• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Merhaba arkadaşlar, SSKlı olan arkadaşlara bişey sorucam. Biz bi yere bildirecek miyiz? Yoksa İnsan kaynakları mı hallediyo

herkse selam,

dün öğleden sonra giremedim maşallah oku oku yeni bitti 30 küsur sayfa :65:

yeni katılanlar hoşgeldiniz

naz maşallah kızlarına :nazar::nazar:

normal kontrolüm 12 Mart'ta ,en son 10 Şubat'ta görmüştük bebeğimizi ,ben de dayanamdım bu c.tesiye başka bir yerden randevu aldım 4 boyutlu baktıracağım. Kendi doktorum da yok bu cihazdan renkli renkli görelim yavrumuzu :69:

Merhaba arkadaşlar, SSKlı olan arkadaşlara bişey sorucam. Biz bi yere bildirecek miyiz? Yoksa İnsan kaynakları mı hallediyo

lalezar doğum izni için mi soruyorsun ? Aşağıdaki bilgiler yardımcı olabilir.Muhasebe servisinden de detaylı bilgi alabilirsin.

Son zamanlarda gerek yaklaşan doğumun heyecanı gerekse dalgınlık nedeni ile çalışan anne adaylarından bazıları yasal hakları olan doğum öncesi iznine ayrılmak ile ilgili işlemleri yaptırmayı unutmakta ya da çok geç kalmaktadırlar. Bunun sonucunda ise yasal izin hakları yanmaktadır. Bazı kurumlarda ise durumdan haberi olmayan anne adayı personel birimi tarafından uyarılmamakta ve sonuçta yine anne adayı mağdur olmaktadır.

4857 sayılı iş kanunun 74. maddesine göre hamile kadınlar 8 haftası doğumdan önce 8 haftası da doğumdan sonra olmak üzere toplam 16 hafta doğum izni kullanabilmektedirler. Yine doktor raporu ile doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilmekte ve izinlerinin geri kalan kısmını doğum sonrasına aktarabilmektedirler.

Birden fazla bebek bekleyen anne adaylarında ise doğum öncesi izni 8 yerine 10 hafta olarak kullanılabilmektedir.

Kızlar, bebişime gelen hediye örgü ceket ve patiğin resmi. patik normal ama ceketin örneği belki ilginizi çeker

$025.webp $027.webp

slm kıslar doktordan gelkdım bu ay 4 kılo almışım kızdı doktorum ama elımde degıl hep hamur işi istedı canım e hava soguk yürüyüşte yapamadım boyle gıdersen olmaz dedı hemen dunde oglumu gordum renklı renklı uyuyordu yavrum uyanmadı ama cok tatlıysdı eşim bana benzedıgını soyledı obur kontrole şeker yuklemesı yapılcak bakalım merakla beklıyorum bebişime cıcıler aldım hafta sonu lc den ındırım var tum magazalarda coook guzel seyler vardı ama 6 ay dolsun öle başlıycam tam olarak almaya şimdilik bı tane tulum bıde 3lü badı aldım bıde patık oruyorum o kadar

kızlar ben dün gece doktora gıttım asırı bel ve böbrek ağrısından atesımde cıktı.doktor kanımda mıkrop olduğunu söledı ama korkulcak bısı yokmus.bı tane antıbıyotıkle bıde parol verdı atesın cıkarsa kullan dedı.çok korkuyorum bısı olursa diye.ama bebeği gördum görsenız hıc rahat durmuyo eller kollar nasıl çırpıyo.su an atesım tekrar cıktı 37.5 normalmı sızce atesım?

slm kıslar doktordan gelkdım bu ay 4 kılo almışım kızdı doktorum ama elımde degıl hep hamur işi istedı canım e hava soguk yürüyüşte yapamadım boyle gıdersen olmaz dedı hemen dunde oglumu gordum renklı renklı uyuyordu yavrum uyanmadı ama cok tatlıysdı eşim bana benzedıgını soyledı obur kontrole şeker yuklemesı yapılcak bakalım merakla beklıyorum bebişime cıcıler aldım hafta sonu lc den ındırım var tum magazalarda coook guzel seyler vardı ama 6 ay dolsun öle başlıycam tam olarak almaya şimdilik bı tane tulum bıde 3lü badı aldım bıde patık oruyorum o kadar

seckin,maşallah oğluşuna :nazar: iyi günlerde giymek nasip olsun cicilerini

gobus benim göbüş seninkindende büyük :59:

gnl, senden benden hafta olarak büyüksün :49: ben 58.8 ile başladım 10 şubattaki kontrolde 60.2 geldim şimdi kaç oldum bilmiyorum,evdeki tartıya göre bi değişiklik yok gibi ama bakalım doktor kontrolümüzde ne çıkıcam :50:

kızlar ben dün gece doktora gıttım asırı bel ve böbrek ağrısından atesımde cıktı.doktor kanımda mıkrop olduğunu söledı ama korkulcak bısı yokmus.bı tane antıbıyotıkle bıde parol verdı atesın cıkarsa kullan dedı.çok korkuyorum bısı olursa diye.ama bebeği gördum görsenız hıc rahat durmuyo eller kollar nasıl çırpıyo.su an atesım tekrar cıktı 37.5 normalmı sızce atesım?

sesile çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

pur,çok teşekkür ederim :71:

kızlar bişi sorcam yaa ben lireac çatlak kremini kullanıyorum. eczanelerde 70-80 öyle değişiyor tanıdık bir eczaneden 60 a alıyorum şimdi internetten baktım 53e var dermomarket diye bir site başka sitelerdede var ne kadar güvenilir sizce?

kızlar bişi sorcam yaa ben lireac çatlak kremini kullanıyorum. eczanelerde 70-80 öyle değişiyor tanıdık bir eczaneden 60 a alıyorum şimdi internetten baktım 53e var dermomarket diye bir site başka sitelerdede var ne kadar güvenilir sizce?

ben gittigidiyordan 43liraya aldım 5 lira da kargo ücreti ödedim. :35:

Back
X