-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydınnnnn sabah sabah formundasın yıne bı dunya şey yazmışsın

Nevinenı nıe ozluoz ne oldukı nereye gıdıooooooooooooooooooo

Sabah sabahda suslenmısız ohhhhhhh

Bugün cumartesi iş yerinde vakitde geçmez şimdi.

herkesler bi yerlere gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yerime bı eleman aldı bıle benım patron ama cocuk daha hıcc bıs bılmıo egıtıcezzzzzzzzzzzzzzz 2 ay boyuncaaaaa

günaydın kızlar.......gülçin güle güle şekerim bugun hayatta bitmez artıkın....

betylena allah yardımcın olsun....
keramos hayırlı olsun bebişiniz.....
togi eylül sende dikkat et canım üstün körü al geç doğuma yakın halıları yıkatır parlattırırsın.........

sağolun kıslarrrr
Ayy ne güzel, gözünüz aydın

saol turkuasss

veeee günaydın
bugün 23 nisan neşe doluyor insan...
en çüçükümüz ayşe olduğuna göre neşesini hoş görmek lasım
bugün 23 nisan...

kvaltıdan sonra ne yapsam???
hava bozuk evdeyim zaten...
bebemin şifonyerini siliiimmmm bari ilk olarak

Maşallahı var forumun in cin top oynuyor yine her cumartesi gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende kendi kendime takılırım hıh :126:

Maşallahı var forumun in cin top oynuyor yine her cumartesi gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende kendi kendime takılırım hıh :126:

hiç sorma bende ne yapıpta zamanı geçirsem diye kılı kırk yapıyorum buralarda ama yok geçmiyor zaman yaaaa.....yemekte de yasak olan herşey vardı resmen aç kaldık yahuuuu mide boş puffff.....

hiç sorma bende ne yapıpta zamanı geçirsem diye kılı kırk yapıyorum buralarda ama yok geçmiyor zaman yaaaa.....yemekte de yasak olan herşey vardı resmen aç kaldık yahuuuu mide boş puffff.....

Nevin abartma sende çocuuuu açlıktan öldürcenmii ye bişilerrr öle sıkı diyete girmeeeeeeeeeeeeeeeee

Nevin abartma sende çocuuuu açlıktan öldürcenmii ye bişilerrr öle sıkı diyete girmeeeeeeeeeeeeeeeee

o tosuna birşey olmaz her yediğimi kendine alıyor benim mide boş kalıyor onun ki doluyor....... sıkı diyet ettiğim yok akşam tıka basa yedim yine sadece yasak olan şeyleri yemiyorum o kadar....

bende ev işi yapıp arada size bakıyorum ama ctesi tenha buralar...

mutfaka girişeyim de kvaltı bulaşıklarını yıkayayım...

çamasırlar yıkandı ii güzel de akşama ütü varrr hiç sevmiom yaaa

Berkimiz aç kalamsındaaaaaaaaaaa

yok yok içerde tek kale maç yapıyor sabah beri......kuvveti yerinde.....

ahhh ahhhh evde olsamda ütü yapsam.....:84:

ohh ne güzel işlerini bitirion yarınsabahki maratonum ev işleri sil süpür balkon yıka camasır yıka as yerlestır. yarın oğlene kadarbunlarla ugrasırım artıkkkkkkkkkkkkk

ohh ne güzel işlerini bitirion yarınsabahki maratonum ev işleri sil süpür balkon yıka camasır yıka as yerlestır. yarın oğlene kadarbunlarla ugrasırım artıkkkkkkkkkkkkk

bende yarın arkadaşıma kahvaltıya davetliyim kızlar toplantısı yapacaz....bende erkenden kalkıp ev işlerini halletmem lazım ama hiç edesim yok zaten bu tosun uyutmaz beni mecbur erken kalkacam puffff.....:84:

bende yarın arkadaşıma kahvaltıya davetliyim kızlar toplantısı yapacaz....bende erkenden kalkıp ev işlerini halletmem lazım ama hiç edesim yok zaten bu tosun uyutmaz beni mecbur erken kalkacam puffff.....:84:

heheh yarın bızde iş yerındekı arkadaslarla eşlerle birlikte kahvaltıya gıdıcez dısarıda. saat 10:00 -11:00 gibi. ama ben o saate kadar dayanamam saten erken kalkıoz 7 gıbı. kahvaltımı yaparım evı yetıstıgı kadar temızlerız esımle sonra tekrar kahvaltıııııı hahahaha

Bende öyle yapmayı düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…