-----2010 KASIM hamişleri----

amın ınsalaah ole olurrr

hepsı vaktıyle gelsın dıye butun dualarım

Kıslarrr akşama yemek hazırlığına girişeyim ben.... kendinize ve evlatlara iyi bakın hatunlar... görüşürüz....

Herkesin gözü böle oldu..
Hiç biriniz duymadınız mı, morgülcümden başka
Alla allaa :44: Dr amca bizi sapık sandı galiba, daha ilk randevularda sölediydi :86::86:

benim dr'um bahsetmedi hiç :44:

hassasiyet oluyor ama her zaman değil,sağlıkla zamanında gelsin veletlerimiz. psikolojimiz bozulacak bu gidişle

maşşaallaah sana
ahahhaa cooook uzaktasın ya atlamısım ben senı

ye kısım yeee boyun kocaman senın bısı olmas

yaaa kendimi dev gibi hissediyorum bilin mi sen.....dün bugün azıcık tatlı kaçamağı yaptım zaten....

Daha madalya alacağdık
sınıfta kalcakmısız haberın yok...baby 2 go dıo kıslar haberrın varmı
yaaa kendimi dev gibi hissediyorum bilin mi sen.....dün bugün azıcık tatlı kaçamağı yaptım zaten....
ahahah oda dogru uzun boylu hamıleler kocaman oluo
ye yafruna ve sana sıfa olsun ınsallaahh
kızlar, modern kundak hakkında ne düşünüyorsunuz, almayı düşünen var mı

bana yurtdısından ınce kundaklar geldı ben yapıcam...bole etrafından bı doluyosun okadar sıkmadan...ellerıyle kendılerını uyandırmamaları ıcın ve anne karnındaymıs hıssı uyandırıyormus etıketlerınde ole yazıyo
dun gelen bebısıde sanırım senın dedıklerınden arabasına koyarken ona sarmıstı annesı coook rahat oluo dedı

bana kundak demeyin aklıma kaynanam geliyo ve sinirlerim tavan yapıyor....hiç öyle bişi düşünmüyorum......

normalde bende sevmiyorum,dr.larda sağlıklı bulmuyor,sıkı sıkı çocukları sarıp sarmalıyorlar put gibi yazık günah. bu bahsettiğim cırtcırtlı rahat güzel birşey,çocuğu sıkmıyor.
joker mağazasında inceledim içime sindi almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…