Günaydın herkeseeee :))
Kızlar dün geceuyken ellerim uyuşmuş uyandımm sizde de böle bişey oluyormuuu???
kıs ismi çıkıo... erkek ismi olmuyor bizimkilerdenarkofonolıyı kesınlıkle dıkkate al benceedeee
esınle senın ısmınden ortak bısı cıkmıomu
derya & emin
cocugu derin koydular cok hosuma gıtmıstı
Bende acaba kansızlıktamıdır die düşünüyordum sabah sabah sinir oldum şimdi de ellerimi sıkıca kapatamıyorum.. Sıkınca acıyor sanki ellerim şişkinlikte vaar..
tansiyonun düşüktr bnm öle oluyo:44:
selam anneler nasılsınız bakalım sızın göbüşler mınıcık bende 8 kılo aldım ama bana kocamanmış gıb gelıyor gobegım bıd epopom buyumus ole dıyorlar
Geldim Öltürdüm tansiyonumu 11-7 normal çıkktı ama ellerim gerçekten şişmiş tombiş olmuşşşş
e bebekte ergobaby dıye bı kanguru var coook hos cocugun bacakları arasına bısı gırmıo daha rahat bısı sankı bunuda denıcem gıdınce yazdım lısteye :86:
maşallah!!! Allah nazardan saklasın!!!gez bizim içinde!!!
göbek aşağıda olur daha... bebek kilo olmadı boyu kısa...
ilk haftalarda rahim büyürken farketmişsinizdir: eğilince göbek katlanmıyor.
şimdi katlanmayan o kısım bende gögüs altı 3 parmak mesafede... yani son haftalara doğru göğse dayancak... bebeler anca sığcak...
hurafeler bende tutmadı. yok yaşlı teyzeleri dinledikçe üzülüyorus boşver!!!
5 parmakmış... neyse aramısda iki hafta var
sizde büyücksiniz... benden bi ay önde giden arkadasım nefes alamıyorum bebem akciğerlerimde yaşıyor dioooo
bide başka bi arkadasın tuzlukları catlamışşş sizde oraları yağlayın.
pazuların altı yaniiii...kolları...
Sırtııııııımmmm çok ağrıyorrrrrrrrrrr ya hu bir ben mi çekiyorum bu ağrıyıııııııı ne yapcam ben böleee :78:
ayyy yok yalnız değilsin bende de oluyor fazlasıyla hemde....
gülçin fıkra süperdi bizde bunu kaynanalar için değiştirelim......
Hadi Biraz Gülelim...
Adamın biri sabah evden ise giderken ilginç bir cenaze kafilesi fark eder. En önde yürüyen köpekli bir adam. Arkasında bir tabut ve onun 10 metre arkasında bir başka tabut. Bunları takip eden, tek sıra olmuş 200'den fazla adam. Meraklanır. Kafilenin başınd...aki köpekli adam hiç kuşku yok ki cenazenin sahibidir. Yanına yaklaşır ve sorar:-Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor? Adam yanıtlar:-Öndeki karım, arkadaki de kayınvalidem.-Vah vah, başınız sağ olsun. Nasıl oldu? -Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş. Köpek onu da öldürmüş.Adam biraz düşündükten sonra sorar:-Beyefendi, köpeğinizi ödünç alabilir miyim? -SIRAYA GEÇ !
ayyy yok yalnız değilsin bende de oluyor fazlasıyla hemde....
gülçin fıkra süperdi bizde bunu kaynanalar için değiştirelim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?