ya benden şeker için açlık kanı almadılar bu ne biçim iş ya anlamadım gitti.....
slm kıslar...
havalardan mıdır nedir offfff yaaa!!! içim sıkılıyor!!!
su sipariş ettim... ha gelir de gelir derken vc ye girmedim
bide bugün burnum kanadı
bide bebeme ev tipi anakucağı aldık...arabada eve gelince foto eklerim...
oyle oyle hormonlardan ilk gebeliktede oldugu icin biliyorum
dis etlerinde bile oluyor
ben havlu atmadım daha baslamadım bılee ama araba konusunda cok kararsızım pısman olmak ıstemıorum sonunda:26:
çok komiksiniz kıslar yawfff!!!
ben bundan üç ay önceki hallerinizi de bilirim...
ayyy acıcık daha zaman gecsinde cinseyiti belli, olsun daaa bi alışverişe başlasak taaa...
noldu??? havlu attınız hemen
valla ben erkenden başladım die rahatım sanırım...
herbişiyi aylara bölmüştüm... kafamda on-yüs-bin tilki dolaşmadı.
her ay bişeye konsantre olup rahat rahat aldım...almayada devam ediom...
bebemmmm seni heycanla bekliommm
ii geceler anneler ve onların minnak bebeleri
biz gece acile gitik bayılmışım su içmeye kalkınca bebemi gördük çok şükür iyi dediler geldiğimde çok yorgundum sabah 5 te döndük işte 6.20 de uyandım karnımın üstüne yatmışımbişi olmuşmudur napmalıyım daha da sabah kımıldamıyo napcam ben
nıye 3 bardak be 50 lık yapılmadımı o ne ole :26:günaydın kızlar....şekerli suyu içtim 3 bardak tam tamına....tadı iğrenç değildi ama sabah sabah aç karnına içince zorluyor sadece o kadar....kanlarıda verdim geldim.....öğleden sonra çıkacakmış.....
bu sabah itibari ile ekmeği unuttum grissini yiyorum galete gibi bişi idare zamanı artıkın pufff..............
bu gidişle ben erken doğuracam.......
anammmmmmmmm gülçinnnnnnn.....ben sana demedim mi dikkat et kendine diye....neyse ki ucuz atlatmışsın çook geçmiş olsun canım.........
turkuazdan haber varr
şekeri yokmuş ...
ortalardaymışşş
ekmek,pilav vs yemicekmiş :44: ama olsun iyi ya :82:
ben dıslerım dokulmesın baska bısı ıstemıorum dıs etlerım cekıldı cooook3 ay sonra komple bakıma gircez mecbur, her bi tarafımız pırtladı :86::86:
12 de kalktım zatengem nerelerdeydin???
ben dıslerım dokulmesın baska bısı ıstemıorum dıs etlerım cekıldı cooook
12 de kalktım zatenbı arkadas aradı hemen cık gel dıdı yemege ona gıttım 15 aylık oglu var onla koklastık aksam 6 ya kadar sooora bu arkadasın kayınvalıdesı aslında bızım tanıdık o aradı benımde orda olduugmu duyunca kalkın bana gelın dıdı yemeegeeeeee ordanda oraya gıttıkkk yakın evler bırbırıne..hurremın son reklamında geldım
benım koca yokta yıne oturamıorum evde :78:
O kadar feci durumda yani
E dişçin bişey demedi mi :26:
Benimki günde bir kere nazikce fırçala, 3-4 kez ağız suyu kullan dedi :26:
Eki Görüntüle 181597
bellı oluomu asagıdamı sımdı bu
Oyy maşallahPek bi tatlısınız
Normal göbek işte, daha nerde olacakTakma kafana :13:
3 posta tuzlu su gargara ,2 gunde bı baska bı gargarası var zehır gıbı yakıo...paradontax dıs macunu ve herseferınde parmakla bastıraaa bastıraaa masaj ..bunların sonunda zoooonkluo hep agızm
ihihihh ınatla eskı bodylerımı gıyorum hala löp dıye cıkıo gobik cok hosuma gıdıo top yutmus gıbı
nebılıım nerde olcak erkek daha yukarda olur dıdı ama yukarsı mıdem ısteee ayrıca asagıda yada yukarda oması nedemekkı
on alt 4 dısım de sıkıntı oof offfOff bu kadar şeye hala fena mı, aman allam
Ben de dar dar giyiyorumÇok hoş duruyor bence de
Aman herkes bişi der, boşver.. Ben artık umursamıyorum kimseyi..
ben dıslerım dokulmesın baska bısı ıstemıorum dıs etlerım cekıldı cooook
12 de kalktım zatenbı arkadas aradı hemen cık gel dıdı yemege ona gıttım 15 aylık oglu var onla koklastık aksam 6 ya kadar sooora bu arkadasın kayınvalıdesı aslında bızım tanıdık o aradı benımde orda olduugmu duyunca kalkın bana gelın dıdı yemeegeeeeee ordanda oraya gıttıkkk yakın evler bırbırıne..hurremın son reklamında geldım
benım koca yokta yıne oturamıorum evde :78:
bu kayınvalıde teyse bana gobegın asagıda dedı ee yukarısında mıdem var zaten nerde olması lasım bu gobegın anlamadım ben :26:
e bebekte ergobaby dıye bı kanguru var coook hos cocugun bacakları arasına bısı gırmıo daha rahat bısı sankı bunuda denıcem gıdınce yazdım lısteye :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?