-----2010 KASIM hamişleri----

canım aynı dert bendede var göğüs ucum aşırı hassas kendım bıle dokunamyıyorum aynı bende senın gibi düşünüyorum nasıl emzircez bebişi:44::18:

yok canım yara değil. Druma da hiç söylememiştim :26: göğüslerdeki bazı uyarıcılar doğumu tetikleyebildiğini mi söyledi nasıl yani canım. son aylarda neye dikkat edeceğiz ki amaninn pek cahil kaldım gibi hissettim:18:

canım aynı dert bendede var göğüs ucum aşırı hassas kendım bıle dokunamyıyorum aynı bende senın gibi düşünüyorum nasıl emzircez bebişi:44::18:

ay cnaım seninde mi öyle, ben miyim acab tek diye düşünmeye başlamıştım:18: aynen ben kendim bile dokunamıyorumki bebişlerimiz nasıl emecek:18: bi garip oluyor dimi hani huylanma gibi

öylemi çok iyi , yara için sanırım dimi bu:26:

Canım bebekler cuk cuk çeneleriyle çekerken hassas bölge olduğu için yara yada yarıklar oluşabilir, o nedenle göğüs ucu ve çevresine bunu uygularsan, o süreci daha kolay atlatabilirsin

Sende hassasiyet de var anladığım kadarıyla, bu krem iyi gelmezse garmastan da çok etkiliymiş....

İşte son aylar eşin pek dokunmasın o bölgelere diye ima etti :78:

Herkesin gözü böle oldu..
Hiç biriniz duymadınız mı, morgülcümden başka
Alla allaa :44: Dr amca bizi sapık sandı galiba, daha ilk randevularda sölediydi :86::86:

Herkesin gözü böle oldu..
Hiç biriniz duymadınız mı, morgülcümden başka
Alla allaa :44: Dr amca bizi sapık sandı galiba, daha ilk randevularda sölediydi :86::86:

duymadım...solemedı bole bısı..

ya etrafınızda hıc bı problemı olmayan annelerımız gıbı hamılelık yasayan varmı ...benım etrafımdakı herkesın gebelıgı rısklı nasıl ıs bu anlamıyorum

Benim çevremdeki herkesde bir sorun var... sorun var derken.. herkesin aklında bişey var...

Eskidenmiş o.. hamile kal.... 9 ay sonra pırtlat....

Allah sonumuzu hayreylesin....

ay cnaım seninde mi öyle, ben miyim acab tek diye düşünmeye başlamıştım:18: aynen ben kendim bile dokunamıyorumki bebişlerimiz nasıl emecek:18: bi garip oluyor dimi hani huylanma gibi

Aynen huylanma mı desem ne desem tam bılemıyorum bende. dokunamıyorum esımede dokundurtmuyorum emzırıken yara olmasın dıe mem ucuna takılan plastık gıbı baslıklar oluyor ben onlardan almayı dusunuyorum hem temas etmez huylandırmaz hemde yara olmaz..en azından deniyeceğim:44:

Benim de etrafımda herkes problemli :44:
Annem bu konu açıldığında, biz herşeyin hormonsuzunu tazesini yedik diyor
(Gerçi tek bu konu da değil çoğu konuda bu cümleyi kullanıyor :89:)

ayy neden benim çok şükür bir sorunum yok......... maşallah.....
sadece çok yediğim için yemek yasak o kadar......

Son düzenleme:
Benim çevremdeki herkesde bir sorun var... sorun var derken.. herkesin aklında bişey var...

Eskidenmiş o.. hamile kal.... 9 ay sonra pırtlat....

Allah sonumuzu hayreylesin....

Benim de etrafımda herkes problemli :44:
Annem bu konu açıldığında, biz herşeyin hormonsuzunu tazesini yedik diyor
(Gerçi tek bu konu da değil çoğu konuda bu cümleyi kullanıyor :89:)

kendım ıcın konusuyorum abartıyormuyum cokmu evham benımkısı acaba dıyorum ..yanı mesela benım rahım agzı sorunum varya 3,60 uzunnlugu eee bı arkadasımın hıc bı problemı yokken 3,60 mıs ve dr u bunla ılıglı hıcbısey demedı 38.haftada mıs gıbı dogurdu kızını

dılerım ıkıncı cocuklarda daha rahat oluruz :97:

ayy neden benim çok şükür bir sorunum yok......... maşallah.....
sadece çok yediğim için yemek yasak o kadar......
maşşaallaah sana
ahahhaa cooook uzaktasın ya atlamısım ben senı

ye kısım yeee boyun kocaman senın bısı olmas

Ameliyattan sonra hamile kaldığın için korkun var, normal canım..
Bu konunun varlığını bilmeseydin daha farklı olurdu. Ama ne güzel gidiyorsun bak, çok endişelenip yorma kendini

İkinci çocuklarda tecrübeli olcaz, ilkinin peşinde koştururken şimdi aklımızı kurcalayan şeyleri hatırlamıcaz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…