-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın kızlar....
dün bizim kereta yine yüzünü göstermedi....

gülçin geçmiş olsun canım.....dikkat et....

Günaydıınnn

bnde tenyanın küçüğünden çıktı uyuyamıyom

popom çok kaşınıyo
Belliydi sende bi avuç kurt olduğu

Dr a git mutlaka, yediğin tüm yararlı besinleri bebişe ulaşamadan tenyalar yiyor olabilir

günaydın kızlar....
dün bizim kereta yine yüzünü göstermedi....

gülçin geçmiş olsun canım.....dikkat et....

Hep yüzlerini saklıyo bu veletler Büyümüş mü sıpa

evet inatçı çok uğraştırdı boşa....ayy doktor onla ilgili birşey söylemedi bende sormadım....birazda sinir etti beni...

evet inatçı çok uğraştırdı boşa....ayy doktor onla ilgili birşey söylemedi bende sormadım....birazda sinir etti beni...

Neye sinir oldun, yüzünü göstermeyince mi :26:
Boşver boşa sinir yapma, yeterince stres altındasın zaten, bi dahakine gösterir, olmadı doğunca bol bol bakcaz

günaydın demeyi unuttum ayşegülle uğraşcam diye heyecandan unutmuşum:90:

bu arada şeker ölçümlerime b aşladım aletim geldi açlık 84 çıktı 90 dan küçük olmalıydı iyi yani yarında sabah kalvaltından sonra ölçcez onunda 120 den küçük çıkması lazım hergün kontrol etcem artık parmaklarımızı deliniyooooo

Neye sinir oldun, yüzünü göstermeyince mi :26:
Boşver boşa sinir yapma, yeterince stres altındasın zaten, bi dahakine gösterir, olmadı doğunca bol bol bakcaz

oğluma değil doktora sinir oldum artık bişi sormaya çekinir oldum başka doktor olsa ona gidicemde yok işte......

Günaydın Turkuazcım

Yaramaza bak sen naz yaparmış annesine.

kg si , boyu ne kadar olmuş tosunun_?

söylemedi doktor birşey bende sormadım bişi sordum mu tuhaf tuhaf cevaplar veriyor zaten.....1 ay sonra gel dedi randevuyu yazdırmadım.....tvde askerleri görünce gel dedi ne alaka dedim 19 mayıs yani güya espirik yaptı sinir oldum.....mayıs 25 gibi giderim....

Başka dr yok mu rizede

Güzel çıkıyor sonuçlar olleeyy

ahhahh :82: şaşırtırlar öle işte

çok geçmiş olsun parmacıklarınaa :44: geçcek ama geçcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…