• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Bu da bizim göbişimiz :49:
$040320111624-001.webp

AYSAG, hakkında hayırlısı olsun. Allah'ın izniyle sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip olur. Elimizde değil ilk duyduğumuz andan hemen paniğe kapılıyoruz,üzülüyoruz ama önünde yaptırman gereken testler tahliller var.Hepsinden güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Az önce ezan okunuyordu dua ettim.Allah darda olan tüm hamilelerin yardımcısı olsun.

serap,oğlun hayırlı uğurlu olsun :nazar:

gem,bayıldım cicişlere sağlıklı,iyi günlerde giymek nasip olsun göbüşüne koccaman maşallah :nazar:

morgüller,yavru kartal iyi günlerde giysin. Bende mutlaka bir taraftar tulumu istiyorum yavru aslan :34: ama babamız takım tutmuyor ve bu tür şeyleride sevmiyor ama ben alıcam işte :19:

pur, maşallah sende zayıfmışsın tütütü maşallah nazar değmesin hiçbirimize :nazar::49:

AYSAG, hakkında hayırlısı olsun. Allah'ın izniyle sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip olur. Elimizde değil ilk duyduğumuz andan hemen paniğe kapılıyoruz,üzülüyoruz ama önünde yaptırman gereken testler tahliller var.Hepsinden güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Az önce ezan okunuyordu dua ettim.Allah darda olan tüm hamilelerin yardımcısı olsun.

gem,bayıldım cicişlere sağlıklı,iyi günlerde giymek nasip olsun göbüşüne koccaman maşallah :nazar:

morgüller,yavru kartal iyi günlerde giysin. Bende mutlaka bir taraftar tulumu istiyorum yavru aslan :34: ama babamız takım tutmuyor ve bu tür şeyleride sevmiyor ama ben alıcam işte :19:

olsun canım sen al istediğini, ayakkabı alıcem oğluma didim, bekle kartal yuvasından alırız dedi :53::53::53:

yok yaaaa :22: başka istiyom belki çocuğuma, onsuz bi alışverişe çıkıyımda görsün :21::21::21:

Kızlar benim göbikim bu alemde:49:

Eki Görüntüle 150350

anam buna göbek demeye şahit lazım maşallah diyim nazar olma benimkide az olsaydı yaaa.......

cok üzügünüm kızlar bugun renkli ultrasondan cıktım ve doktorum bebgimin beyninde kromozam bozuklugu oldugunu ve amniyosentez önerdiğini söledi sastım kaldım öle sersem gibiyim hala inanamıyorumki aglamaktan sistim bursada yalcın kayamı ne tam hatırlamıyorum profösöre yönlendirid beni aradık adam sehir dısındaymıs pzaratesi 1de randevü aldık ücret ise 600tl birde o bakacak sonra karar verilcek büyük kounusmamayım ama ben amniyosentez falan yaptırmam

okuduğumda karnıma ağrılar girdi çok üzüldüm ama inş iyi sonuçlar alacaz dualarımız seninle canım Allah kolaylığını versin amin..........

ohh ohh maşallah sende benim gibi şişirmişsin karnını ama en fazla benim göbişimdir bu topikte herhalde........

yaw nazar edicem sizi bu ne yaa dümdüzsünüz maşallah sizlere ben çok şişkolaştım yaaaa

supperlerrrrrrr cok tatlı ya oglusunu dusundumd ıcınde...ıyı gunlerde kullansın ınsallaah :nazar::nazar:
vayyyyyy anasınıııııı:53::53::53:

aman yarabbi, tabi benim göbeğemi küçük bulursunuz, maşallah maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:

Şevket Paşa iri mi doğacak yoksam:53:
hihihih yok canım ya şevko zayıf aslında boyu uzun ama ben kendımı besıye cektım sanırım ...bıde adet olsaydık eger bugunler adetlıydım ondanda sısermıs..haftaya bole olmayabüülüüüüü:17:
oh maşallah maşallah :D:32:
besılı anne modelı ıste :49:
:nazar::nazar:masallah sızeeee
ay orda kızınmı var senınnnnnn:69:

bizimkide beşiktaşlı ama bir çorap bile alamıyo çünkü ben fenerliyim biliyo o alırsa beşiktaşlı bende fenerli alcam o yüzden fanatik olmasına rağmen bişi yapamıyo galiba bide beni kızdırmak istemiyor.
geçen böyle bir muhabbet oldu valla dedim üstü fenerli altı bjkli giyinir ozaman çocuk dedim salak olur bence hiç giydirmeyelim diyor.:1:

geeeem seninki bnmkiyle yarşır wallaaa:))maşallaah

pur cum senin ki minnak maşallaaah:))

bu da benim şişko oğluşum.....:66:

Eklentiler

• $IMG_0659.webp
    $IMG_0659.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_0659.webp
    $IMG_0659.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
aynısı bende de var işte gobuş dediğin böyle olur :1:
:13: sımdılık hos ama sonumuzu merak edıorum :9:

:3::3::3:saol canım daha guzellerı sızın olsun ..gobus yakında kucagıma oturcak kıvamda :9:
iyi bak :22::22::22::22::22::22:
Görürsünüz siz eklicem buraya 9 aylık fotomu şok olceniz :52:
:60::60::60::60::60::60:ay koptum catlak kız yaaa
anam buna göbek demeye şahit lazım maşallah diyim nazar olma benimkide az olsaydı yaaa.......
okuduğumda karnıma ağrılar girdi çok üzüldüm ama inş iyi sonuçlar alacaz dualarımız seninle canım Allah kolaylığını versin amin..........
ohh ohh maşallah sende benim gibi şişirmişsin karnını ama en fazla benim göbişimdir bu topikte herhalde........
yaw nazar edicem sizi bu ne yaa dümdüzsünüz maşallah sizlere ben çok şişkolaştım yaaaa

ekle sendeeeeeeee gorelım gobuslerde aynımı :46::46:

iyi bak :22::22::22::22::22::22:

Görürsünüz siz eklicem buraya 9 aylık fotomu şok olceniz :52:

Senin doğuma giderkenki foton bizim doğumdan dönerkenki fotomuza benzer :35::35:
olsun canım sen al istediğini, ayakkabı alıcem oğluma didim, bekle kartal yuvasından alırız dedi :53::53::53:

yok yaaaa :22: başka istiyom belki çocuğuma, onsuz bi alışverişe çıkıyımda görsün :21::21::21:
Hep kocanla çıkarsan siyah beyazdan başka renk kıyafeti olmaz çocuğun kanımca :1::1:
pur, maşallah sende zayıfmışsın tütütü maşallah nazar değmesin hiçbirimize :nazar::49:
Hoş bir anne :nazar::nazar::nazar:

tütütütüt maşallah:emir_bebek:

oo kızlar maşallah :nazar: göbekten ziyade formlar iyi yani :D :1:
Saolun :42:

Back
X