ay o gaz olayı bende de war kızlar cok fena bide bağırsaklar ıyı calısıo gunde ıkı kez cıkıom wc ye![]()
maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay o gaz olayı bende de war kızlar cok fena bide bağırsaklar ıyı calısıo gunde ıkı kez cıkıom wc ye![]()
ben hala bi kere çıkıyorum acaba ondan mı, neyse hafifledi biraz ama geçmedi hala
Merhaba arkadaşlar, SSKlı olan arkadaşlara bişey sorucam. Biz bi yere bildirecek miyiz? Yoksa İnsan kaynakları mı hallediyo
Kızlar, bebişime gelen hediye örgü ceket ve patiğin resmi. patik normal ama ceketin örneği belki ilginizi çeker
Eki Görüntüle 148764 Eki Görüntüle 148765
gobus kaç haftalıktı :) maşallah![]()
:) kim yapmış bnları çok güzel![]()
komşu teyzemiz var o yapmış sağ olsun içine oğlan doğmuş mavi yapmış
bakalım bu c.tesi tam gösterirse % 60 kız tahmini doğrumu çıkar yoksa süpriz mi yapar görücez.
gobus benim göbüş seninkindende büyük![]()
Kızlar, bebişime gelen hediye örgü ceket ve patiğin resmi. patik normal ama ceketin örneği belki ilginizi çeker
Eki Görüntüle 148764 Eki Görüntüle 148765
Maşallah, çok hoş görünüyorsun, yakışmış hamilelik
slm kıslar doktordan gelkdım bu ay 4 kılo almışım kızdı doktorum ama elımde degıl hep hamur işi istedı canım e hava soguk yürüyüşte yapamadım boyle gıdersen olmaz dedı hemen dunde oglumu gordum renklı renklı uyuyordu yavrum uyanmadı ama cok tatlıysdı eşim bana benzedıgını soyledı obur kontrole şeker yuklemesı yapılcak bakalım merakla beklıyorum bebişime cıcıler aldım hafta sonu lc den ındırım var tum magazalarda coook guzel seyler vardı ama 6 ay dolsun öle başlıycam tam olarak almaya şimdilik bı tane tulum bıde 3lü badı aldım bıde patık oruyorum o kadar
gobus benim göbüş seninkindende büyük![]()
kızlar ben dün gece doktora gıttım asırı bel ve böbrek ağrısından atesımde cıktı.doktor kanımda mıkrop olduğunu söledı ama korkulcak bısı yokmus.bı tane antıbıyotıkle bıde parol verdı atesın cıkarsa kullan dedı.çok korkuyorum bısı olursa diye.ama bebeği gördum görsenız hıc rahat durmuyo eller kollar nasıl çırpıyo.su an atesım tekrar cıktı 37.5 normalmı sızce atesım?
kızlar bişi sorcam yaa ben lireac çatlak kremini kullanıyorum. eczanelerde 70-80 öyle değişiyor tanıdık bir eczaneden 60 a alıyorum şimdi internetten baktım 53e var dermomarket diye bir site başka sitelerdede var ne kadar güvenilir sizce?