sınıfta kalcakmısız haberın yok...baby 2 go dıo kıslar haberrın varmı
ahahah oda dogru uzun boylu hamıleler kocaman oluo
ye yafruna ve sana sıfa olsun ınsallaahh
bana yurtdısından ınce kundaklar geldı ben yapıcam...bole etrafından bı doluyosun okadar sıkmadan...ellerıyle kendılerını uyandırmamaları ıcın ve anne karnındaymıs hıssı uyandırıyormus etıketlerınde ole yazıyo
dun gelen bebısıde sanırım senın dedıklerınden arabasına koyarken ona sarmıstı annesı coook rahat oluo dedı
kadın haklı kabul et sırf ınadından bole dıosun senınde aklına yatıo kundak aslında
normalde bende sevmiyorum,dr.larda sağlıklı bulmuyor,sıkı sıkı çocukları sarıp sarmalıyorlar put gibi yazık günah. bu bahsettiğim cırtcırtlı rahat güzel birşey,çocuğu sıkmıyor.
joker mağazasında inceledim içime sindi almayı düşünüyorum.
kundakmı uyku tulumumu :44:
evet bana sorulmadan direk yapıcam demesinden sebep inat ettim bu doğrudur ama normalde de istemem acırım ben yavruma kıyamam.....
gel arabasız buyutelım bu cocukları ne dersın :111:
ınadından algıların kapandı senın
kundak dedıgımız kaynananınkı gıbı degıl..annem kafamı bıle sarıomus benım
bunlar gobusunde dedıgı gıbı modern kundak :86::86:
evet bana sorulmadan direk yapıcam demesinden sebep inat ettim bu doğrudur ama normalde de istemem acırım ben yavruma kıyamam.....
Modern kundak aynı şey değil mi :44:
Çok sıkı değil, bazıları önden fermuarlı ya da çıtçıtlı battaniye şeklinde bazıları da dediğin gibi uyku tulumu gibi kampçıların kullandığının minyatürü..
Olan çoçuka olacak arada
Kaynanan bir yandan sen bir yandan çekiştirirken
bende ıstıom zaten coooooooookkkkkkkkkkkkk hemdeOlmas
Araba isterük
tercıh meselesı kuşumbenim görümcem 7. aya kadar arabasız büyüttü çocuğunu bende almayı düşünmüyorum o yüzden kafam o konuda çok rahat......
anladım canım ama benim ev zaten hamam gibi yaz kış bana göre gereksiz......adının kundak olması bilem bana yetiyor.....
bana kundak demeyin aklıma kaynanam geliyo ve sinirlerim tavan yapıyor....hiç öyle bişi düşünmüyorum......
bende ıstıom zaten coooooooookkkkkkkkkkkkk hemde
tercıh meselesı kuşum
ben 40 ı cıkınca en gec sokaga atıcam çoçugu o yusden ıstıom..ole kucakta tasımakla yapamam
kundakla aranda ne gectı acaba senın
ya zaten öyle normal bildiğimiz gibi sarıp sarmalamıcakmış ahdı varmış öylesine bi sarcakmış o zaman bi gelsin bakalım eşimide ikna ettim gibi ama anası nede olsa yavrumu kimseciklerin eline bırakmam bu kadar eziyeti ben çekiyorum adamı yırtar olduğu yerde bırakırım......
sende kaynana olcan ayy o gunlerımızdede beraber olalım bunları hep hatırlatcam
kaynanam.......
yanlış hatırlamıyorsam baktığımın markası sevi bebeydi,desenli yumuşak penye kumaşlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?