-----2010 KASIM hamişleri----

bende 5 6 civari aldim artik hissediyosun yani cok sevindim benimki bazen uyutmuyo bile cook hareketli

Sizi öncelikle tebrik ediyorum. İnş Sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız :) Ben Her ay düzenli olarak ayın 1 inde adet oluyordum. Bu ay 1mayısta olmam gerekirken 10 gün önce 20 nisanda adet oldum. Korunmadan gerçekleşen şüpheli ilişkiden tam 10 gün sonra. İlk iki gün kahverengi lekelenme daha sonra kan pıhtısı gelmeden sadece kan gelmeye basladı. Normal adetime göre az ve ara ara gelıyor. Gögüs uçlarım kaşınıyor sık değil ama midem bulanıyor ara ara iştahsızım halsizim ve hep uykum geliyor midem yanıyor ve şişlik var ara ara batma oluyor kalçama.. Bunun gibi şeyler yasıyorum bu aralar hamile olabilirmiyim ? Şuan kanama devam ediyor. Sizce test ne zaman yaptırmalıyım idrar ve kan testi ne zaman doğru sonuç verir? Bu yasadıgım üstüne görme olabilir mi ? Bu arada 3 aydır genellikle hergun yürüyüş yapıyordum 10 gündür cok yapmadım erken adet olmama etkili olmus olablirmi ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Pes, bal rengindeki malzemenin adıymış :44:

bı omu yanıı...ben 1 tane chıcco aldım pes dıyo

ay ne cok sey varmıs bıberonda
cammı pp mı
sılıkon mememı kaucuk mememı
yok boyutları
aaaa bı elımde defter yazıp duruorum

cok yardımcı olamıcam ben boyle cok belırtıler yasamadım ben sadece 2 gun gecmıstı adetımden ıdrar testı pozıtıf cıkmıstı

bı omu yanıı...ben 1 tane chıcco aldım pes dıyo

ay ne cok sey varmıs bıberonda
cammı pp mı
sılıkon mememı kaucuk mememı
yok boyutları
aaaa bı elımde defter yazıp duruorum

Ben henüz biberonlara pek bakmadım, dr brown alcam diye düşünüyorum şimdilik..

Bu kadar araştırıp ediyoruz da bebek kendi seçiyor ne kullanacağını :86:

Ben de hiç belirti yaşamadım, bilemiyorum ki :26:

Ben de cam olunca besin değerini yitiriyormuş diye okudum bi yerde ama doğruluk değeri nedir bilmiyorum :26:
Bi araştıralım detaylı :44:

slmm anneler;
ooo geçmişi okudum anca yani...
bu pazar bayağı kaynatmışsınız..
araba ve yalancı meme önerilerini göz önünde bulunduracağım.
valla pur ve gem size ödül vermek geliyo içimden ne kadar inceliyosunuz bayılıyorum size..
yatak konusunu da dr a da sorayım bakayım o ne diyecek..

sağlıklı günlerde giysin serkan bebek çok güzeller

pur un deyımıyle aylak oldugumuz ıcın boyle ıncelıyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/260073-biberon-secimi-2.html
bıraz daha karıssın kafalar :111:

Biberonların cam (özellikle tercih edilmelidir), polietilen ya da polipropilen olanları tercih edilmelidir. Piyasada yaygın olarak bulunan polikarbonat biberonlardan kaçınılmalıdır. Biberon emziği alırken de lateks ya da kauçuk olanlar yerine silikon olanları tercih edin. Bebeğinize herhangibir plastik ürün alırken üzerlerindeki geri dönüşüm işaretini kontrol edin. İçindeki sayı 3,6,7 ise zararlı madde oranı yüksek, 1,2,4,5 ise zararlı madde oranı nisbeten daha düşüktür.

Son düzenleme:
hıc bılmeden almak en ıyısı sanırım..annem almıs chıccoyu gelmıs ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…