hayir olsun ne cici seyler bunlar ben daha hic birsey alamadim
iste yine biz25+4
Eki Görüntüle 185055
cok tsk,ler gemcigim
inan hic bilmiyorum ama tahmin edeyim 10,nu gectim
Aynen huylanma mı desem ne desemtam bılemıyorum bende. dokunamıyorum esımede dokundurtmuyorum emzırıken yara olmasın dıe mem ucuna takılan plastık gıbı baslıklar oluyor ben onlardan almayı dusunuyorum hem temas etmez huylandırmaz hemde yara olmaz..en azından deniyeceğim:44:
slm kıslar nasılsını zben bugun tetanos yaptırdım acıdı tabisi yarın doktor kontroum var bakalım oğlum buyumuşmü merak edıyorum ya benım goguslerım catladı sızde de oldumu etrafı catlıyor karnım ıc bacaklar cok kotu oldum okadarda kremlenıyorum deli oldum yaaa kendıme bakamıyorum aynada
Çiğtanem çok datlusunuz yaaaaa
Hamilelik çoook yakışmış
Maşallah çok güzelsiniz
Sölemiyim şekerimmalum hamile kaynıyo burası
bende bugun ruyamda sezeryan olmustum dedim neden bu kadar erken daha 3 ayim var diyorum
resmen beni kestiler yaondan sonrada biz boyle istemedik adamin biri boyle olsun istemis
dediler adam geldi bagirip cagiriyorum neden boyle yaptin kimdi o adam acaba
sonra bebegimi gordum bana dokundu cok tatluyduu ve baska bir yerdeyim beni bebegime
goturun diyorum onu emzirmem lazim falan iste cok uzuluyordum ama
iste boyle alla hayir etsin...
bende bugun ruyamda sezeryan olmustum dedim neden bu kadar erken daha 3 ayim var diyorum
resmen beni kestiler yaondan sonrada biz boyle istemedik adamin biri boyle olsun istemis
dediler adam geldi bagirip cagiriyorum neden boyle yaptin kimdi o adam acaba
sonra bebegimi gordum bana dokundu cok tatluyduu ve baska bir yerdeyim beni bebegime
goturun diyorum onu emzirmem lazim falan iste cok uzuluyordum ama
iste boyle alla hayir etsin...
Hayır olsun canım inşallahhh...
Doğum yaklaştıkça rüyalarda artıyor, geçen günde eşimle ben aynı gün erken doğurduğumu görmüşüz...
Rüyamda bana diyorlar ki bebeğinin yeri dar... oğlumla konuşuyorum güya.. oğlum yerin dar mı senin, rahat değil misin diyorum, hayır anne rahatım diyor....
Hayır olsun canım inşallahhh...
Doğum yaklaştıkça rüyalarda artıyor, geçen günde eşimle ben aynı gün erken doğurduğumu görmüşüz...
Rüyamda bana diyorlar ki bebeğinin yeri dar... oğlumla konuşuyorum güya.. oğlum yerin dar mı senin, rahat değil misin diyorum, hayır anne rahatım diyor....
baston puset olupta araba koltugu monte edılenlerde var zaten uygun fıyata..ama bastonların cogu 6 aydan sonra baslıo ona dıkkat et
vaala canım anne adayı olarak bende anne sutu ve bebek dostuyum oyle olmayan kımsede yoktur burda sanmıyorum...yorum yapmak yakısmıyo kısmını hıc anlamadım zaten ..sonuc olarak atıyorum ılk 2-3 gun sutun gelmedı bebegını neyle beslemeyı dusunuyosun ...cevremde herkes doguma gıderken mamalarını ve bıberonlarını cantalarına koydu...
bırde ben gıbı arkadaslar en az 6 aya kadar olan ıhtıyacları aldık bılıyorsun cogu bebekte sonrakı aylarda mama takvıyesı gerekıyor benım bıberon almadakı amacım bu ve bu yuzden yorum bekledım..
bılgın varsa yorum yapmakta sana yakısır emın ol
rahim büyüdükçe yukarıya doğru çıkıyo ya belki ondan dolayı baskı vardır. istersen bi dr una danış.benım sol kaburgamın alt kısmı agrıyo ya oturunca bu neden oluyor
valla bulunsun ama zorda kalmayınca vermeyin bence.Tabiki anne sütü çok çok önemli ama ne olur olmaz alalım, o kadar şey alıyoruz biberonlar kusur mu kalsın
Eki Görüntüle 184590 [/ATTACH]Eki Görüntüle 184587
civilim in sitesinden verdiğim yeni cicilerimizzzzz
bnde tenyanın küçüğünden çıktı uyuyamıyom
popom çok kaşınıyo
amanınnn
topikte başımıza ne gelmemişti desek... ??? cvp bu olurdu galiba...
ee napcaksın??? yokmu kurtulmanın bi yolu???
doktorun ne dedi???
daha sölemedim ki
şuan uyuya kalıp uunutmk istiyorum çok kötü bişi
ii geceler kıslar...
osmancık izlerken bebemin cicilerinin etiketlerini kesmeye iplikleri ayıklamaya başladım...
bu bile uzun süren bi iş...miş
daha yarılayamadım bilem
yarın hürrem izlerken devam ederim
beyazlar
sarılar
maviler
yeşiller
yıkacak hep... ütüsüde var...
işin kötüsü şifonyerin kokusu hala geçmedi... tahta tahta kokuyor...
mobilya lacaklara yeniden söylüyorum... erken doğumuda hesaplayın ona göre erken alın... kokuyor mobilyalar...
alezi ve alt açma setininde arkası muşamba olduğu için poşetten bi çıkardım offf kokuyorrr...:86:
yıkancak ve havalancak her şey...
park yatakı bile silicem havalandırcam
bu ctesi kontrol gecsin diye bekliyorum...
Bugün açılışı ben mi yapıyorum
Herkeslere GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN
hop hop uyanın hadiiiii kalkınnnn. oh oh sağdan sağdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?