-----2010 KASIM hamişleri----

Allahım ya emzik,biberon ana kucağı ve puset bakmaktan içime fenalık geldi gidip alacam bişey valla... Ne çok çeşit var :84::84::84:

ben o haberi gazetede okumuştummmmm dünnnn

yazık ya cok uzuldum adamı bıde tutuklamamıslar kadın korunmaıstemıs kabul etmemısler. sanırım o haberdi. okuyunca çok sinirlenmiştimmmm

işe gitme zamanıııı
Allah tan cumadayısss...
yarın tatillll ve doktor varrrr

Selam kıslar...

Keramos ve özencç göbeklere

Gem ve Ayşegülçin şu çocukları sağlıcakla pırtlatında gerisi mühim değil :86::86::86:

Çekiyosunuz vallaha....

Gem hiç bile göbeğimi öne itmedim, azcık bişey çıktı işte

Kabus üstüne kabus gördüm yine

Ala Ala ben önceden hiç rüya görmüyomuşum demek ki...

Kıslar gece oğlanın hareketlerinden korktum, o kadar belirgindi ki, ne oluyo dedim, uyandırdı beni, o uyumadan 1 saat uyuyamadım, bir de çok hareketlendi, içim bi tuhaf oldu, çıkarttıkça çıkarttım gece

Herkesler iyidir umarım....

ben o haberi gazetede okumuştummmmm dünnnn

yazık ya cok uzuldum adamı bıde tutuklamamıslar kadın korunmaıstemıs kabul etmemısler. sanırım o haberdi. okuyunca çok sinirlenmiştimmmm

Malesef canım o haber... sinir olmak ne kelime elime verseler parçalardım o sinirle... İşte devlet bu ne olcak.. 1 baklava çalana 15 yıl hapis verir cana kıyanı da bugün tutar yarın salıverir... Artık kime güveneceğiz belli deil.. Allah yardımcımız olsun hepimizin ...

Allah'dan bulsunlar....

Memleket salıveriyor... daha daha devamını getirin teşviği

Allah'dan bulsunlar....

Memleket salıveriyor... daha daha devamını getirin teşviği

Sorma canım memlekette cana değer verenmi kaldı adamlar hergün yeni bişey çıkartıyorlar şimdi çılgın projeleri var yağmur yağdığında insanların evlerini su basar dere taşar bakmazlar, çözüm bulmazlar, ama çılgın projeyle uğraşıverirler... Nediyim daha...

merhaba taze anneler genel olarak herkes iyi gülçinle geme geçmiş olsun diyoruz bebemle dikkat edin kızlar kendinize. bizim de bugün doktor randevumuz var 13.30 da onu bekliyoruz bakalım dört gözle. Eşim alcak birlikte gitcez dr. Benden daha meraklı sen gelme istersen diyorum çünkü her seferinde izin almak zorunda kalıyor oda bende gelcem ya diyor. Benden daha çok soru soruyor benim aklıma bişey gelmiyor kilitleniyorum. İlk hamile olduğumu ögrendiğim zamanda hiçbir tepki verememiştim dr istemiyor muydunuz diye sormuştu yaaaa. bakalım ne kadar olmuş şeker yaptırdım 141 çıkmıştı normal dedi 100lük istememişti telden konuştuğumuzda. Bugun gene bir hatırlatayım ben tetanoz da oldum onu da söyleyeyim başka bir test falan yapılmıyor galiba bu aralar.

Derim çok gergin ve çok kuruyor, tam çatlayacak gibi

Allahım ya emzik,biberon ana kucağı ve puset bakmaktan içime fenalık geldi gidip alacam bişey valla... Ne çok çeşit var :84::84::84:

Seni de gemle bizim kulube alalım o zaman

Öle doğurmaya ne var canım, ne bebek arabası ne yan yatış yastığı derdi var
bence de canımm..
geçmiş olsun gem..

maşallahhhh
onca şeyin üstüne mutlu etmiş annesini minik kuzu

oooo maşallah bebeler büyüyooo
bi de öpüp kokladığımız günleri görsek hayırlısıyla..
Eki Görüntüle 186568

28.haftada göbükkkk
9 kilo alınmış...
ama son iki kilo içerden emildi... göbek büyümedi...

çok tatlısınız..

Ben daha çatlamadım, annem de çatlamamış.. İnş ona benzemişimdir

inşallah çatlamazsın canım benim hiç şansım yok annem çok çatlamış

bizde drumuzdan geldik 634 grm olmuş paşamız, mesane sorunu vardı ya hatırlayanınız varsa hala var ama ilk başlardaki gibi değil , sıkıntılı çişini yaptığı için bu seferde böbreklerinde genişleme gördü takip edeceğiz dedi , sıkıntılar hiç bitmiyor gerçekten Allah başka büyük dert vermesin kimseye, kocaman olmuş çok şaşırdım 3 boyutlu baktı yünüzü bile gördük bi ara ağzını açtı dilini de gördük o anda kucaklayıp koklamak geldi içimden

İnş düzelir canım, dermansız derdimiz olmasın yeter ki..
Maşallah kuzuna

genelde hepsinde oluyo ama düzeliyo canım moralini bozma..
o günler de gelicek az kaldı.

gem çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah başka dert vermesin ne güzel böbreğiniz küçülmüş demek maşallah, darısı benim paşamın başına birde şeyim acıyordu demişsin ya nasıl bi acıydı ki:26: benimde acıyor bazen çok sıkışmışım gibi bi sızı hiç bahsetmedim druma :26:

İnş düzelir canım, dermansız derdimiz olmasın yeter ki..
Maşallah kuzuna
inşallah canım , çok haklısın Allah dermansız dert vermesin

genelde hepsinde oluyo ama düzeliyo canım moralini bozma..
o günler de gelicek az kaldı.

bizimki çişini yapmakta zorlanınca olmuş böbreği, drumuz öyle tahmin etti:26: inşalalh geçecek canım, buna da şükür. Ayy yüzünü görünce çok heyecanlandım ben kimseye benzetemedim ama maşallah gem hemen babasına benzetmiş bile

Geçmiş olsun canım, bir çok bebekte aynı sorunlar olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…