dedemız annelık akademısının 2. kıtabı Bebegım ı de almıs bugun onu verdı ..kıtaptan bakarak bebek buyutucem :86:
dedemız annelık akademısının 2. kıtabı Bebegım ı de almıs bugun onu verdı ..kıtaptan bakarak bebek buyutucem :86:
guselmısssss canlı goruleceklere yazıorum :86:graco symbio..
7,5 kilo ağırlığı..
bana gelmedi o daha yaf
ben kitaptan bakamayacam karambole büyecek yafrım
Ben önce annnnnneeeee, sonra ablaaaa dicem :86:
bızde yaz bebegı ılk olacak herkes saskın :86::86:
sen netten ıyıce arastır nası oluomus dıo annem bugun :90:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...m-bebek-arabasi-cok-gerekli.html#post18853365
takıp edelım bı sure bence :82:
Az önce koceye diyorum ki her gün yıkıcam missss yaz bebeği diyorum, ben uyandırırım didi
Ben de öğlen yıkarım didim
Bir video izlediydim, yaz bebeklerini hergün akşam 10 gibi yıkayıp masaj yapıp uyutun diyordu, gelişimi için çok iyiymiş
:13:abonelik işlemi taamdır :82:
Çok değil mi 4 saat
bana gelmedi o daha yaf
ben kitaptan bakamayacam karambole büyecek yafrım
bıdee bana buugun davetıye geldı 7 mayısta bebegım olacak semınerı ıcın ...4 saat suruo sonunda becerıklı anne dıploması verıceklermıs
:13:
valla bende anlamadım onu blok ders gıbı :86:
bıkere 10 dk
bı kere 15 dk ara var ee ben yarım saatte bı acıkıorum ,wc fılan ben alamam dıplomayı kesın
:13:
valla bende anlamadım onu blok ders gıbı :86:
bıkere 10 dk
bı kere 15 dk ara var ee ben yarım saatte bı acıkıorum ,wc fılan ben alamam dıplomayı kesın
hahh işte! ben de ondan dediydim
acaba anne olunca tuvalete bile gidecek vakti zor bulacaksınız mesajı mı vermeye çalışıyorlar
kızlar yatağı büyük ihitimal, işbir baby ped lateks alacağız, en iyi yatak lateskmiş... baktım baya netten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?