• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

10 gun ıcın de tekrar gel dedı drumuz..

4.ay taramalarını yapıcaz dedı..bende su 4lu tarama denen seymı dedım.bız onu onermıyoruz dedı:45:

hıc yapmıcakmısız onu 3lu tarama denıyor dedı kafasını fılan olcucez dedı...4lu yaptıran oldumu hıc :44:
bn geçen hafta yaptırdım cnm amabndede ikili üçlü önermedi dr ikiz olduğu için sadece 4lü yapıldı we ayrıntılıya giricez bzde 20. haftadan snr

hımm ıkızde durum farklıdır tabı ...
ben yarın yıne gorcem çoçuumu :21:
bebek kardıyolojısı ıle ılgılı bı sey bakılıomus usg de ona bakılcak ..ama kendı dr um degıl bı goruntuleme merkezıne gıdıcem .hala anlamıs degılım ne bakılıyomus ...ogrenınce yazarım sızede

kislar suveteri ordum tam biticekti ipim bitti sinir oldum almam lazim bitirmek icin sabirsizlaniyorum hemen buraya ekliycem
:)
hadi yaaa bitirince eklede görelim cnmm bnmde elimde halaa ikinci yeleğim war bitiremediim bi bitsede battaniyey geçiceem

geeem senin bitmedimi halaa battaniyen:6::6::6:

o ne ölçümü

ayrıntılı usg de wardır herhaldee

rahım agzı uzunlugu canım usg ıle olculuo..ben amelıyat gecırdıgım ıcın 12.haftadan berı olculuo...kısalırsa dıkıs atılıo..erken dogumu yada gec dusuklerı onlemek ıcın..ama 20.haftadan sonra dıkıste atılmıyor. ben sorunlu oldugum ıcın bunlar..

sızlerde hele senın ıkız 20-24 hafta arası olculup kısalmasına bakılıyor dr una danıs yıne de sen :34:

rahım agzı uzunlugu canım usg ıle olculuo..ben amelıyat gecırdıgım ıcın 12.haftadan berı olculuo...kısalırsa dıkıs atılıo..erken dogumu yada gec dusuklerı onlemek ıcın..ama 20.haftadan sonra dıkıste atılmıyor. ben sorunlu oldugum ıcın bunlar..

sızlerde hele senın ıkız 20-24 hafta arası olculup kısalmasına bakılıyor dr una danıs yıne de sen :34:
hmm bana o her kontrolde bakılıyo cnm ölçülüyo yaani:)

hadi yaaa bitirince eklede görelim cnmm bnmde elimde halaa ikinci yeleğim war bitiremediim bi bitsede battaniyey geçiceem

bıtmessssssss soktum ben onu cooooook buyuk olmus :9::9:
battanıye degıl yatak ortusu olmus resmen ..dun bastan basladım :6:

Son düzenleme:

ya ama cok buyuk oldu iste annemin yuzunden 4 5 yasina kadar giyer cok hirs yaptim bir suru sey ormayi dusunuyorum internette cok guzel modeller var

ya ama cok buyuk oldu iste annemin yuzunden 4 5 yasina kadar giyer cok hirs yaptim bir suru sey ormayi dusunuyorum internette cok guzel modeller var
olsun cnm büyük olsun daha ii bebkler birden büyüyolar küçük olsa bikere giyer snr yazık olur emeğine ewet yaa çok gzl örnekler war ama bn yapamıyom onlarıı

eeheheh gormemısız ya buyuk orup duruyoruz ıste...gıyecegı sey buyuk olsun sorun degıl dert etme..ben yeleklerı hırkaları hep 1 yasa gore orduruyorum.

içine ene doğuo cnm bnce senin kızın olcak:92:

banada erkek gıbı gelıo :44:

olsun cnm büyük olsun daha ii bebkler birden büyüyolar küçük olsa bikere giyer snr yazık olur emeğine ewet yaa çok gzl örnekler war ama bn yapamıyom onlarıı

evet cok cabuk buyuyolar cogunu buyuk yapicamda bi kac tane minik yapmayi dusunuyorum ilk zamanlar icin malum bizim burasi soguk oluyo agustostan sonra

Back
X