merhaba arkadaşlar bikaç sayfa okudum ama çok hızlı ilerliyorsunuz , yetişemiyorum size:26: Kıyafetler pek güzel güle güle giysin minikler, bu arada göbüş sen bahsetmişsin sanırım baby2go tek elle katlanabilir bebek arabasını geçenlerde eşimle bende bakmıştık çok kullanışlı gibi geldi bizede. Birde yemek blog un varmış incelemiştim azcık dün ellerine sağlık hepside çok güzel görünüyor. Aklımda kalmadı okuduklarım göğüs ucundan bahsetmişsiniz ama o kadar ilerleyemedim :26: Bişey danışmak istiyorum göğüs ucum çok hassas benim kendim bile dokunamıyorum dokununca huylanıyorum falan:26: Normal değil dimi bu nasıl emzireceğim ben aranızda böyle olan varmı:26:
Senin ki anladığım kadarı ile yara falan değil..
(Muhtemelen dr una söylemişsindir ama söylemediysen) Dr una mutlaka anlat o zaman..
Bana 12. haftalarda falan genel olarak süreçten bahsederken, göğüslerdeki bazı uyarıcıların doğumu tetikleyebildiğini söylemişti. (Son aylar dikkat edin anlamında :78:)
canım aynı dert bendede var göğüs ucum aşırı hassas kendım bıle dokunamyıyorum aynı bende senın gibi düşünüyorum nasıl emzircez bebişi:44::18:
öylemi çok iyi , yara için sanırım dimi bu:26:
İşte son aylar eşin pek dokunmasın o bölgelere diye ima etti :78:yok canım yara değil. Druma da hiç söylememiştim :26: göğüslerdeki bazı uyarıcılar doğumu tetikleyebildiğini mi söyledinasıl yani canım. son aylarda neye dikkat edeceğiz ki amaninn pek cahil kaldım gibi hissettim:18:
İlla koca da koca diye tutturursa öle yaparız artık
Evet onu bende duydum....
Son aylara dikkat canım.... göğüste uyarılma erken doğuma sebep olabiliyormuş bazı annelerde...
evet canım yara olmadan kullanmak en ıyısıöylemi çok iyi , yara için sanırım dimi bu:26:
Evet onu bende duydum....
Son aylara dikkat canım.... göğüste uyarılma erken doğuma sebep olabiliyormuş bazı annelerde...
Herkesin gözü böleoldu..
Hiç biriniz duymadınız mı, morgülcümden başka
Alla allaa :44: Dr amca bizi sapık sandı galiba, daha ilk randevularda sölediydi :86::86:
Herkesin gözü böleoldu..
Hiç biriniz duymadınız mı, morgülcümden başka
Alla allaa :44: Dr amca bizi sapık sandı galiba, daha ilk randevularda sölediydi :86::86:
Bizde mi sorun var acaba Pur
sadece sacımızı oksasınlar madem
duymadım...solemedı bole bısı..
ya etrafınızda hıc bı problemı olmayan annelerımız gıbı hamılelık yasayan varmı ...benım etrafımdakı herkesın gebelıgı rısklı nasıl ıs bu anlamıyorum
ay cnaım seninde mi öyle, ben miyim acab tek diye düşünmeye başlamıştım:18: aynen ben kendim bile dokunamıyorumki bebişlerimiz nasıl emecek:18: bi garip oluyor dimi hani huylanma gibi
ya etrafınızda hıc bı problemı olmayan annelerımız gıbı hamılelık yasayan varmı ...benım etrafımdakı herkesın gebelıgı rısklı nasıl ıs bu anlamıyorum
Benim çevremdeki herkesde bir sorun var... sorun var derken.. herkesin aklında bişey var...
Eskidenmiş o.. hamile kal.... 9 ay sonra pırtlat....
Allah sonumuzu hayreylesin....
Benim de etrafımda herkes problemli :44:
Annem bu konu açıldığında, biz herşeyin hormonsuzunu tazesini yedik diyor
(Gerçi tek bu konu da değil çoğu konuda bu cümleyi kullanıyor :89:)
maşşaallaah sanaayy neden benim çok şükür bir sorunum yok.........maşallah.....
sadece çok yediğim için yemek yasak o kadar......
kendım ıcın konusuyorum abartıyormuyum cokmu evham benımkısı acaba dıyorum ..yanı mesela benım rahım agzı sorunum varya 3,60 uzunnlugu eee bı arkadasımın hıc bı problemı yokken 3,60 mıs ve dr u bunla ılıglı hıcbısey demedı 38.haftada mıs gıbı dogurdu kızını
dılerım ıkıncı cocuklarda daha rahat oluruz :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?