çikolata ye barı kıcını dönüp uymasın eheh
ultrasona gırmden yarım saat önce koca paket bitter çıkolatayı yicam zatebbbb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çikolata ye barı kıcını dönüp uymasın eheh
oldukça heyecanlıyım sabırsızlanıyorum resmen.ne yalan söyliyeyeim bana kız gibi geliyor ama yarın öğrencezz hiç farketmezzzzzzz![]()
ben sadece cıtcıtlı body aldım daaa![]()
ben kızıma saç bandı ve tokalar da aldım
sen alamican ki sen alamican ki
şeymaaa..
çocukum sanırsam kıpraşıyoo
ama sağlam hareket hissetmedim daha
bağırsak hareketi gibi değil değişik bişey, bazen hafif acı hissediyorum o şeyleri hissederken, böyle bişey mi yaa anlamıyorum![]()
buarada benım battanıyenın bıtmesını bekleyen arkadaslar cok beklıceksınnız
o yusden ben sıze suankı halını gosterıcem bıtıncede bole olacak zatenEki Görüntüle 147115
beyazmı bu benmı ole goruorum?
cok gusel gıdıor..tamda gordugum gıbı nette..sanırım cabukta urer bu..nasıl battanıyelıkmı yumusakmı
uçuuuuuk sarı....cabuk uruyo aslında hele bıde haraso olmasa ..super yumusak mıllet halı perde yapıomus ya bence kesınlıkle battanıyelık bı ıp bu
slm arkadaşlar nasılsınızzz
ikili tarama testimi geçen hafta yaptırdım ve normal çıktı çok şükür
doktorumuz cinsiyetine %90 erkek dedi erkekim geliyo galiba![]()
üçlü tarama testini yaptıranlar vamı acaba..
ıkılı ıyı cıkıorsa gerek yokmus ucluye dedı doktorum hadı hayırlısı bakalım darısı basıma ınsallah bende haftaya pazartesı gıdecegımslm arkadaşlar nasılsınızzz
ikili tarama testimi geçen hafta yaptırdım ve normal çıktı çok şükür
doktorumuz cinsiyetine %90 erkek dedi erkekim geliyo galiba![]()
üçlü tarama testini yaptıranlar vamı acaba..
vallahı yelek hırka sıkılıyorum ben yok kes yok arttır eksılt ..bu bı baslıosun dumduuuuuuuzz keyfle oruyorum ben ...gıt al bence gezmıs olursun hem :86::86:
ama ne renk alıcaksın![]()
ogrencı anneeeeee hosgeldın
gozunuz aydın hayırlı evlat olsun ınsallah
ben salı carsamba yaptırıcam almadım radevu henuz
:13::13: hoşbulduuum
Allah razı olsun cümlemizin inş cnm
inş sende güzel sonuçlar alırsın hepimiz inş.
bizimde tarih 15 martdaha çok var ama o tarihte yaptırcaz inş
ıkılı ıyı cıkıorsa gerek yokmus ucluye dedı doktorum hadı hayırlısı bakalım darısı basıma ınsallah bende haftaya pazartesı gıdecegım
yok sımdı almam barı cınsıyetı bellı olsun haftaya alırım yelek balıcam bırasdan![]()