-----2010 KASIM hamişleri----

okurken şaştım

evden eveyle anlaş bence ...

ordaki doktoruda şimdiden annen ayarlasın ...

en son olarak Allah yardımcın olsun ....

amanınnn
cıddı sıkıntı Allah yardımcın olsun
nerden nereye tasınacaksın piki:26:

Off hakkaten çok zor

apartmanda ıkı hamıle dahah varmıs ıkısıde benleymıs hemen hemen ve ıkısıde erkekmıs

ohhh ohhh maşallah hazırlıklarda odalara geçilmişşş. yaa ben de yapmak istiyorum

ne zor işin valla okurken fenalık bastı beni Allah yardımcınız olsun canımmm

apartmanda ıkı hamıle dahah varmıs ıkısıde benleymıs hemen hemen ve ıkısıde erkekmıs

ooo ne bereketli apt. mış maşallahhhhbol erkekli

herkese merhaba kızlar,
birkaç gündür forumu ihmal ettim..
dün halı sildim bugün yerler mahvoldum yaa temizliği unutmuşum ben
yerimden kalkamadım resmen. ne kadar kötü bi durum.
ayşegül sen nasıl yağıyodun hergün temizliği ya valla..

bide halıyı çekerken zorlandım kocam kızdı.
çok korktum oğluma bişey olur diye
vee bugün itibariyle karar verdim yapmıcam ağır şeyler. yani eskisi gibi olcam

tey tey ya ben temislik yapıomda halı malı taşımıyom yüzeysel kanepelerimde saolsun parmağımla itince gidiyolar

halediyorum bi şekilde

bide annem o halı atma işlerini falan yapıo saolsun abimde yardım ediyo :86:

vakit geldi annem ve abimi bi davet etmem lasım

kızlar tetenoz aşısından hemensonra mı kol agrısı oluyor. benim cok az agrıyor cok hafıften. artacakmı ki. gece agrısı olan coktu cunku_?

ben ası oldum 5 saat sora sızısı oldu. 8 saat sonra kolumu kullanamadım. gece sol elimle örtüyü üstüme cekemedim de eşimi uyandırdım üstümü ört üşüdüm diye...
pazar günü kvaltıda caydanlığı taşıyamadım. iki gece üstüne yatamadım ama pzt normale döndüm

bu çoçuum heryerıme vurmya basladı benım normalmı bu yaa :26:

yeri geniş bebeklerin tepiniyorlar. sağ sol kasık göbek her yeri kesfediyor bizimkide. görcem ben bi ay sonra kıprayamıcak

ayyyy bende aynı sıkıntıyı yasıcam sanırım:
mayısta kadrolu örtmen ataması var başvuracağız. haziranda acıklanacak eylülde iş başı. bebemle evi nası topıcam nası yerleştiricem? hiç bilmediğimiz bi yer...
kızlar bide doğum sonrası izindeyken tayin sebebiyle başlama yapacağım... doğum sonrası6.haftada başlama yapmam gerekiyor. 8 hfta yasal izin arada kaynamaz dimi???bide 32.hftayı kaydırcam+5hfta daha var...

Son düzenleme:
burdada hava cok kötüydü... çamur yağdı yine...
müdürcüm yarın gelme dedi...23nisan törenine

kojamla yatak odasını yerleştirdik... yarın silerim havalansın şifonyerimissss

bu arada teyzem salı günü sezeyan olcaktı... spinal anestezi idi sanırım ama sancılanmış...
bebemiz bugun geldiiiii

Allahın işi işte... doğum oluyor süt geliyor... emişmişler bebek uyuyormuş...

Allah hepimizi sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Son düzenleme:

Ayy ne güzel, gözünüz aydın

teşekkürler bende şu senin dediğin espriliye bakayım merak ettim sağlıkla giysin bebeklerimiz

tey tey günaydın kıslarrr :82:

23 Nisanda Millet izinli olur Bizim koca çalışıyii hemde izinli gününde bnde belki annemlere gitcem gitmezsem zaten yazarım gidersem belki bi ara girebilirim bugün iyi günümdeyim galiba nevimmm seni çok öslücem ha gidersem bol bol konuşunda gelince geçmişi okuyum telafi ederim bu kadar havalandım bide koce şimdi gitme dermiş

nese sabh kalktım 5 aydır ilk kez makyaj yaptım. . . saçlarımı düzleştirdim . . . mis gibi koku bilem sürdüm kendime midem bulaniyidi süremiydim :26:

eğer gidersem babamın arabasını alıp anamla turlarız ankarayı tey tey gezme günü bende :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…