Belliydi sende bi avuç kurt olduğubnde tenyanın küçüğünden çıktı uyuyamıyom
popom çok kaşınıyo
günaydın kızlar....
dün bizim kereta yine yüzünü göstermedi....
gülçin geçmiş olsun canım.....dikkat et....
Günaydıınnn
Belliydi sende bi avuç kurt olduğu
Dr a git mutlaka, yediğin tüm yararlı besinleri bebişe ulaşamadan tenyalar yiyor olabilir
Hep yüzlerini saklıyo bu veletlerBüyümüş mü sıpa
evet inatçı çok uğraştırdı boşa....ayy doktor onla ilgili birşey söylemedi bende sormadım....birazda sinir etti beni...
günaydın kızlar....
günaydın kızlar....
Neye sinir oldun, yüzünü göstermeyince mi :26:
Boşver boşa sinir yapma, yeterince stres altındasın zaten, bi dahakine gösterir, olmadı doğunca bol bol bakcaz
Günaydın Turkuazcım
Yaramaza bak sen naz yaparmış annesine.
kg si , boyu ne kadar olmuş tosunun_?
utangaçmı olcak acep:26:
kurtlu ayşegülll kurtlu ayeşgüllll
oğluma değil doktora sinir oldum artık bişi sormaya çekinir oldum başka doktor olsa ona gidicemde yok işte......
söylemedi doktor birşey bende sormadım bişi sordum mu tuhaf tuhaf cevaplar veriyor zaten.....1 ay sonra gel dedi randevuyu yazdırmadım.....tvde askerleri görünce gel dedi ne alaka dedim 19 mayıs yani güya espirik yaptı sinir oldum.....mayıs 25 gibi giderim....
Başka dr yok mu rizede
yani varda bundan iyi şamda kayısı misali....
bi sorun görürse söylüyor ama benim sorduklarımı ya geçiştiriyor yada acayip cevaplar veriyor...
günaydın demeyi unuttum ayşegülle uğraşcam diye heyecandan unutmuşum:90:
bu arada şeker ölçümlerime b aşladım aletim geldi açlık 84 çıktı 90 dan küçük olmalıydı iyi yani yarında sabah kalvaltından sonra ölçcez onunda 120 den küçük çıkması lazım hergün kontrol etcem artık parmaklarımızı deliniyooooo
Turkuazmmm Pur teşekkür ederizz
annemde hep derdi kıçında bi avuç kurt kaynıyo die
günaydın demeyi unuttum ayşegülle uğraşcam diye heyecandan unutmuşum:90:
bu arada şeker ölçümlerime b aşladım aletim geldi açlık 84 çıktı 90 dan küçük olmalıydı iyi yani yarında sabah kalvaltından sonra ölçcez onunda 120 den küçük çıkması lazım hergün kontrol etcem artık parmaklarımızı deliniyooooo
çok geçmiş olsun arkadaşım ,mutlaka dra git. Annene çok güldümbizde aşımızı olduk bugün , sizlerin arkanızdan geliyoruz ya oğluşumla
yok annesi gibi inatçı olcak.....utangaç olsa pipisini fora etmezdi.....
koptum kurtlı ayşe yeeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?