• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

nasilsiniz kasim anneleri ben yetisemiyorum ne yapayim.
gecmis olsun zor anlar geciren annelere cok uzuldum.
allah sabir seversin bebislerinizi size bagislasin..
bende randevu aldim mart 4,de cinsiyeti ogrenmek icin,
unutmayin beni anacigim:64:

:54:

özench cnm yeleğini güle güle kullansın yavrun iyi günlerde inş..:emir_bebek:

ellerine sağlık çok hoşş

ayrıca çorabıda çok datlu yahu:1:

bende bugün bebeğime beşikler baktım büyüyen beşikler çok şık yaa:16:

hatta alttan bazasıda var istediğinizde misafir yatağıda yapabiliyorsunuz alt taraftaki bazasını

seçkin bence PARK YATAKLAR çok basit duruyor en güzeli uzun ömürlü istiyorsan:32:

10 yaşına kadar kullanabiliceğiii büyüyen beşikler ben onlardan düşünüyorumm:30:

uzaktan bile bakmıyorum nedense park yataklar çok dandik geliyor bana

:31:

arkadasım bende park yataklardan hic hoslanmıyorum ya sanki hemen dagılacakmıs gibi geliyo ben bitane sepet almak istiyorum bide cocuk odası sepet 6aya kadar kullanılabiliyormus ondan sonrada cocuk odasında yatsın istiyorum hem odasına alıssın ama 6aya kadar kendi odamda sepette duracak mecbur. Ama senin dedigin büyüyen yataklar nasıl onu anlayamadım ya öyle bisey varsa güzel olur bencede.

özench cnm yeleğini güle güle kullansın yavrun iyi günlerde inş..:emir_bebek:

ellerine sağlık çok hoşş

ayrıca çorabıda çok datlu yahu:1:

bende bugün bebeğime beşikler baktım büyüyen beşikler çok şık yaa:16:

hatta alttan bazasıda var istediğinizde misafir yatağıda yapabiliyorsunuz alt taraftaki bazasını

seçkin bence PARK YATAKLAR çok basit duruyor en güzeli uzun ömürlü istiyorsan:32:

10 yaşına kadar kullanabiliceğiii büyüyen beşikler ben onlardan düşünüyorumm:30:

uzaktan bile bakmıyorum nedense park yataklar çok dandik geliyor bana

:31:

büyüyen yatak dediğin bu ayak ucunda çekmeceli komidin oluyo sonra onu ordan kaldırıyorsun yandaki bariyerleride kaldırıyorsun oluyo sana yatak genelde bebek yataklarının çoğu oluyo park yataklar hariç.

günaydın kızlar ne var ne yok nasılsınız....
biz daha iyiyiz gribimizi atlatıyoruz çok şükür birşey kalmadı....

ohh ne güzel aman bir daha hasta olmayasın dikkat et kendine

sağolasın canım dikkat ediyorum ama işte olacağı varsada oluyor....hamile iken en çok korktuğum buydu oda başıma geldi....:52::52: Allah kimseye vermesin bu gribi.......

merhaba arkadaşlar
yeni üye oldum bende.14 haftalık hamileyim.5 yaşında bi oğlum var.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş.....
ne güzel bir oğlun varmış Allah bağışlasın bizim erkeklerimizde yolda bu topiğin çoğu erkek bekliyorda.........:52::52:
senin cinsiyet belli oldu mu?

işe gitme zamanııııı:25:

akşama kadar kaynatırsınız yine... ben okuyana kadar kimse kalmıyo topikte:69:

gunaydın kızlarrrr
bu ne yahu kımse yok sıfır kısı cok saskınım ılk kez kımseyı görmüyorum:):9::9:nerde bu mılletttt

kızlaar günaydıın
ne yağmur ne yağmur ya dün geceden beri durmadı walaaa

kızlar şu hanzadenin örgülerine baktınızmıı çok gzl şeyler war acaba kaça yapıyodur

uyuyoz herhalde kıslar yaaa napcaz bu uyku olayını gece hıc rahat değilim hep bı karın kaslarımın ağrısıyla uyanıyorum muhakkak bı kramp gırıyor gecede bır kez sızde yaşıyormusunuz bu sorunları cok merak edıyorum tek benmı boleyım cocugumu rahat ettıremıyorumuyum dıye

uyuyoz herhalde kıslar yaaa napcaz bu uyku olayını gece hıc rahat değilim hep bı karın kaslarımın ağrısıyla uyanıyorum muhakkak bı kramp gırıyor gecede bır kez sızde yaşıyormusunuz bu sorunları cok merak edıyorum tek benmı boleyım cocugumu rahat ettıremıyorumuyum dıye
yok bnm daha kramplarım bşlamadı ama olması çok norml cnm napalım başadı uykusuzluklaar

Back
X