-----2010 KASIM hamişleri----

Ne problemli şeyleriniz var yaf

Geçmiş olsun

hayatımda ılk defa oldu bole bısı anlamadımkı sakınan goze cop batar mısalı...bole camasırımın lastıgının geldıgı yer..camasırım kucuk gelıo sanırım artık bole tahrıs olmus gıbı cunku sıfılcenın hemen yanı :44:

aysenın kurtu bence hep vardı yenı farkettı o

bnım seyım acıyo sıvılce gıbı bısı var mınıcık ..dr umdan nobetten cıkmıs ulasamadım bu eksıktı

aysenın totosun benım tutum :78:

benimde ağrı vardı ama geçti şükürler olsun gebelikte olur dedi doktorum bakmadı bile 2 gün sonra geçti.

gönl karnım ağrıyor ve birden akıntım arttı anrmal korkttum bişey yktur demi

valla diyorum ya şeyim ağrıyordu doktora sordum artık son dönemdesiniz karın bacak kasık rahim ağrılarınız olacak dedi 1 hafta da geçti ağrım bişey yoktur içini rahat tut bende de akıntı var oda artıcak artık bu saatten sonra bebişlerimiz için az endişenmemiz gereken dönemdeyiz allahın izniyle 3 ay sonra alacağız kucağımıza onları geçmiş olsun canım yat dinlen bakalım

yok mu cevap verecekküstüm

zeynep, akıntının miktarı ve rengi önemli diye okudum.bu dönemlerde artması normalmiş benimde arttı şeffaf ve kokusuz bir sıkıntım yok çok şükür.... ama akıntı kokulu,yeşile yakın bir renk ve ağrı var ise enfeksiyon belirtisi olabilir. dr'una danış istersen

doktor yüzünü görmek için çağırmıştı ama yüzünü göremedik göstermedi bize başkada bişi yapmadık gittiğim gibi geri döndüm....

ahahah ınatcı hamsi ya

bende yarın aksam gıdıcem gosterır ınsallah ..ertelesemmı acaba cuma gıdersem babmızda gelebılır :26:

herkese günaydın

çiğtanem,maşallah göbüşüne

ayşecim,geçmiş olsun,bende anlamadım ne tenyası :44:

tsk,ler cnm

cok gecmis olsun seker

canim benim tavsiyem aci biber biraz sanci olur ama kabiz olmakdan iyidir
benim isime cok yariyorsen bir denesen her yemekte alirim bir kac tane..

bnım seyım acıyo sıvılce gıbı bısı var mınıcık ..dr umdan nobetten cıkmıs ulasamadım bu eksıktı

aysenın totosun benım tutum :78:

sanada gecmis olsun cicim dikkat edin kendinize

benım koce yıne yollarda...
babam yemege goturcekmıs benım gıyınmem lasım opuyorum aksam burda olanlarla gorusuruussssss :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…