aldıgım kalsıyum yetmıomıkı ona dıslerımı somuruo bu paşa
kanguruyu çocuk doktoruna bi sor...
ankara e bebekteki satıcı bana: omurilik gelişimini olumsuz etkileyebiliyor doktorunuza danısın demişti!!!
bende cok karsıyım kanguruya hele erkek cocukta ama bunda kucagında oturuyo gıbı ...bıde ben amerıkadan sling dıye bısey sıparıs ettım once o gelsın sonra bua bakıcam..hanı cocugu al 2 dk markete gıt o yusden lasım sankı bole bısı
Amazon.com: Eddie Bauer Infant Sling: Baby

eyvaaahh ben su sporcu sutyenını cıkarmıorum ıste yatarkende
bıde dr dıdıkı bana sola yatıorusya karnının altına ınce yastık koy hem rahat edersın hem destek olur dene bence sora sag gobegınde catlak gorme :76:
bende dun ROC uun yagını aldım bakalım gude 2 kes sur dıo bugun ıkıncıyı surmedım daha beceremem ben bu ısı kesın

ben anlamadım bu ay ne oldu???
yemem içmem aynı ama 2 kiloyu bu ay aldım... ve göbek birden büyüdü...
hamile pantolanlarında düğmeyi gevsettim...
son aylarda kilo alımı hızlanır diyorlardı da demek buymuş: katlanarak büyüyor bebekim... beni de büyütüyor sağolsun!!!

tepike gelince : önce seğirme gibiydi sonra pıt pıt vuruşlara döndü... bu hafta nası tarif etsem???
arada bildigin tekme atıyor pat diye göbek acıkken olduğu yerde göbekimi seyrediyorum.tık tık yapıyorum bidaha vuruyor... bazan dönüyor hareket edemiyorum kitlenip kalıyorum bazende mısır patlaması gibi bi sağ bi sol pata küte girişiyor... nerdesin diyemeden yer değiştiriyor...
uyutmuyor kerata... gece tuvalete kalktıktan sonra uyumam zor oluyor kıpırdak oğlum benim!!!

Son düzenleme:

bende sütyenden hiç vazgeçmedim yağ ve krem de 2.aydan beri kullanıyorum.. ama oldu işte...
bacak yanlarımda ergenlikten kalma catlaklar var zaten
göğüs ve göbek eksikti bakalım nolcekler!!!
bebekten sora bikini giyebilcekmiyim acaba!!!

bundan sora bole ortalama yarım kılo haftada dıdı bugun arkadasım ..
bende ılk kocaman yedıgımde tepıgı ırkıldım dun gece ızledım kurtlu paşamı fokurduyodu
sız ısım buldunuzmu

yok canım ya!!! netten liste çıkardım. p harfindeyim sonra kojamla eleme yapıcas. ama garip bi durum yeni bi canlıya isim vermek çok ilginç... ben hiç bir şeyi yakıştırmıyorum...
anlamlarına bakıyorum. soyadı ile uyumuna bakıyorum... akrofonoloji ye bakıyorum...

bulucas inşallah:)

arkofonolıyı kesınlıkle dıkkate al benceedeee
esınle senın ısmınden ortak bısı cıkmıomu

derya & emin
cocugu derin koydular cok hosuma gıtmıstı

hehehe cevap 1 - bayılcağımı anladım ama o an ayarı tutturamamışım
cevap 2 - nevimciğimin 126 çıkmıştı şekeri başka bişi yapmamışlardı

insan bi haber verir sen bana öle demiştin :96:

günaydın kızlar.....
herşey yassssakkk bana çok kilo aldım diyede yasak şekerim ortalarda diyede yasak....

gem sen aç mı geziyorsun kuzum hani göbek nerde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…