• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

$firfirli-cocuk-ve-bebek-yelek-orguleri.webp

KızCaklarımız için :) :6: :6: beendim :)

ben sadece cıtcıtlı body aldım daaa :63:

ben kızıma saç bandı ve tokalar da aldım :63:
sen alamican ki sen alamican ki :12::12:

şeymaaa..
çocukum sanırsam kıpraşıyoo
ama sağlam hareket hissetmedim daha
bağırsak hareketi gibi değil değişik bişey, bazen hafif acı hissediyorum o şeyleri hissederken, böyle bişey mi yaa anlamıyorum :14:

ben kızıma saç bandı ve tokalar da aldım :63:
sen alamican ki sen alamican ki :12::12:

şeymaaa..
çocukum sanırsam kıpraşıyoo
ama sağlam hareket hissetmedim daha
bağırsak hareketi gibi değil değişik bişey, bazen hafif acı hissediyorum o şeyleri hissederken, böyle bişey mi yaa anlamıyorum :14:

kıskandırma benııııııııı :4:
bende pipisine takarım tokaları :66:

slm kızlar nasılsınız ben oğluşuma hiç bişey örmedim ama babaannesi öyle güzel ciciler örmüşki hemde birsürü ilk erkek torun ondan galiba:3:
siz kızlara toka alıp durun bende oğluma tesbih ve köseli ayakkabı aldım:90::90::90:
sizin kızlar geçerken külhanbeyi olsun laf atsın diye ohhhhhhh
(siz bizi kıskandırırsanız bizde böyle yaparız erkekleri):63:

buarada benım battanıyenın bıtmesını bekleyen arkadaslar cok beklıceksınnız:9::9:
o yusden ben sıze suankı halını gosterıcem bıtıncede bole olacak zaten :31: $Fotoğraf0496.webp

beyazmı bu benmı ole goruorum?
cok gusel gıdıor..tamda gordugum gıbı nette..sanırım cabukta urer bu..nasıl battanıyelıkmı yumusakmı

uçuuuuuk sarı....cabuk uruyo aslında hele bıde haraso olmasa ..super yumusak mıllet halı perde yapıomus ya bence kesınlıkle battanıyelık bı ıp bu

uçuuuuuk sarı....cabuk uruyo aslında hele bıde haraso olmasa ..super yumusak mıllet halı perde yapıomus ya bence kesınlıkle battanıyelık bı ıp bu

bugun bendemı alsam gıdıp
zaten cok cabuk gaza gelen bır bunyem var:)
gercı ben bır yelek orcem sımdık nette bulmustum ornegını yakadan baslamalı en azından kafa gecermı hesabı yapmam o bıtene kadar cınsıyetınıde ogrenırım ınsallahta ozaman baslarım buna
bunun tulunu gordum ben ormeden yapıolar
bebek odasında gordum hatta eflatundu cok gusel duruordu tıpkı ıp perdeler gıbı ıp ıp zıncısrın uzerıne sabıtlemısler.halı sacma bence
pekı cok aralıkmı acaba?

vallahı yelek hırka sıkılıyorum ben yok kes yok arttır eksılt ..bu bı baslıosun dumduuuuuuuzz keyfle oruyorum ben ...gıt al bence gezmıs olursun hem :86::86:
ama ne renk alıcaksın :53:

slm arkadaşlar nasılsınızzz :66::66::66:

ikili tarama testimi geçen hafta yaptırdım ve normal çıktı çok şükür :nazar::emir_bebek::nazar:

doktorumuz cinsiyetine %90 erkek dedi erkekim geliyo galiba ;) :emir_bebek::46:

üçlü tarama testini yaptıranlar vamı acaba..

ikili tarama testimi geçen hafta yaptırdım ve normal çıktı çok şükür :nazar::emir_bebek::nazar:

ogrencı anneeeeee hosgeldın :3:
gozunuz aydın hayırlı evlat olsun ınsallah :31:

ben salı carsamba yaptırıcam almadım radevu henuz

ıkılı ıyı cıkıorsa gerek yokmus ucluye dedı doktorum hadı hayırlısı bakalım darısı basıma ınsallah bende haftaya pazartesı gıdecegım
vallahı yelek hırka sıkılıyorum ben yok kes yok arttır eksılt ..bu bı baslıosun dumduuuuuuuzz keyfle oruyorum ben ...gıt al bence gezmıs olursun hem :86::86:
ama ne renk alıcaksın :53:

yok sımdı almam barı cınsıyetı bellı olsun haftaya alırım yelek balıcam bırasdan :9::9:

ogrencı anneeeeee hosgeldın :3:
gozunuz aydın hayırlı evlat olsun ınsallah :31:

ben salı carsamba yaptırıcam almadım radevu henuz

:13::13: hoşbulduuum :71::71:

Allah razı olsun cümlemizin inş cnm :emir_bebek::nazar:

inş sende güzel sonuçlar alırsın hepimiz inş. :71::71:

bizimde tarih 15 mart :54::54: daha çok var ama o tarihte yaptırcaz inş

ıkılı ıyı cıkıorsa gerek yokmus ucluye dedı doktorum hadı hayırlısı bakalım darısı basıma ınsallah bende haftaya pazartesı gıdecegım

yok sımdı almam barı cınsıyetı bellı olsun haftaya alırım yelek balıcam bırasdan :9::9:

heheheh basla basla hırs yaptın sen yelegı :6:

Back
X