-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlar bugün hızınıza yetişemiyorum. Ortalık kaynamış maşallah site cok hareketli
Gülçimcim geçmiş olsun popoya tikkat. nerde tuaf şeyler var seni bulur.
Turkuaz cım doktorunua gıcık oldu kendını bısımı sanıo alla alla

evet canım yazılanları okuyup okuyup gülüyorum inşallah tez zamanda kurtulursun, ama ihmal etme sakın dra gitmeyi

ayyy edermiyim gecem gündüzüm yalan oldu

ama biri bana bende kurt var dese bende çok gülerdmmm

hiiih kurtlR Bastı bugün burayı

bn tuhafım popomda tuhaf

son gülen iyi gülermiş :76::76::76:

hep bişiler çıkıyo ama sonunda 7 kilo bebe doğurcam

hepiniz böle kalcanız
Yeriz bizde ozaman fazlalıklarını 4 kiloya düşürürüz.

ben yarın bebemi görcem :82:
çok güzellll bizim 10 günümüz var

gönülcüm şekerin iyi cıkmış sevindirik oldum burda ben cektımsız cekmeyın
dikkat ediyom bebem için napayım kızlar şimdide şekersiz çayımızı içiyossss
ama bu azmimimden dolayı kendi kendimi tebrik ediyorum nerde alkışlar

bir tek ütüm kaldı
onuda yapmak istemiyorum

ama ben bebeğimi 1,5 aydr inceleyemiyprdum çok öslediimm

kızlar bana bi çare 5 günde bir çıkıyorum tuvalete 7. aymız bitecek ben çok korkuyorum tuvalete çkınca büyük 5 günde 1 geliyo bide tuvalete çıkınca küçüğünü yapıyorum ıkndıkça korkuyorum çocuk çkcak diye haftaya kontrolüm var dr. 3 haftaya indirdi kontrolü kabzlğımıda söyleyim bari kayısı yedim bol bol su içtim sıcak su içiyorum akşamları birde zeytin yağın mı denesem bebeğime bi zararı olurmu acep 1 tatlı kaşığı içsem bugün acayip canım çok yanıyoodanın içinde yürürken bile doğum yapmış kadınlar gibi yürüyorum offff allahım bittsin artık bu kabızlık çilesiii

Dr un ilaç falan vermedi mi :44: Hamilelere zararı olmayan şuruplar var :44: Çok kötü ya, bide hemoroid falan olursun allah korusun bi de onla uğraş dur sonra. Dr unla konuş acil, doğal yöntemler kar etmiyorsa, ilaç kullan :26:

doktoruna gidince söyle canım ilaç versin çok kötü bişey o yaaa

bnde tenyanın küçüğünden çıktı uyuyamıyom
popom çok kaşınıyo
sasırmadım kurtlu sey bellıydıkı
ya cok uyus bısı olsa gerek dun aksam muhabbet kurttu bızdede...yegenımde oldugundan suphelenıyoruzda
surup verıolar ama sana nasıl olcak bılmıorum bıde ılac verırse esınınde kullanması gerekıo bılgın olsun ..
marankıde bı suru receteler verdı gecen gun ..bılmedık bısı yoksa denersın ..havuclu bısı soylemıstı

suppersın hadı guzel sonuclansın sonunda

serap, bağırsak yumuşatıcı gıdalar sıkıntını gideremiyorsa,hamilelerin de kullanabildiği şuruplar var,doktoruna danış istersen. başlarda benimde sıkıntım vardı,bende hemoroidte var,kötü bişey iyi bilirim.
kayısı bende pek işe yaramıyor, kuru erik rahatlatıyor. hergün armut öneririm o da çok iyi geliyor. ballı limonlu ılık su,barbunya,bamya, bunlar benim kurtarıcılarım

bnım seyım acıyo sıvılce gıbı bısı var mınıcık ..dr umdan nobetten cıkmıs ulasamadım bu eksıktı

aysenın totosun benım tutum :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…