Ameliyattan sonra hamile kaldığın için korkun var, normal canım..
Bu konunun varlığını bilmeseydin daha farklı olurdu. Ama ne güzel gidiyorsun bak, çok endişelenip yorma kendini
İkinci çocuklarda tecrübeli olcaz, ilkinin peşinde koştururken şimdi aklımızı kurcalayan şeyleri hatırlamıcaz bile
Kıslarrr akşama yemek hazırlığına girişeyim ben.... kendinize ve evlatlara iyi bakın hatunlar... görüşürüz....
Herkesin gözü böleoldu..
Hiç biriniz duymadınız mı, morgülcümden başka
Alla allaa :44: Dr amca bizi sapık sandı galiba, daha ilk randevularda sölediydi :86::86:
maşşaallaah sana
ahahhaa cooook uzaktasın ya atlamısım ben senı
ye kısım yeee boyun kocaman senın bısı olmas
benim dr'um bahsetmedi hiç :44:
hassasiyet oluyor ama her zaman değil,sağlıkla zamanında gelsin veletlerimiz. psikolojimiz bozulacak bu gidişle
yaaa kendimi dev gibi hissediyorum bilin mi sen.....dün bugün azıcık tatlı kaçamağı yaptım zaten....
kızlar, modern kundak hakkında ne düşünüyorsunuz, almayı düşünen var mı
sınıfta kalcakmısız haberın yok...baby 2 go dıo kıslar haberrın varmıDaha madalya alacağdık
ahahah oda dogru uzun boylu hamıleler kocaman oluoyaaa kendimi dev gibi hissediyorum bilin mi sen.....dün bugün azıcık tatlı kaçamağı yaptım zaten....
bana kundak demeyin aklıma kaynanam geliyo ve sinirlerim tavan yapıyor....hiç öyle bişi düşünmüyorum......
bana kundak demeyin aklıma kaynanam geliyo ve sinirlerim tavan yapıyor....hiç öyle bişi düşünmüyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?