Tosun onlar maşallah
Hadi turkuazcımı anlıyorum 1,80 boya tosun çoçuk çıkması lazım da, morgülleri anlamıyorum
Benimde 24. haftada o civarlardaydı..
Bu hafta gittiğimde dr "kilo gelişimine annenin fiziki yapısına e biraz da deneyimlerimize bakarsak sizin çoçuk 3 kilo - 3,200 gibi doğar" dedi..
Pufff hiç sorma karnımda birşey yokta......göğüslerim çatladı vucudumu tanıyamıyorum be psikolojimi etkiliyor bu durummm.....
bende hep küçük aldım 0-3 daha almıcam zaten kıyafet felan görümcem de aldı dünya yığıldı...gelen hediyelerde hep büyük oluyormuş ben kıyafet işine son verdim artık kendime çalışacam....
ahh ahhh ne sen sor ne ben sölim ben çok yedim hep tosunuma yaradı nerdeyse 1 kilocuk olduk biz bakalım bu akşam son durum ne 1 haftadır kısıtlı yiyorum.....mecburen.....
Arayı hızla kapatmıştır tosun paşa
ay bende okadar doğsun istiyorum daha fazla olursa normal çıkarması zor olur yaa benim doktor bide normalci çok zor sezeryan yapıyo
inş kapatmamıştır yoksa yemek hepten yasak olcak bana.......
ve böyle giderse temmuzda doğurcam olmaz ramazanda doğurmam lazım benim.....
slm kıslar nasılsını zben bugun tetanos yaptırdım acıdı tabisi yarın doktor kontroum var bakalım oğlum buyumuşmü merak edıyorum ya benım goguslerım catladı sızde de oldumu etrafı catlıyor karnım ıc bacaklar cok kotu oldum okadarda kremlenıyorum deli oldum yaaa kendıme bakamıyorum aynada
Misafirlerden kaçış yokİftardan sonra gelirler yine gelirler
Kocaman olmuşun sen yaa
Nerdeyse 30. haftayı doldurcan
evet ilk ben dogurcam galıba topıkte en temebelınız de benıma zonce ılk sayfalrı okudum bıraz aman ne endişler atlatmışız yahu yok tutundu yok kalp atışı geçmişi ne cabuk unutuyoıruz mm hesabı yapıyorduk gramla ölçüyorduk şimdi kılolardayız cok sukur oğluma hıc bı sey almadım daha yaaa cocuk dogsa cıplak kalcak heheheeheheheeh yarın beşik bakcam inş ondan sonra hemen odasını boyatcam yada kagıt kaplatcam ondan sonra mobılyasını kurup hazırlıkları yapcam aslında canım cok tezdırde korkuyorum bı sey olurda hevesım kursagımda kalır diye acıkcası allahım hepimize sağlıklı dogumlar nasıp etsın inşallah
üzülme canım ya çoğumuz öyleyiz bende mesela napalım olcak yapacak bişey yok bende kremleniyorum ama fayda etmiyor.slm kıslar nasılsını zben bugun tetanos yaptırdım acıdı tabisi yarın doktor kontroum var bakalım oğlum buyumuşmü merak edıyorum ya benım goguslerım catladı sızde de oldumu etrafı catlıyor karnım ıc bacaklar cok kotu oldum okadarda kremlenıyorum deli oldum yaaa kendıme bakamıyorum aynada
inşallah canım benimde testi döndü ama daha çok döner dedi doktor aynen 4 kiloya kadar normal alıyo benim doktorAhh ne güzel normal doğumdan yana bir dr :81:
Tosun olursa nasıl çıkcak tabiİnş benim bebişim de döner ve o kilolarda olur da ben de normal doğururum hayırlısıyla :26:
slm kıslar nasılsını zben bugun tetanos yaptırdım acıdı tabisi yarın doktor kontroum var bakalım oğlum buyumuşmü merak edıyorum ya benım goguslerım catladı sızde de oldumu etrafı catlıyor karnım ıc bacaklar cok kotu oldum okadarda kremlenıyorum deli oldum yaaa kendıme bakamıyorum aynada
ay bende okadar doğsun istiyorum daha fazla olursa normal çıkarması zor olur yaa benim doktor bide normalci çok zor sezeryan yapıyo
bebişdetam tosun hee nezaman 1 kiloydu hangi haftada dikkat et ben diyetteyim biliyorsun ama varya nerdeyse şeker çıktığına sevindim çok sağlıklı beslniyorum kiloda az alıyorum 2 hafta sonrada oğluşumda sağlıklı çıkarsa daha çok sevincem
Misafirlerden kaçış yokİftardan sonra gelirler yine gelirler
Kocaman olmuşun sen yaa
Nerdeyse 30. haftayı doldurcan
aynen canım yara durumunu biliyorum bebekler emerken yara oluyormuş ama benimki hassasiyet birde, valla ne iyi gelirse yapacağım yeterki uçlarına dokununca bi tuhaf olmayayım:18:Canım bebekler cuk cuk çeneleriyle çekerken hassas bölge olduğu için yara yada yarıklar oluşabilir, o nedenle göğüs ucu ve çevresine bunu uygularsan, o süreci daha kolay atlatabilirsin
Sende hassasiyet de var anladığım kadarıyla, bu krem iyi gelmezse garmastan da çok etkiliymiş....
İşte son aylar eşin pek dokunmasın o bölgelere diye ima etti :78:
bizim drumuz hiç bahsetmedi gerçekten:26: ben nasıl soracağım drumuzla samimiyiz de:18: göğüs ucu ile ilgili bilgi verin mi desem ki:18:Herkesin gözü böleoldu..
Hiç biriniz duymadınız mı, morgülcümden başka
Alla allaa :44: Dr amca bizi sapık sandı galiba, daha ilk randevularda sölediydi :86::86:
Aynen huylanma mı desem ne desemtam bılemıyorum bende. dokunamıyorum esımede dokundurtmuyorum emzırıken yara olmasın dıe mem ucuna takılan plastık gıbı baslıklar oluyor ben onlardan almayı dusunuyorum hem temas etmez huylandırmaz hemde yara olmaz..en azından deniyeceğim:44:
Günaydın Gülçinnn hoşgeldin canım yine mi temislik yaptın sennn ammada hamaratsın valla
Sen nerelerdesin bakimmmmmmmmm yine mi temislik yaptın yoksaCicilerin daha güzeli senin olsunnnnnnn
Güle güle kullansın prensin çok tatlılar
Selinacım biraz başka renkte alsana çocuk maviden başka renk bilmicek :86:
Emzirmeye emzircez de ya emmezse ilk günler çoçuum hastane köşelerinde kalmış biberonları mı kullansınAyrıca 6 aydan sonra ek gıdaya geçince de lazım olcak
Bizim yastık, araba, biberon dert oldu :86::86: Gerçi bunlar daha burda döndüğümüz tilkiler :86::86:
Gözün aydın canım
Nette gördüm de, hiç incelemedim canlı olarak :44: Bakayım ona da, o da kusur kalmasın :86:
ben 0-3 luk almamısım ama bılınclı degıl alıcam 2 ay en azından gıyıolarKIZLAR bebişleirn kıyafetlerini 0-3 aylıkmı yoksa 3-6 mı alıyonuz ben karışık aldım ama bu 0-3 ler çok miniş görünüyor gözüme ay o kadar çüçükçü olacak oğluşum
gem seni döverim
dilinde biten tüğlerede çözüm koparıcam dilininerelerdesn sen ?
Eki Görüntüle 184590 [/ATTACH]Eki Görüntüle 184587
civilim in sitesinden verdiğim yeni cicilerimizzzzz
Çiğtanemmmmm duyrulur hayatım göbek istekleri var.... değerlendir derim
hayir olsun ne cici seyler bunlar ben daha hic birsey alamadim
iste yine biz25+4
Eki Görüntüle 185055
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?