-----2010 KASIM hamişleri----

dedemız annelık akademısının 2. kıtabı Bebegım ı de almıs bugun onu verdı ..kıtaptan bakarak bebek buyutucem :86:

bızde yaz bebegı ılk olacak herkes saskın :86::86:
sen netten ıyıce arastır nası oluomus dıo annem bugun :90:

Az önce koceye diyorum ki her gün yıkıcam missss yaz bebeği diyorum, ben uyandırırım didi

Ben de öğlen yıkarım didim

bıdee bana buugun davetıye geldı 7 mayısta bebegım olacak semınerı ıcın ...4 saat suruo sonunda becerıklı anne dıploması verıceklermıs

Az önce koceye diyorum ki her gün yıkıcam missss yaz bebeği diyorum, ben uyandırırım didi

Ben de öğlen yıkarım didim

Bir video izlediydim, yaz bebeklerini hergün akşam 10 gibi yıkayıp masaj yapıp uyutun diyordu, gelişimi için çok iyiymiş

bana gelmedi o daha yaf
ben kitaptan bakamayacam karambole büyecek yafrım

ayyy gece gece ne üldüm yafff süpersinnn

bıdee bana buugun davetıye geldı 7 mayısta bebegım olacak semınerı ıcın ...4 saat suruo sonunda becerıklı anne dıploması verıceklermıs

:13:

valla bende anlamadım onu blok ders gıbı :86:
bıkere 10 dk
bı kere 15 dk ara var ee ben yarım saatte bı acıkıorum ,wc fılan ben alamam dıplomayı kesın

ben de 4 ünde işe başlıyorum izin bitiyo gidemem
gitsem de yarım saatte bi wc ye gidiyom atarlar beni

:13:

valla bende anlamadım onu blok ders gıbı :86:
bıkere 10 dk
bı kere 15 dk ara var ee ben yarım saatte bı acıkıorum ,wc fılan ben alamam dıplomayı kesın

hahh işte! ben de ondan dediydim

acaba anne olunca tuvalete bile gidecek vakti zor bulacaksınız mesajı mı vermeye çalışıyorlar

kızlar yatağı büyük ihtimal, işbir baby ped lateks alacağız, en iyi yatak lateksmiş... baktım baya netten...

Son düzenleme:
hahh işte! ben de ondan dediydim

acaba anne olunca tuvalete bile gidecek vakti zor bulacaksınız mesajı mı vermeye çalışıyorlar

prıma baglarım yeterkı çoçuumun annesının dıploması olsun anne olur bundan desınler tasdıklesınler :111::111:
yemek ısını napsam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…