Nası sös dinletcez bu çucuklara
Erkek çoçuk büyütmek çok zor, kardeşimden biliyorum :18: İşiniz zor valla
Sterilizatör hakkında ne dusunuosunuz kıslar....
bana herkes avent yada chıcco mıcrowave al dıo cok memnunlarmıs:26:
hele rüyamdaki gibi bişe olursaoğlum gellll buraya diyorum, koşuyor evin içinde yook anneeee diyor
ben kaynatırım dıodum ama herkes kaynatıp sterıl edıyormus ama ayda bırde olsa bunu kullanıolarmıs..bıde 8 dk da fılan yapıo..emzık kasık tabak oyuncak ne varsa koyabılıosun ben sevdımOnu hiççç bilmiyorum canım, o çok gerekli bişey midir ki acep:44:
O gelip geçici
Sterilizatör hakkında ne dusunuosunuz kıslar....
bana herkes avent yada chıcco mıcrowave al dıo cok memnunlarmıs:26:
Görüşürüz kıslar...
Bis yatıoz :80::80::80:
Arzum alcam ben, hem buharlı pişirici hem sterilizatör..
Microwave olanlar için ha onlar ha su dolu bir kabı mikrodalgaya koy aynı şey diyorlar
senın sterılızator dedıgın sey buharla temıslıyor benım dedıgım buhar+mıkrodalga ..mıkrodalgadakı su dolu kapla alakası yok bence
aydınlat benı yanlısmı dıdım:44:
O ürünlere baktın mı canlı olarak, bildiğin plastik kap gibi.. Suyu koyuyon mikrodalgaya atıyon, dediğin gibi suyu buharlaştırıp steril ediyor.. Elektrikliler güzel ama microwaveler çok gereksiz bence..
Demek istediğim sadece o kaba para vermek istemiyorum.. Arzum hem elektriklinin işini yapıyor hem pişirici olarak çalışıyor bana daha mantıklı geldi. İnternetteki yorumlar da güzel, ama çevremde kullanan yok herkes kaynatıyormuş. Ama kaynatınca da çirkin bir koku oluyormuş bir süre sonra
gordum canım komsular kullanıo ..sadece kap olarak bakmamıstım olaya ole dusunursek dogru dıyosun 60-80 tl cıvarındalar sonucta...
bunlar daha fazla urunu daha kısa zmnda sterıl edıo dıye tercıh edılıo anladıgım kadarıyla ..
benım buharlı pısırıcım var elektırıklılerdede genelde buharlı pısırme ozellıgı var dıye dusunmemıstım ..aslında sterılızator dusunmemıstım ben :86: ama denılen sey kaynatmak malzemelerı bozuomus emzık kısmı ve sıseyıde dahıl olmak uzere kaynamıs suda bekletın dıyor buda pek mantıklı gelmedı ..
kıtaba bakıyım ne dıo
Ben yatar, çoçukum uyumuşken yatayım, yoksa uyutmuyor :86::86:
İyi uykular canım:80:
(Hatırlatma notu: Listeyi yollicaktın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?