-----2010 KASIM hamişleri----

Mantık buna benzer hepsinde..
Ben fermuarlılardan alcam, düz battaniye şeklinde de kullanılıyor onlar

Mantık buna benzer hepsinde..
Ben fermuarlılardan alcam, düz battaniye şeklinde de kullanılıyor onlar

dunku bebısın oleydı..hatta sımdı aradılar gel cay ıcelım dıye...hem na bakıyım hem yastıgı bıda denıyım ben

Yap şekerim
Ahdım var çoçukumu sardırmam öle sıkışık tepişik de

catlak

catlak demısken catlıyomusun sen ne alemdesın

ben dedıgımı ekledım yukarda...ama dogduklarında onu kullanamayız sıcak sebebıyle..tulbent gıbı kumaslar ıste benımkılerde

Zaten ilk doğduklarında odamızda yatacaklrı için sorun değil, kışın odasına sepetleyince lazım

canlar nasılsınız iisiniz işlhh:) nasıl gidiyom bebelerimiz nasıl bakalım büyütüyonuzmu göbüşlerii:)

KIZLAR bebişleirn kıyafetlerini 0-3 aylıkmı yoksa 3-6 mı alıyonuz ben karışık aldım ama bu 0-3 ler çok miniş görünüyor gözüme ay o kadar çüçükçü olacak oğluşum

cevap vercem diye nazı eklemişim dikkat etmedim onun altına çıkmış neyse soruma cevaplar bekliyorum

KIZLAR bebişleirn kıyafetlerini 0-3 aylıkmı yoksa 3-6 mı alıyonuz ben karışık aldım ama bu 0-3 ler çok miniş görünüyor gözüme ay o kadar çüçükçü olacak oğluşum

Ben de karışık aldım.. Benim çoçuk tıfıl olduğu için ilk ay anca doldurur 0-3leri :86: Minnak minnak olcaklar o zamanlar
Tabi morgüller ve turkuaz 3-6 dan başlasa daha iyi olur

Ben de karışık aldım.. Benim çoçuk tıfıl olduğu için ilk ay anca doldurur 0-3leri :86: Minnak minnak olcaklar o zamanlar

onların bebişler tombişmiymiş bana hep normal dedi doktor şekerden dolayı korktum ama allaha şükür onuda kontrol altına aldım. en son 24. haftada gitmiştim 670 gramdı bebişim

onların bebişler tombişmiymiş bana hep normal dedi doktor şekerden dolayı korktum ama allaha şükür onuda kontrol altına aldım. en son 24. haftada gitmiştim 670 gramdı bebişim

Tosun onlar maşallah
Hadi turkuazcımı anlıyorum 1,80 boya tosun çoçuk çıkması lazım da, morgülleri anlamıyorum
Benimde 24. haftada o civarlardaydı..
Bu hafta gittiğimde dr "kilo gelişimine annenin fiziki yapısına e biraz da deneyimlerimize bakarsak sizin çoçuk 3 kilo - 3,200 gibi doğar" dedi..

catlak

catlak demısken catlıyomusun sen ne alemdesın

ben dedıgımı ekledım yukarda...ama dogduklarında onu kullanamayız sıcak sebebıyle..tulbent gıbı kumaslar ıste benımkılerde

Pufff hiç sorma karnımda birşey yokta...... göğüslerim çatladı vucudumu tanıyamıyorum be psikolojimi etkiliyor bu durummm.....

bende hep küçük aldım 0-3 daha almıcam zaten kıyafet felan görümcem de aldı dünya yığıldı...gelen hediyelerde hep büyük oluyormuş ben kıyafet işine son verdim artık kendime çalışacam....

ahh ahhh ne sen sor ne ben sölim ben çok yedim hep tosunuma yaradı nerdeyse 1 kilocuk olduk biz bakalım bu akşam son durum ne 1 haftadır kısıtlı yiyorum.....mecburen.....

1 kilo küsürcük demen lazım artık, geçen hafta 1 kilocuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…