Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar anne bebek çantası alan var mı aranızda hangisini alacağıma karar veremiyorum sizce en kullanışlısı hangisi? bi de bebişin sabun şampuan krem gibi malzemeleri için ne diyosunuz en sağlıklısı ???
sebamed düşünüyorum sizce??
oh oh iimiş o zaman
başım kopacak sanki midem de bulanıyor tansiyonla ilgili olabilir mi ki?
afiyet olsun canımm
benimkide uyuyo(
bebişe bişeyler almaya gittik yoruldu hemen
kızlar anne bebek çantası alan var mı aranızda hangisini alacağıma karar veremiyorum sizce en kullanışlısı hangisi? bi de bebişin sabun şampuan krem gibi malzemeleri için ne diyosunuz en sağlıklısı ???
sebamed düşünüyorum sizce??
bisde isim beğenemiyos ya
ne koyces bis isim bilemiyorum yaniii
kocim bişiy beğenmiyo :97:
nivea nın atta cantası varmış sırta takılıyo arkadaşım çok memnun ama ben kararsızım. bübchen in çantalı seti var 69,90 a fena değil çanta ama bilmiyorum yaa kararsızlık ne zorrBen sırt çantası alcam daha kullanışlı olur gibime geliyor :26:
nivea nın atta cantası varmış sırta takılıyo arkadaşım çok memnun ama ben kararsızım. bübchen in çantalı seti var 69,90 a fena değil çanta ama bilmiyorum yaa kararsızlık ne zorr![]()
ya ben oguzdada emin degilim alternatif sunarsaniz sevinirim
nivea nın atta cantası varmış sırta takılıyo arkadaşım çok memnun ama ben kararsızım. bübchen in çantalı seti var 69,90 a fena değil çanta ama bilmiyorum yaa kararsızlık ne zorr![]()
ben ilk doğumumda ondan aldım atta cantasından içi cok dar ne yalan diyim kullanadım fazla öle küçük sampuan sabun koyarsan iyi ama kıyafet falan en fazla bir takım sıgdı hep sıkış tepiş seylerede zaten hiç gelemem o cantayı pek tavisye etmem bana sorarsanız
kızlar maşallahhhh çuçukum bugün kıpır kıpır...
az önce öyle bir tekmeledi ki.... anne rahat değilim der gibioturmamı değiştirdim durfu yafrum
![]()
ben de bekliyorum tekme istiyorum yaa
ben ilk doğumumda ondan aldım atta cantasından içi cok dar ne yalan diyim kullanadım fazla öle küçük sampuan sabun koyarsan iyi ama kıyafet falan en fazla bir takım sıgdı hep sıkış tepiş seylerede zaten hiç gelemem o cantayı pek tavisye etmem bana sorarsanız
bisde isim beğenemiyos ya
ne koyces bis isim bilemiyorum yaniii
kocim bişiy beğenmiyo :97:
İlkim olabilir İLKİM NAZ
İREM yada İREMSU
LENA olabilir kuranda da var , ALYA olabilir...Tavsiyeler şimdilik aklıma gelenler bunlar..
benim kızımın adı Irmak Alya olucek![]()