• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ayy canım dilerim hakkımızda hayırlısı olur daha bebegimi kaybetmek istemiyorum amniyosentezi dediğin gibi iyi bir doktor yapmassa bu düsük riski dahada cok artıyormus hatta amnisentezden sonra düsük yapanlar yapmayanlardan daha cok diye cevremde öle gözlemledim off su p.tesi gelsede hayırlı haberler alsak

cnm snn için bu topicte bahsettiğin doktorla ilgili bi kaç yazı okudum .. yorumlar olumlu .... ayrıca bebekleri olmuş resimlerini bile koymuşlar :49:

cok uzuldum :(ama kesınlıkle baska dr a gıt tek dr da kalma..Yalcın Kımya bu arada hocanın adı sorunlu gebelıklerde 1 numara..ama 300 tl dı muayenesı 600 nerden cıktı :53: hocanın dedıklerını yapman lasım gerekırse oyle bı yaptırılıokı amnıyosentez yaptırmam deme..Allah yardımcınız olsun
az önce aradık adamı sehir dısındayım dedi pazaretsi 1e randevü verdi eswim ücret ne kadar dedi oda 600 tl dedi acaba amniyosentezemi 600 tl dedi bizde cok sasırıdk cok pahalı değilmi mevlanın sınavından geciyoruz sanırım yenide ev almıstım borcumuzda var baya benim doktorum yalcın beyle ilgili tek önerebilecigim güvenle odur dedi sen neler biliyorusun hakkında anlatırmısın bana

benım komsumun dusuk tehdıtı vardı en bastan berı yalcın hocaya gıttı ondan bılıyorum..300 tl muayene oduyordu...subatta dogum yaptı cok sukur sglıcakla...yılbasında zam yaptı belkıde tam ıkı katı :19:..ne bılıım sorunlu olan herkes ona gıder yıllardır bılırım...parayı onemseyemıyor ınsan bole durumda...senın dr un kımdı

kötü düşünüp bebeğimizi üzme :20: herşey iyi olacak de ! Bi akraba evliliği yoksa! kan uyuşmazlığı yoksa! yaşında 40ın altındaysa risk çok düşük Allaha emanet bebişlerimiz bi tek o müdahele edebilir o yüzden çok dua et :26:

KAN UYUŞMAZLIGIMIZ VAR evet tabi ya

benım komsumun dusuk tehdıtı vardı en bastan berı yalcın hocaya gıttı ondan bılıyorum..300 tl muayene oduyordu...subatta dogum yaptı cok sukur sglıcakla...yılbasında zam yaptı belkıde tam ıkı katı :19:..ne bılıım sorunlu olan herkes ona gıder yıllardır bılırım...parayı onemseyemıyor ınsan bole durumda...senın dr un kımdı

evrim aydın canım benim doktor cekirge dorukta

bızde de var...henuz hıc bısey yapmadık bunun ıcın ..cok buyuk problem olacagını sanmıyorum.

senın bır cocugun daha yokmuydu

evet bir tane oğlum var cok sükür rabbime ama zaten genelde kan uyusmazlıgı ikinci gebeliklerde daha dikkat edilmesi gerekşyr diye biliyorum ama bütün tetkikler yapıldı bundada doktor simdilik sorun yok demişti bize off kafam cok karıstı

amın canım o gunlerı gorecekmıyız yaa hem cok uzak hem cok yakın :97:

İnş canım göreceğiz.. Kalbimizi ferah tutalım :97:

aysagcım benim anne-babamda da var kan uyuşmazlığı, ben ilk çocuk olduğum için bende pek sorun olmamış. Ama kardeşimde annem haftanın yarısı hastanede kalıyordu, çok zor geçirdi hamileliğini. Kardeşimin kanını anne karnında değiştirmişlerdi taa o zamanlar ama sağlıkla doğdu kardeşim ve şimdi 19 yaşında.. Şimdi tıp teknoloji çok daha ilerde, inşallah bir sorun çıkmaz, inşallah yiyecek ekmeği vardır sağ salim kavuşursun meleğine, dualarımız seninle..

evet bir tane oğlum var cok sükür rabbime ama zaten genelde kan uyusmazlıgı ikinci gebeliklerde daha dikkat edilmesi gerekşyr diye biliyorum ama bütün tetkikler yapıldı bundada doktor simdilik sorun yok demişti bize off kafam cok karıstı
evet 2. cocukta sorun derler ama hayırlısı demek lasım

$DSCF0062 (Medium).webp
buda gobusumuz :emir_bebek:

Back
X