-----2010 KASIM hamişleri----

ay bende okadar doğsun istiyorum daha fazla olursa normal çıkarması zor olur yaa benim doktor bide normalci çok zor sezeryan yapıyo

çatlaklar maşallah bendede var aynen karnım hariç şuan herbiryerim çatladı göğüslerim bacaklarımın içi üstü off off napalım olacak artık bunlar allah başka keder vermesin

bebişdetam tosun hee nezaman 1 kiloydu hangi haftada dikkat et ben diyetteyim biliyorsun ama varya nerdeyse şeker çıktığına sevindim çok sağlıklı beslniyorum kiloda az alıyorum 2 hafta sonrada oğluşumda sağlıklı çıkarsa daha çok sevincem

slm kıslar nasılsını zben bugun tetanos yaptırdım acıdı tabisi yarın doktor kontroum var bakalım oğlum buyumuşmü merak edıyorum ya benım goguslerım catladı sızde de oldumu etrafı catlıyor karnım ıc bacaklar cok kotu oldum okadarda kremlenıyorum deli oldum yaaa kendıme bakamıyorum aynada

ay bende okadar doğsun istiyorum daha fazla olursa normal çıkarması zor olur yaa benim doktor bide normalci çok zor sezeryan yapıyo

Ahh ne güzel normal doğumdan yana bir dr :81:
Tosun olursa nasıl çıkcak tabi İnş benim bebişim de döner ve o kilolarda olur da ben de normal doğururum hayırlısıyla :26:

inş kapatmamıştır yoksa yemek hepten yasak olcak bana.......
ve böyle giderse temmuzda doğurcam olmaz ramazanda doğurmam lazım benim.....

Misafirlerden kaçış yok İftardan sonra gelirler yine gelirler

Kocaman olmuşun sen yaa
Nerdeyse 30. haftayı doldurcan

Kocaman olmuşun sen yaa

evet ilk ben dogurcam galıba topıkte en temebelınız de benıma zonce ılk sayfalrı okudum bıraz aman ne endişler atlatmışız yahu yok tutundu yok kalp atışı geçmişi ne cabuk unutuyoıruz mm hesabı yapıyorduk gramla ölçüyorduk şimdi kılolardayız cok sukur oğluma hıc bı sey almadım daha yaaa cocuk dogsa cıplak kalcak heheheeheheheeh yarın beşik bakcam inş ondan sonra hemen odasını boyatcam yada kagıt kaplatcam ondan sonra mobılyasını kurup hazırlıkları yapcam aslında canım cok tezdırde korkuyorum bı sey olurda hevesım kursagımda kalır diye acıkcası allahım hepimize sağlıklı dogumlar nasıp etsın inşallah

Evet ilk sen doğurursun normal sürece göre
Kötü şeyler getirme aklına.. Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım inş.

üzülme canım ya çoğumuz öyleyiz bende mesela napalım olcak yapacak bişey yok bende kremleniyorum ama fayda etmiyor.

Ahh ne güzel normal doğumdan yana bir dr :81:
Tosun olursa nasıl çıkcak tabi İnş benim bebişim de döner ve o kilolarda olur da ben de normal doğururum hayırlısıyla :26:
inşallah canım benimde testi döndü ama daha çok döner dedi doktor aynen 4 kiloya kadar normal alıyo benim doktor

ahhh ahh o çatlamayı hiç anma ne yaparsak yapalım çatlıcaz.....

benim doktorda çok normalci hiç sezeryana eli ve dili gitmiyor.....

Kocaman olmuşun sen yaa

ama fazla oturamazlar.....yada gelmezler geç olur....

artık doktorlarda normali direttiriyorlar hatta diyorum size benim doktorum yapmıyo sezeryan sen istesende yapmıyo ben fuzuli sezeryan yapmam başka doktora git diyor resmen
neyse ben kaçar kızlar eve gidelim babamız gelir yemek hazırlayalım kib byee

aynen canım yara durumunu biliyorum bebekler emerken yara oluyormuş ama benimki hassasiyet birde, valla ne iyi gelirse yapacağım yeterki uçlarına dokununca bi tuhaf olmayayım:18:
İşte son aylar eşin pek dokunmasın o bölgelere diye ima etti :78:
valla bilmiyordum canım yaa, bu kadar önemliymiş demek, zaten ben hiç dokundurmuyorum ki:78:
Herkesin gözü böle oldu..
Hiç biriniz duymadınız mı, morgülcümden başka
Alla allaa :44: Dr amca bizi sapık sandı galiba, daha ilk randevularda sölediydi :86::86:
bizim drumuz hiç bahsetmedi gerçekten:26: ben nasıl soracağım drumuzla samimiyiz de:18: göğüs ucu ile ilgili bilgi verin mi desem ki:18:

aynen aynen bende eşime dokundurtmuyorum o başlıklar işe yarıyormuki gerçekten yada bu hassasiyetimize bi çözüm bulmak lazım canım:26: arkadaşların önerdiği kremleri kullansak işe yararmıki ama onlar da yara olmaması içinde.

Konuları geç takip ediyorum ama çalışıyor olunca hızınıza yetişemiyorum kızlar

Günaydın Gülçinnn hoşgeldin canım yine mi temislik yaptın sennn ammada hamaratsın valla

ben başak burcuyum elimisden geldiğince temisis işte

Sen nerelerdesin bakimmmmmmmmm yine mi temislik yaptın yoksa Cicilerin daha güzeli senin olsunnnnnnn

evet evet temislik yaptım kızımı görmeme 2 gün kaldııı :82:

:82:

KIZLAR bebişleirn kıyafetlerini 0-3 aylıkmı yoksa 3-6 mı alıyonuz ben karışık aldım ama bu 0-3 ler çok miniş görünüyor gözüme ay o kadar çüçükçü olacak oğluşum
ben 0-3 luk almamısım ama bılınclı degıl alıcam 2 ay en azından gıyıolar
gem seni döverim

dilinde biten tüğlerede çözüm koparıcam dilini nerelerdesn sen ?

teyseye kalkan elın tas olur höööötttttt

tüğ bıtmedı dılımde tüy bıttı
totom yer gormuyo buaralar bılıosun o yusden denk gelemedık ...napıyosun çüçük

Son düzenleme:
mavı goslu sarı pıpılı efe yı sevdım geldım cooook gusel yahu
anneannesının ustune ıkı kere kustu fırlaama

bı aguuuular atıyo gormelısınız :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…