Hayırdır canım ne haberi neoldu_?
Dün akşam tornavida ile yaralanan kadın benim gittiğim kuafördeki kız yazık çok üzüldüm kızın haline ne zmandır uğraşıyordu adamdan kurtulmayı.. en sonunda böle bişey gelmiş başına...Dün izleyince şok oldum...
ben o haberi gazetede okumuştummmmm dünnnn
yazık ya cok uzuldum adamı bıde tutuklamamıslar kadın korunmaıstemıs kabul etmemısler. sanırım o haberdi. okuyunca çok sinirlenmiştimmmm
Malesef canım o haber... sinir olmak ne kelime elime verseler parçalardım o sinirle... İşte devlet bu ne olcak.. 1 baklava çalana 15 yıl hapis verir cana kıyanı da bugün tutar yarın salıverir... Artık kime güveneceğiz belli deil.. Allah yardımcımız olsun hepimizin ...
Allah'dan bulsunlar....
Memleket salıveriyor... daha daha devamını getirin teşviği
geçmiş olsun canım yaaaa.....enfeksiyon işi kötüdür bende oluyordum allah korusun ondan......
sizde ne sorunlu hatunlar çıktınız böyle hiç birşeyiniz eksik olmuyor.....
ayy ne güzel yüzünü gösterdi.....ohhh çok şükür paşamızda sağlıklı daha nolsun....
oyy maşallah ne kadar büyümüş kocaman adam olmuş....
maşallah karnım bayağa şiş ama çatlama yok göğüsler gitti bende çatladılar....
yaw senin neren çıktı ki çatlayasınbenim hamile kalmadan önceki halim gibisin........
Allahım ya emzik,biberon ana kucağı ve puset bakmaktan içime fenalık geldi gidip alacam bişey valla... Ne çok çeşit var :84::84::84:
bence de canımm..Öle doğurmaya ne var canım, ne bebek arabası ne yan yatış yastığı derdi var
geçmiş olsun gem..benım basıma gelenlerde pısmıs tavugun basına gelmes
ama kurtlunun basına gelıo benzerlerı
dun gece dıs agrısından uyuyamadım sabah 9 da gıttım dıscıye su dısım agrıo sımdı dedım adam onu oyarken sok olduyanındakı yırmılık dısım delı gıbı curumus ıcı oyulmus dısetıne yakın kısmı ve ıltıhap olusmaya baslamıs sonuc olarak 20lık dısımı cektı
hıcbısı hıssetmedım ama sımdı zonkluo ...bu varan 1
aksam da dogum dr umuza gıttık ..yarına ertelıcektım ama olmadı cunku seyım acımaya devam edıodusankı sıstı gıbı geldı bana hatta ve vajınıt olmusum(enfeksıyon) gebelıkte sık gorulurmus..tedavi sart..gecer dıye beklemek yok...bı tane fıtıl ve sbah aksam surulcek bı krem ..buda varan 2
bunuda atlatırız Allahın ıznıyle
ve varan 3
çoçuuugum aynı babası yaa bukadarmı benzer dudakları fılan bırebır ..çoçuuma baktıkca aşık oldugum adamı gorucem
elı yuzu nekadar meydanda artık kocaman olmus masallah kuzum
ama o ellerı hep agzında ..bıde bı guldu annesıne çok tatlıydı sıpa
benım çoçuk ınatla sıska olcak.751 gr dı ..benım yedıklerım dırek bana yarıo kanımca..dr umuz haftasıyla uyumlu dıo ama :44:
bobrekte kuculmus sıkıntı yaratcak bı durum yok sımdılık cok sukur :97:
Doktorumuza gittik, oğluşumuz 1,275 gr olmuş..Sağlıklı bir problem yok dedi,yüzünü göstermedi elleri kapatmıştı doktor çene yapısı annesine benziyor dedi sevindik) Şimdi rahat zamanların 32.haftadan sonra başlar gece uykusuzlukları dedi tırstımm..Şeker sonucuda problemsiz çıktı..İyiyiz şimdilik...
Eki Görüntüle 186568
28.haftada göbükkkk
9 kilo alınmış...
ama son iki kilo içerden emildi... göbek büyümedi...
Ben daha çatlamadım, annem de çatlamamış.. İnş ona benzemişimdir
bizde drumuzdan geldik 634 grm olmuş paşamız, mesane sorunu vardı ya hatırlayanınız varsa hala var ama ilk başlardaki gibi değil , sıkıntılı çişini yaptığı için bu seferde böbreklerinde genişleme gördütakip edeceğiz dedi , sıkıntılar hiç bitmiyor gerçekten Allah başka büyük dert vermesin kimseye, kocaman olmuş çok şaşırdım 3 boyutlu baktı yünüzü bile gördük bi ara ağzını açtı dilini de gördük o anda kucaklayıp koklamak geldi içimden
bizde drumuzdan geldik 634 grm olmuş paşamız, mesane sorunu vardı ya hatırlayanınız varsa hala var ama ilk başlardaki gibi değil , sıkıntılı çişini yaptığı için bu seferde böbreklerinde genişleme gördütakip edeceğiz dedi , sıkıntılar hiç bitmiyor gerçekten Allah başka büyük dert vermesin kimseye, kocaman olmuş çok şaşırdım 3 boyutlu baktı yünüzü bile gördük bi ara ağzını açtı dilini de gördük o anda kucaklayıp koklamak geldi içimden
inşallah canım , çok haklısın Allah dermansız dert vermesinİnş düzelir canım, dermansız derdimiz olmasın yeter ki..
Maşallah kuzuna
genelde hepsinde oluyo ama düzeliyo canım moralini bozma..
o günler de gelicek az kaldı.
inşallah canım , çok haklısın Allah dermansız dert vermesin
bizimki çişini yapmakta zorlanınca olmuş böbreği, drumuz öyle tahmin etti:26: inşalalh geçecek canım, buna da şükür. Ayy yüzünü görünce çok heyecanlandım ben kimseye benzetemedim ama maşallah gem hemen babasına benzetmiş bile
ho ho hoooooo
25+0
veeee tartım 59 u gösterdiii
toplam 8 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?