çok teşekkür ederm smallangelişte böle alay konusu olduk bide üstüne kurtluyuz ki tmm :86::86:
Turkuazmmm Pur teşekkür ederizz
annemde hep derdi kıçında bi avuç kurt kaynıyo die
evet canım yazılanları okuyup okuyup gülüyoruminşallah tez zamanda kurtulursun, ama ihmal etme sakın dra gitmeyi
Kızlar bugün hızınıza yetişemiyorum. Ortalık kaynamış maşallah site cok hareketli
Gülçimcim geçmiş olsun popoya tikkat. nerde tuaf şeyler var seni bulur.
Turkuaz cım doktorunua gıcık oldu kendını bısımı sanıo alla alla
Kadın kızını bılıo doğru demiş
son gülen iyi gülermiş :76::76::76:
hep bişiler çıkıyo ama sonunda 7 kilo bebe doğurcam
hepiniz böle kalcanız
evet evet hep bunu söledi sabah aradım sen buna şaşırdınmı dedi olur kzıım sende bunlar normal şeler dedi
Yeriz bizde ozaman fazlalıklarını 4 kiloya düşürürüz.son gülen iyi gülermiş :76::76::76:
hep bişiler çıkıyo ama sonunda 7 kilo bebe doğurcam
hepiniz böle kalcanız
çok güzellll bizim 10 günümüz varben yarın bebemi görcem:82:
dikkat ediyom bebem için napayım kızlar şimdide şekersiz çayımızı içiyossssgönülcüm şekerin iyi cıkmış sevindirik oldum burda ben cektımsız cekmeyın
Yeriz bizde ozaman fazlalıklarını 4 kiloya düşürürüz.
çok güzellll bizim 10 günümüz var
dikkat ediyom bebem için napayım kızlar şimdide şekersiz çayımızı içiyossss
ama bu azmimimden dolayı kendi kendimi tebrik ediyorum nerde alkışlar
kızlar bana bi çare5 günde bir çıkıyorum tuvalete 7. aymız bitecek ben çok korkuyorum tuvalete çkınca büyük 5 günde 1 geliyo bide tuvalete çıkınca küçüğünü yapıyorum ıkndıkça korkuyorum çocuk çkcak diye haftaya kontrolüm var dr. 3 haftaya indirdi kontrolü kabzlğımıda söyleyim bari kayısı yedim bol bol su içtim sıcak su içiyorum akşamları birde zeytin yağın mı denesem bebeğime bi zararı olurmu acep 1 tatlı kaşığı içsem bugün acayip canım çok yanıyoodanın içinde yürürken bile doğum yapmış kadınlar gibi yürüyorum offff allahım bittsin artık bu kabızlık çilesiii
kızlar bana bi çare5 günde bir çıkıyorum tuvalete 7. aymız bitecek ben çok korkuyorum tuvalete çkınca büyük 5 günde 1 geliyo bide tuvalete çıkınca küçüğünü yapıyorum ıkndıkça korkuyorum çocuk çkcak diye haftaya kontrolüm var dr. 3 haftaya indirdi kontrolü kabzlğımıda söyleyim bari kayısı yedim bol bol su içtim sıcak su içiyorum akşamları birde zeytin yağın mı denesem bebeğime bi zararı olurmu acep 1 tatlı kaşığı içsem bugün acayip canım çok yanıyoodanın içinde yürürken bile doğum yapmış kadınlar gibi yürüyorum offff allahım bittsin artık bu kabızlık çilesiii
bnde tenyanın küçüğünden çıktı uyuyamıyom
popom çok kaşınıyo
ya cok uyus bısı olsa gerek dun aksam muhabbet kurttu bızdede...yegenımde oldugundan suphelenıyoruzdakızlarrr
doktorla yarın randevum zaten yarın sorcamgece uyuyup uyandım tuvalete uyuyup uyandım tuvalete , çiğde yemiyom sürekli iyice yıkayıp meyve yiom
popom yara oldu artık :84::84:
burnum kaşınıyo , faranjitim azdı , sürekli salya oluyo , kulağım kaşınıyo en kötü popom kanıyo artık :84::84:
valla gelmeyen bi bu kaldıydı artık bişi kalmadı inş :84:
ayyy ayyyy hergün yeni bir bilgi
günaydın demeyi unuttum ayşegülle uğraşcam diye heyecandan unutmuşum:90:
bu arada şeker ölçümlerime b aşladım aletim geldi açlık 84 çıktı 90 dan küçük olmalıydı iyi yani yarında sabah kalvaltından sonra ölçcez onunda 120 den küçük çıkması lazım hergün kontrol etcem artık parmaklarımızı deliniyooooo
bnım seyım acıyosıvılce gıbı bısı var mınıcık ..dr umdan nobetten cıkmıs ulasamadım bu eksıktı
aysenın totosun benım tutum :78:
geçmiş olsun canım,kıl dönmesi felan olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?