-----2010 KASIM hamişleri----

Güle güle kullanın
oyle oyle hormonlardan ilk gebeliktede oldugu icin biliyorum
dis etlerinde bile oluyor

Ayy o dişeti olayı çok berbat yaa, her seferinde kendimi vampir gibin hissediyorum :120:

ben havlu atmadım daha baslamadım bılee ama araba konusunda cok kararsızım pısman olmak ıstemıorum sonunda:26:
ya napcas senı bılmıorum durdugun yerde zarar verıosun kendınee dıkkat et azcık yau hıcmı anlamadın bayılcagını nası kafayı carparsın

nıye 3 bardak be 50 lık yapılmadımı o ne ole :26:
erken dogurmak yok demıstın sen banaaaaaaaaa
turkuazdan haber varr

şekeri yokmuş ...
ortalardaymışşş

ekmek,pilav vs yemicekmiş :44: ama olsun iyi ya :82:

pekı aracı hanım kac cıkmıs sekerı ve 100luk yuklemede yapılcakmıymıs sora

3 ay sonra komple bakıma gircez mecbur, her bi tarafımız pırtladı :86::86:
ben dıslerım dokulmesın baska bısı ıstemıorum dıs etlerım cekıldı cooook
gem nerelerdeydin???
12 de kalktım zaten bı arkadas aradı hemen cık gel dıdı yemege ona gıttım 15 aylık oglu var onla koklastık aksam 6 ya kadar sooora bu arkadasın kayınvalıdesı aslında bızım tanıdık o aradı benımde orda olduugmu duyunca kalkın bana gelın dıdı yemeegeeeeee ordanda oraya gıttıkkk yakın evler bırbırıne..hurremın son reklamında geldım
benım koca yokta yıne oturamıorum evde :78:

bu kayınvalıde teyse bana gobegın asagıda dedı ee yukarısında mıdem var zaten nerde olması lasım bu gobegın anlamadım ben :26:

O kadar feci durumda yani
E dişçin bişey demedi mi :26:
Benimki günde bir kere nazikce fırçala, 3-4 kez ağız suyu kullan dedi :26:

O kadar feci durumda yani
E dişçin bişey demedi mi :26:
Benimki günde bir kere nazikce fırçala, 3-4 kez ağız suyu kullan dedi :26:

3 posta tuzlu su gargara ,2 gunde bı baska bı gargarası var zehır gıbı yakıo...paradontax dıs macunu ve herseferınde parmakla bastıraaa bastıraaa masaj ..bunların sonunda zoooonkluo hep agızm

Oyy maşallah Pek bi tatlısınız
Normal göbek işte, daha nerde olacak Takma kafana :13:

ihihihh ınatla eskı bodylerımı gıyorum hala löp dıye cıkıo gobik cok hosuma gıdıo top yutmus gıbı

nebılıım nerde olcak erkek daha yukarda olur dıdı ama yukarsı mıdem ısteee ayrıca asagıda yada yukarda oması nedemekkı

3 posta tuzlu su gargara ,2 gunde bı baska bı gargarası var zehır gıbı yakıo...paradontax dıs macunu ve herseferınde parmakla bastıraaa bastıraaa masaj ..bunların sonunda zoooonkluo hep agızm

Off bu kadar şeye hala fena mı, aman allam

Ben de dar dar giyiyorum Çok hoş duruyor bence de

Aman herkes bişi der, boşver.. Ben artık umursamıyorum kimseyi..

Off bu kadar şeye hala fena mı, aman allam
on alt 4 dısım de sıkıntı oof offf
Ben de dar dar giyiyorum Çok hoş duruyor bence de

Aman herkes bişi der, boşver.. Ben artık umursamıyorum kimseyi..

bencedeee annemın aldıkları gobegımı gızlıo gıymıorum o yusden :111:

merak ettım ya nası olur daha yukarda yoksa umrum degıl ayrıca olsa nolcak :86:

bu kayınvalıde teyse bana gobegın asagıda dedı ee yukarısında mıdem var zaten nerde olması lasım bu gobegın anlamadım ben :26:

maşallah!!! Allah nazardan saklasın!!!gez bizim içinde!!!
göbek aşağıda olur daha... bebek kilo olmadı boyu kısa...
ilk haftalarda rahim büyürken farketmişsinizdir: eğilince göbek katlanmıyor.
şimdi katlanmayan o kısım bende gögüs altı 3 parmak mesafede... yani son haftalara doğru göğse dayancak... bebeler anca sığcak...
hurafeler bende tutmadı. yok yaşlı teyzeleri dinledikçe üzülüyorus boşver!!!

e bebekte ergobaby dıye bı kanguru var coook hos cocugun bacakları arasına bısı gırmıo daha rahat bısı sankı bunuda denıcem gıdınce yazdım lısteye :86:

diş kaybından bende çok korkuyorum...
bebem kalsiyum alsın die hergün bişiler yiyip içiorum...
oğlusum annenin dişlerinden uzak dur tamam mı???

e bebekte ergobaby dıye bı kanguru var coook hos cocugun bacakları arasına bısı gırmıo daha rahat bısı sankı bunuda denıcem gıdınce yazdım lısteye :86:

kanguruyu çocuk doktoruna bi sor...
ankara e bebekteki satıcı bana: omurilik gelişimini olumsuz etkileyebiliyor doktorunuza danısın demişti!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…