-----2010 KASIM hamişleri----

Bence uyumlu olması o kadar kritik değil
Yatağı ben de yarı ortapedik alacağım, araştırmalarıma göre en doğrusu o yönde..

hımmm tamam kıslar teşekkürler liste gemin bahsettiği mi?

kızlar yatağı büyük ihtimal, işbir baby ped lateks alacağız, en iyi yatak lateksmiş... baktım baya netten...

uff ufff ne zor ya herşeyi seçmek karar verememek:44::44:

prıma baglarım yeterkı çoçuumun annesının dıploması olsun anne olur bundan desınler tasdıklesınler :111::111:
yemek ısını napsam :26:

beslenme alırsın yanına gem

prıma baglarım yeterkı çoçuumun annesının dıploması olsun anne olur bundan desınler tasdıklesınler :111::111:
yemek ısını napsam :26:

onun için de bebea çantanı denersin içine bir çıkın hazırlarsın 4 saatlik
ben bıde park yatak alcam ona ne koycas ...bu konuda Pur deneyımlıdır kanımca :76:
soft ortapedik güzel bir yatak alcam içine
sımdı aklıma geldı ayhancocuk varmıs nette orda uygun oluomus bak ıstersen bılmıorum ben fıyatını pek

o siteyi de takipteyim :82: canlı canlı göreyim ona göre bakacam nerden alacağıma

uff ufff ne zor ya herşeyi seçmek karar verememek:44::44:

beslenme alırsın yanına gem
masa kurarım hatta orda
bebea yı ogune kadar almalıyım
annem sen hep pamuk yatakta yattıın çoçuunada pamuk yaptır dıdı :86::86:

yok sanırım bıras duzenlıodum sımdı yollarım olmassaa bıda bakarsın

Tamam

Canım işbir yataş istikbal bellona v.s. çok baktım ben....

yatakta lateks alın diyorlar.... işbir baby ped lateks benim çok hoşuma gitti

Yine izlediğim bikaç videoda (uzmantvde) kemik gelişimi tamamlanmadığı için yumuşak yatakları önermiyorlar, o dediğin yatağa baktım, super softmuş, olmadı bir çocuk dr una soralım :97:

Çucukum dışarı çıkmanın yollarını arıyor delip geçecek karnımı
al bendende okadar odum kopuo bazen
Tamam

Yine izlediğim bikaç videoda (uzmantvde) kemik gelişimi tamamlanmadığı için yumuşak yatakları önermiyorlar, o dediğin yatağa baktım, super softmuş, olmadı bir çocuk dr una soralım :97:

bende sana arastırmacı anne dıploması vercem :111:

Tamam

Ben doktoruma sordum canım, o da kendi çucuklarına lateks yatak kullanmış... yatak önemli yaa. baya baktım ben iyi bişe olsun diye... bir de anası bel fıtığı olunca, kuzucuğunu ayrı bir düşünüyor

Benim dr da soft ortapedik dedi
Gerçekten çok önemli yatak olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…