-----2010 KASIM hamişleri----

meme ucuna takilan plastigi daha once hic duymamistim cok iyi fikir bakim bende alacam
fikrin icin tsk,ler
ben kizimi emzirmeye basladigimda cok huylaniyordum 3 ay emzirip kestim
cok tuaf birsey bakalim bu cocukta nasil olacak

cnm sorun etme kendine olacagi varmis benim vucudu gorsen harita resmen

Çiğtanem çok datlusunuz yaaaaa

Hamilelik çoook yakışmış

tsk,ler gulum

bende bugun ruyamda sezeryan olmustum dedim neden bu kadar erken daha 3 ayim var diyorum
resmen beni kestiler yaondan sonrada biz boyle istemedik adamin biri boyle olsun istemis
dediler adam geldi bagirip cagiriyorum neden boyle yaptin kimdi o adam acaba
sonra bebegimi gordum bana dokundu cok tatluyduu ve baska bir yerdeyim beni bebegime
goturun diyorum onu emzirmem lazim falan iste cok uzuluyordum ama
iste boyle alla hayir etsin...

Hayır olsun

Hayır olsun canım inşallahhh...

Doğum yaklaştıkça rüyalarda artıyor, geçen günde eşimle ben aynı gün erken doğurduğumu görmüşüz...

Rüyamda bana diyorlar ki bebeğinin yeri dar... oğlumla konuşuyorum güya.. oğlum yerin dar mı senin, rahat değil misin diyorum, hayır anne rahatım diyor....

seninde ruyan hayir olsun..

Küççüçük yerde çoçuk rahatmıymış hayret

GEM cim tabi ki bütün anneler anne sütü dostudur. bana yakışmaz derken kendi hastalarımdan emzirmeyi başaramadığımız hiç olmadı bu konuda kendime güveniyorum. sütün gelmesi ise kişiden kişiye değişir. ama doğum yapıp da sütü olmayan binde birdir. keşke sizlere de yardımcı olabilsem. çünkü 3 gün emziremeyen komşumun kızıbile inanamadı. bu biraz sabır işi açıkçası. yanlış anlaşılmasın niyetim sizlere iyi örnek olmak. çünkü bu meslek için yemin ettim ve hakkını layıkıyla vermeye çalışıyorum.ben ne yaparıma gelince bebek hemşiresi bi arkadaşımı doğuma alıcam ve bebeğimle o ilgilenecek. herkesin böyle bir şansı olmayabilir. sizler içiniz rahat etmeyecekse alın yanınıza ama biberon memesi ile tanışan bebek anne memesini almak istemez bilginiz olsun. daha doğuma giderken mama ve biberon götürmek baştan yenilgiyi kabul etmek gibi geliyor bana. gerekirse alınır bence. tabi bu benim fikrim. 4.aydan itibaren ek gıda verilebilir. Allah hepimize kolaylık versin işimiz zor olacak.

benım sol kaburgamın alt kısmı agrıyo ya oturunca bu neden oluyor
rahim büyüdükçe yukarıya doğru çıkıyo ya belki ondan dolayı baskı vardır. istersen bi dr una danış.
Tabiki anne sütü çok çok önemli ama ne olur olmaz alalım, o kadar şey alıyoruz biberonlar kusur mu kalsın
valla bulunsun ama zorda kalmayınca vermeyin bence.
Eki Görüntüle 184590 [/ATTACH]Eki Görüntüle 184587

civilim in sitesinden verdiğim yeni cicilerimizzzzz

çok güzeller canım iyi günlerde kullanın..

ii geceler kıslar...
osmancık izlerken bebemin cicilerinin etiketlerini kesmeye iplikleri ayıklamaya başladım...
bu bile uzun süren bi iş...miş
daha yarılayamadım bilem
yarın hürrem izlerken devam ederim

beyazlar
sarılar
maviler
yeşiller
yıkacak hep... ütüsüde var...

işin kötüsü şifonyerin kokusu hala geçmedi... tahta tahta kokuyor...
mobilya lacaklara yeniden söylüyorum... erken doğumuda hesaplayın ona göre erken alın... kokuyor mobilyalar...

alezi ve alt açma setininde arkası muşamba olduğu için poşetten bi çıkardım offf kokuyorrr...:86:
yıkancak ve havalancak her şey...
park yatakı bile silicem havalandırcam

bu ctesi kontrol gecsin diye bekliyorum...

ooo maşallah başladın sen kıyafet olayına.hadi bakalım yavaş yavaş olur artık.

Bugün açılışı ben mi yapıyorum

Herkeslere GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN

hop hop uyanın hadiiiii kalkınnnn. oh oh sağdan sağdan

günaydınnn selina;
çalışan gebeler erkenci sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…