Ne problemli şeyleriniz var yaf
Geçmiş olsun
bnım seyım acıyosıvılce gıbı bısı var mınıcık ..dr umdan nobetten cıkmıs ulasamadım bu eksıktı
aysenın totosun benım tutum :78:
gönl karnım ağrıyor ve birden akıntım arttı anrmal korkttum bişey yktur demi
abowwwwww 27 haftamızda dolmuş kocaman olduk biz yaaa
son 12 hafta
gönl karnım ağrıyor ve birden akıntım arttı anrmal korkttum bişey yktur demi
yok mu cevap verecekküstüm
turkuaaz ben anlamadım dr da naptınız dun :44:
doktor yüzünü görmek için çağırmıştı ama yüzünü göremedik göstermedi bize başkada bişi yapmadık gittiğim gibi geri döndüm....
herkese günaydın
çiğtanem,maşallah göbüşüne
ayşecim,geçmiş olsun,bende anlamadım ne tenyası :44:
kızlarrr
doktorla yarın randevum zaten yarın sorcamgece uyuyup uyandım tuvalete uyuyup uyandım tuvalete , çiğde yemiyom sürekli iyice yıkayıp meyve yiom
popom yara oldu artık :84::84:
burnum kaşınıyo , faranjitim azdı , sürekli salya oluyo , kulağım kaşınıyo en kötü popom kanıyo artık :84::84:
valla gelmeyen bi bu kaldıydı artık bişi kalmadı inş :84:
ayyy ayyyy hergün yeni bir bilgi
kızlar bana bi çare5 günde bir çıkıyorum tuvalete 7. aymız bitecek ben çok korkuyorum tuvalete çkınca büyük 5 günde 1 geliyo bide tuvalete çıkınca küçüğünü yapıyorum ıkndıkça korkuyorum çocuk çkcak diye haftaya kontrolüm var dr. 3 haftaya indirdi kontrolü kabzlğımıda söyleyim bari kayısı yedim bol bol su içtim sıcak su içiyorum akşamları birde zeytin yağın mı denesem bebeğime bi zararı olurmu acep 1 tatlı kaşığı içsem bugün acayip canım çok yanıyoodanın içinde yürürken bile doğum yapmış kadınlar gibi yürüyorum offff allahım bittsin artık bu kabızlık çilesiii
bnım seyım acıyosıvılce gıbı bısı var mınıcık ..dr umdan nobetten cıkmıs ulasamadım bu eksıktı
aysenın totosun benım tutum :78:
ne güselllll
ben en son 9 Nisan'da gördüm kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?