-----2010 KASIM hamişleri----

bende kararsız kaldım canım gölbaşı devlet olabilirilçe de yetersiz gerçi
gaziye mi gitsek bu aydan sonra kabul eder mi orası bilmiyorum

ismi ne gülçin inş uzak değildir gölbaşındayım biliyorsun ankarayı da pek bilmiyorum yani hiç

neden başta söylemezler ki

ben kaçayım yemek zamanı kociş gelir şimdi

seni öpüyorum kocaman birbirimize dua edelim

gazi de bana ahmet beyi önermişlerdi eşşek kafam yoğun diye adam gitmemiştim randevu almak da zormuş:44:

rezene cayı ıcmekte sıkıntı varmı bılgısı olan varmı bıtkı cayları ıcın herkes baska bısı soluyoda :26:

rezene cayı ıcmekte sıkıntı varmı bılgısı olan varmı bıtkı cayları ıcın herkes baska bısı soluyoda :26:

1 fincan rezene çayı birşey yapmaz canım, sakinleştirici özelliği var zaten, lohusalıkta süt artırıyor,Ayrıca süt arttıran yiyecekler Nohut, rezene, hurma, yer elması, nane, mercimek , marul..Maydanoz süt kesiyo unutmayın bu arada..

Kızlar işi en zor olanlardan biri benim, tayinim çıktı bu sene..Tam tayin ilişik kesme dönemime geliyor, evi toplayacağım, hem taşınma hem tayin hem doğum..Anneme gideceğim doğum için, 32.haftalıkken 37.haftaya kadar çalışır raporu alıp 15 gün istirahat alıp uçakla gitmem lazım, çünkü uçaklar THY 36.haftaya kadar doktor raporuyla alıyor.Yeni tayin çıkan yerde ev tutup eşyaları bırakıp gelecek eşim, ben doğumdan sonra 4 ay izinliyim, bu arada ev gidip yerleştirilecek.Üstelik 24.haftadan sonra doktor değiştirdim, tekrar 35.haftada annemlerin bulunduğu ilde doktora gitcem, doğumu başka doktor yaptıracak offff offff benim işler çok karışık..

yatmadan once ıcıyım barı
benım komsular dogurdu bu aralar hepte malt ıcecegı ıcıolar delı gııbı cok sut yapıomus bıde bozaaaaa :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…