-----2010 KASIM hamişleri----

o bulur yine kendini gezdircek bi yer :86:

slm kızlar
benim de yarın şeker yüklemem var
pazartesi günü de kontrol
ama dünde gördük drmuzu mecbur
fena üşütmüşüm
grip kanımca, ilaçlara baktı, antibiyotik başladık
hamileklikte hastalık ta pek bi fena olyomuşl yaww

offf gecmıs olsun yaaa bende yasadım grıp coook zor...
antıbıyotık ınatla vermedı ama drumuz :26: bal zencefıl le gecırdım ben
cabuk atlat ınsallah hee tavuk suyu corba bol karabıberlı :92::92::92:

offf gecmıs olsun yaaa bende yasadım grıp coook zor...
antıbıyotık ınatla vermedı ama drumuz :26: bal zencefıl le gecırdım ben
cabuk atlat ınsallah hee tavuk suyu corba bol karabıberlı :92::92::92:

cnm çekti annem olsada yapsa :84:

canım maşallah oğluşuna
böbrek sorunu da düzelir inşallah zamanla

ho ho hoooooo
25+0
veeee tartım 59 u gösterdiii
toplam 8 kilo aldım

59 benim başlangıç kilom,2 gün önce üzerine yaklaşık 7 kg eklendi

İlk ben görcem oleyyyy

Evettt hepimiz ard arda güzel haberlerle döneceğiz inşallah

hayır ilk ben görücem :76: , benim 7 Mayıs :81:

geçmiş olsun canım,şeker yüklemen de iyi geçer inşallah.

benimde p.tesi günü şeker yükleme ve anomali ultrason var,iyi geçer inşallah

Ya kızlar bende 20 haftalık hamileyim reflüden ölecem yahu

ha birde şeker yüklemesi hangi hafta yapılıyodu?Benim 2. hamileliğim ama unuttum valla:82:
Doktorum henüz bişey demedi.

cnm çekti annem olsada yapsa :84:
ben onu ılac dıye yazdım cekmesın canın ..hem kendın yapsana beceremıyosun sankı
geçmiş olsun canım,şeker yüklemen de iyi geçer inşallah.

benimde p.tesi günü şeker yükleme ve anomali ultrason var,iyi geçer inşallah

gecer gecer guzeeeeeeel gecer

sekerınde cıkmasın ınsallah yaptıgın guzel mamaları kım yer sonra

Bir de acaba bendemi sorun var 62 kg ile hamile kaldım geçen ay da 65 kiloydum halen 65 kiloyum ilkinde böyle olmamıştı baya kilo almıştım neden acaba?Bilen varmı?

Ya kızlar bende 20 haftalık hamileyim reflüden ölecem yahu

ha birde şeker yüklemesi hangi hafta yapılıyodu?Benim 2. hamileliğim ama unuttum valla:82:
Doktorum henüz bişey demedi.

yazık sana dr gaviscon fılan verıo ama ben yedıklerıme dıkkat edıyorum ılacı ıcmemek ıcın ..cok vahımse durum dr undan ılac ıste bence

24.hafta baslıo seker yuklemelerı...benım 23 te yapıldı gercı ..daha vaktın var dıye slememıstır

Bir de acaba bendemi sorun var 62 kg ile hamile kaldım geçen ay da 65 kiloydum halen 65 kiloyum ilkinde böyle olmamıştı baya kilo almıştım neden acaba?Bilen varmı?

bebegının gelısımı guzelse aldıgın kılonun onemı yok bence..ama hamılelık en az 9 kılo ıle bıtmelıymıs..yemıyormusun pekı??

YA canım bende yatmadan önce ılık süt falan içiyorum ama gündüz artık ölecek gibi oluyorum.ilaç kullanmak istemiyorum çünkü bu hamilelikte ilaç yüzünden çok sıkıntı yaşadım.Bebeğim bile alınabilirdi.Vitamin dışında hiçbişey içmiyorum.

bebegının gelısımı guzelse aldıgın kılonun onemı yok bence..ama hamılelık en az 9 kılo ıle bıtmelıymıs..yemıyormusun pekı??

en son 4 nisanda gittim.Gelişimiden bir sıkıntı yoktu bu ay pazartesi gidicem..Bakalım o zaman ne dicek çok iştahlı değilim ama hiç yemiyorda değilim hamilelikkten önce nasılsam şimdi yine aynı şekilde yiyorum.

aksam kızartma asıtlı eksı fılan yıyomusun gec saatte yemek yıyıncede oluo...bıde ole olunca bırazz yuksek yastıkta yat sabah boynun tutuluo ama refluden ıyıdır
ama kesınlıkle yedıklerınle ılgılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…