-----2010 KASIM hamişleri----

Keramos çok güzel bilgiler

bızım mobılyalarımız bembeyazz ama duvarlar halı perde kulplarımız rengarenk
çoçuuum odasını begenecekmı acaba :97:

Beğenir tabi annesi, o kadar araştırıyorsun ediyorsun

pur

jane rider var araba hıc gordunmu canlısını sadece ayhan cocuktamı var bu :26:

Henüz görmedim ama yarın bir bebek avm sine gidicez, şimdi baktım orda satıyorlarmış jane markasını da, ona da bakıcam, haber veririm

supper olur

ya b tıplerın katlamsı acmasıda uzun ıs yahu vıdeolara baktımda puset seklınde lanlar tek hareketle oluo :26:

supper olur

ya b tıplerın katlamsı acmasıda uzun ıs yahu vıdeolara baktımda puset seklınde lanlar tek hareketle oluo :26:

Ben şimdi bu tiplerden alcam, seneye falan baston gibi kolay katlananlardan alcam.
Onlar yazlık gibi oluyor ya zaten.. Zaten bebekle tek başıma bir yere gitceğimi zannetmiyorum.
Aman sıkıldım bu araba olayından, kendime alsam şimdiye yüz kere almıştım

ben az once karar werdım bakmıcam artık...alıncagı gunku psıkolojıme gore karar wercem

Bugün mothercare e gittik, orada bir travel sistem vardı. 8 kilo sürüşü falan gayet rahat.
Yarın graco falan beğenemezsem ondan alcam:87:

gecmıste ''ozench evınede dondu nerelerede acaba '' dıye bı yazı goreceksın

iyiyim bi yaramazlik yok ama biraz hizli kilo aldim gobus kocaman oldu trde gittim hersey iyiydi kesin erkek dedi sali burda doktorum var benim bebegim cok hareketli hic yerinde durmuyo karnim sekil degistiriyo resmen senin bebeis ne durumda

iyiyim bi yaramazlik yok ama biraz hizli kilo aldim gobus kocaman oldu trde gittim hersey iyiydi kesin erkek dedi sali burda doktorum var benim bebegim cok hareketli hic yerinde durmuyo karnim sekil degistiriyo resmen senin bebeis ne durumda

7 kılo aldım bende 24 haftada
bende randevu almadım ama bu hafta gıdeırm heralde ne alemde oldugunu merak edıyorum..bobrekte bıras genısleme vardı duzeldımı merak edıyorum...

bebekmı gazmı derken gordum koca tekmelerı sonunda yanı oldu bayada sen yoktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…