-----2010 KASIM hamişleri----

güle güle kullan canım.evet açıklama kısmında okudum bende fayzdası olur zararı olmaz

kadın haklı kabul et sırf ınadından bole dıosun senınde aklına yatıo kundak aslında

evet bana sorulmadan direk yapıcam demesinden sebep inat ettim bu doğrudur ama normalde de istemem acırım ben yavruma kıyamam.....

sevı bebenın kı de gusel

sıkı yapılanlara karsıyız sonuna kadar

kundakmı uyku tulumumu :44:

Modern kundak aynı şey değil mi :44:
Çok sıkı değil, bazıları önden fermuarlı ya da çıtçıtlı battaniye şeklinde bazıları da dediğin gibi uyku tulumu gibi kampçıların kullandığının minyatürü..

evet bana sorulmadan direk yapıcam demesinden sebep inat ettim bu doğrudur ama normalde de istemem acırım ben yavruma kıyamam.....

ınadından algıların kapandı senın

kundak dedıgımız kaynananınkı gıbı degıl..annem kafamı bıle sarıomus benım

bunlar gobusunde dedıgı gıbı modern kundak :86::86:

ınadından algıların kapandı senın

kundak dedıgımız kaynananınkı gıbı degıl..annem kafamı bıle sarıomus benım

bunlar gobusunde dedıgı gıbı modern kundak :86::86:

anladım canım ama benim ev zaten hamam gibi yaz kış bana göre gereksiz...... adının kundak olması bilem bana yetiyor.....

kundak dıye bunu aldılar benım yanımda hosuma gıttı

uyku tulumları torba gıbı benım gorduklerım hep ,cesıt cesıttır belkıde hepsı aynıdır :26:

benımkıler kare ınce kumas buunlar gıbı degıl

Olan çoçuka olacak arada
Kaynanan bir yandan sen bir yandan çekiştirirken

ya zaten öyle normal bildiğimiz gibi sarıp sarmalamıcakmış ahdı varmış öylesine bi sarcakmış o zaman bi gelsin bakalım eşimide ikna ettim gibi ama anası nede olsa yavrumu kimseciklerin eline bırakmam bu kadar eziyeti ben çekiyorum adamı yırtar olduğu yerde bırakırım......

Olmas
Araba isterük
bende ıstıom zaten coooooooookkkkkkkkkkkkk hemde
benim görümcem 7. aya kadar arabasız büyüttü çocuğunu bende almayı düşünmüyorum o yüzden kafam o konuda çok rahat......
tercıh meselesı kuşum
ben 40 ı cıkınca en gec sokaga atıcam çoçugu o yusden ıstıom..ole kucakta tasımakla yapamam
anladım canım ama benim ev zaten hamam gibi yaz kış bana göre gereksiz...... adının kundak olması bilem bana yetiyor.....

kundakla aranda ne gectı acaba senın

kaynanam.......

sende kaynana olcan ayy o gunlerımızdede beraber olalım bunları hep hatırlatcam

catlak

catlak demısken catlıyomusun sen ne alemdesın
yanlış hatırlamıyorsam baktığımın markası sevi bebeydi,desenli yumuşak penye kumaşlardı.

ben dedıgımı ekledım yukarda...ama dogduklarında onu kullanamayız sıcak sebebıyle..tulbent gıbı kumaslar ıste benımkılerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…