- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 46
tey teygünaydın kıslarrr :82:
23 Nisanda Millet izinli olur Bizim koca çalışıyii hemde izinli günündebnde belki annemlere gitcem gitmezsem zaten yazarım gidersem belki bi ara girebilirim bugün iyi günümdeyim galiba nevimmm seni çok öslücem ha gidersem bol bol konuşunda gelince geçmişi okuyum telafi ederim bu kadar havalandım bide koce şimdi gitme dermiş
nese sabh kalktım 5 aydır ilk kez makyaj yaptım. . . saçlarımı düzleştirdim . . . mis gibi koku bilem sürdüm kendimemidem bulaniyidi süremiydim :26:
eğer gidersem babamın arabasını alıp anamla turlarız ankarayıtey tey gezme günü bende :82:
banada sordu bugün ne zaman çıkacaksın diye bende haziran başı dedim 1-2 hafta sonrası belli olmaz dedim offf birini bulcakta herşeyi öğretecemde ölme eşeğim ölme yaaaa.....
bu arada bunların hepsi aynı sigortalıysan 32. haftaya kadar çalışma hakkın var işten zorla çıkartamaz seni çıkartmaya kalkarsa da tazminatını iste sende o zaman......
Ayy ne güzel, gözünüz aydın
Maşallahı var forumun in cin top oynuyor yine her cumartesi gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende kendi kendime takılırım hıh :126:
iyi günler herkese
hiç sorma bende ne yapıpta zamanı geçirsem diye kılı kırk yapıyorum buralarda ama yok geçmiyor zaman yaaaa.....yemekte de yasak olan herşey vardı resmen aç kaldık yahuuuu mide boş puffff.....
iyi günler herkese
Nevin abartma sende çocuuuu açlıktan öldürcenmii ye bişilerrr öle sıkı diyete girmeeeeeeeeeeeeeeeee
o tosuna birşey olmaz her yediğimi kendine alıyor benim mide boş kalıyor onun ki doluyor.......sıkı diyet ettiğim yok akşam tıka basa yedim yine sadece yasak olan şeyleri yemiyorum o kadar....
Berkimiz aç kalamsındaaaaaaaaaaa
bende ev işi yapıp arada size bakıyorum ama ctesi tenha buralar...
mutfaka girişeyim de kvaltı bulaşıklarını yıkayayım...
çamasırlar yıkandı ii güzel de akşama ütü varrrhiç sevmiom yaaa
bende ev işi yapıp arada size bakıyorum ama ctesi tenha buralar...
mutfaka girişeyim de kvaltı bulaşıklarını yıkayayım...
çamasırlar yıkandı ii güzel de akşama ütü varrrhiç sevmiom yaaa
ohh ne güzel işlerini bitirion yarınsabahki maratonum ev işlerisil süpür balkon yıka camasır yıka as yerlestır. yarın oğlene kadarbunlarla ugrasırım artıkkkkkkkkkkkkk
bende yarın arkadaşıma kahvaltıya davetliyim kızlar toplantısı yapacaz....bende erkenden kalkıp ev işlerini halletmem lazım ama hiç edesim yok zaten bu tosun uyutmaz beni mecbur erken kalkacam puffff.....:84:
heheh yarın bızde iş yerındekı arkadaslarla eşlerle birlikte kahvaltıya gıdıcez dısarıda. saat 10:00 -11:00 gibi. ama ben o saate kadar dayanamam saten erken kalkıoz 7 gıbı. kahvaltımı yaparım evı yetıstıgı kadar temızlerız esımle sonra tekrar kahvaltıııııı hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?