kızlar bana bi çare5 günde bir çıkıyorum tuvalete 7. aymız bitecek ben çok korkuyorum tuvalete çkınca büyük 5 günde 1 geliyo bide tuvalete çıkınca küçüğünü yapıyorum ıkndıkça korkuyorum çocuk çkcak diye haftaya kontrolüm var dr. 3 haftaya indirdi kontrolü kabzlğımıda söyleyim bari kayısı yedim bol bol su içtim sıcak su içiyorum akşamları birde zeytin yağın mı denesem bebeğime bi zararı olurmu acep 1 tatlı kaşığı içsem bugün acayip canım çok yanıyoodanın içinde yürürken bile doğum yapmış kadınlar gibi yürüyorum offff allahım bittsin artık bu kabızlık çilesiii
merhaba hamişler,
güzel haberlerde duyduk, kurtlanan arkadaşları da gördük. Herkes dikkat etsin kendine yaaaa. Bende tetanoz yaptırdım fakat kolum şişti 3 gün boyunca buz tedavisi yaptık. bugün iyileşti bakalım. Cuma günü bende oğlumu göreceğim heyecanlanıyorum şimdiden. Bu arada ben doğuma hazırlık kursuna gidiyorum bu 4. haftamız bursada oturan arkadaşlar varsa hamitler tokide bulunan ana çocuk sağlığı merkezinde eğitim.
sasırmadım kurtlu sey bellıydıkı
ya cok uyus bısı olsa gerek dun aksam muhabbet kurttu bızdede...yegenımde oldugundan suphelenıyoruzda
surup verıolar ama sana nasıl olcak bılmıorum bıde ılac verırse esınınde kullanması gerekıo bılgın olsun ..
marankıde bı suru receteler verdı gecen gun ..bılmedık bısı yoksa denersın ..havuclu bısı soylemıstı
suppersın hadı guzel sonuclansın sonunda
yoktu bi kre yeni çıktı
ilacı yasak bakalım yarın olsun sabh randevum var :44:
radyalogada gtcez dua edin bana :82:
yoktu bi kre yeni çıktı
ilacı yasak bakalım yarın olsun sabh randevum var :44:
radyalogada gtcez dua edin bana :82:
Kıslar biz bitane fırlatamadık, Hürrem 3 tane doğuruyor
Kıslar biz bitane fırlatamadık, Hürrem 3 tane doğuruyor
Valla yaaa bu nedir böle, bu böle 4 oğlanıda çıkartıcak galiba biz doğurana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?