-----2010 KASIM hamişleri----

güüünayyydııınnn... sabah bıcımızı yaptık... yağlandık... güreşe hazırıs ana oğul...

arkofonolıyı kesınlıkle dıkkate al benceedeee
esınle senın ısmınden ortak bısı cıkmıomu

derya & emin
cocugu derin koydular cok hosuma gıtmıstı
kıs ismi çıkıo... erkek ismi olmuyor bizimkilerden

Günaydın herkeseeee :))
Kızlar dün geceuyken ellerim uyuşmuş uyandımm sizde de böle bişey oluyormuuu???

bende yastığın altına elimi koyunca oluyor...hep sola hep kıpırdamadan yatınca yüzümde de yastık izi oluyor

Bende acaba kansızlıktamıdır die düşünüyordum sabah sabah sinir oldum şimdi de ellerimi sıkıca kapatamıyorum.. Sıkınca acıyor sanki ellerim şişkinlikte vaar..

selam anneler nasılsınız bakalım sızın göbüşler mınıcık bende 8 kılo aldım ama bana kocamanmış gıb gelıyor gobegım bıd epopom buyumus ole dıyorlar

Günaydın ciciş anneler

Nevincim, gözün aydın :81:

e bebekte ergobaby dıye bı kanguru var coook hos cocugun bacakları arasına bısı gırmıo daha rahat bısı sankı bunuda denıcem gıdınce yazdım lısteye :86:

Bunu alınca yanında taşımaya da birini veriyorlar mı :86::86:

Ölçtüm katlanmayan kısım beş parmak mesafedeymiş

5 parmakmış... neyse aramısda iki hafta var
sizde büyücksiniz... benden bi ay önde giden arkadasım nefes alamıyorum bebem akciğerlerimde yaşıyor dioooo

bide başka bi arkadasın tuzlukları catlamışşş sizde oraları yağlayın.
pazuların altı yaniiii...kolları...

Son düzenleme:

tuzluklardamı yağ banyosu yapmayı makul buluyorum

Sırtııııııımmmm çok ağrıyorrrrrrrrrrr ya hu bir ben mi çekiyorum bu ağrıyıııııııı ne yapcam ben böleee :78:

Hadi Biraz Gülelim...

Adamın biri sabah evden ise giderken ilginç bir cenaze kafilesi fark eder. En önde yürüyen köpekli bir adam. Arkasında bir tabut ve onun 10 metre arkasında bir başka tabut. Bunları takip eden, tek sıra olmuş 200'den fazla adam. Meraklanır. Kafilenin başınd...aki köpekli adam hiç kuşku yok ki cenazenin sahibidir. Yanına yaklaşır ve sorar:-Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor? Adam yanıtlar:-Öndeki karım, arkadaki de kayınvalidem.-Vah vah, başınız sağ olsun. Nasıl oldu? -Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş. Köpek onu da öldürmüş.Adam biraz düşündükten sonra sorar:-Beyefendi, köpeğinizi ödünç alabilir miyim? -SIRAYA GEÇ !

Sırtııııııımmmm çok ağrıyorrrrrrrrrrr ya hu bir ben mi çekiyorum bu ağrıyıııııııı ne yapcam ben böleee :78:

ayyy yok yalnız değilsin bende de oluyor fazlasıyla hemde....

gülçin fıkra süperdi bizde bunu kaynanalar için değiştirelim......

gemcım ergobaby e baktım az once hıc saglıklı gorunmuyor bacak arası cok acılmış cocugun yazık ya resmen ıkı bacagı ayrılmış resımdekı yavrunun

Süpermişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…