• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ewet cnm 4. aydan snr dr da öneriyo gerçi çatlamaya meyilli olan her halde çatlıyo ama blki bu kremler önleyici olabilir

benım cıldım cok kuru zaten kesın catlıcamm
az kıloda almıorum uc kılo aldım bakalım yarın yıne doktora gıdecegız kan teslerımın sonucları cıkmıs hem bebısımı bır kere daha gorurum ne gusel:)tartılalım bakalım dort olmıustur kesın kı ben zısden bır ay kucukummmmm

resimde cok iyi duruyosun ben hic almadin zanettim

Verdiklerimi topluyorum anca, hamile kalmadan da çok kilolu değildim..

Ya bişi dicem size: Bir tanıdığımız var 14 haftalık hamile benden büyük göbeği var şok geçirdim görünce :53:
Bu kadar fark nasıl olur anlamış değilim :96::96:

Verdiklerimi topluyorum anca, hamile kalmadan da çok kilolu değildim..

Ya bişi dicem size: Bir tanıdığımız var 14 haftalık hamile benden büyük göbeği var şok geçirdim görünce :53:
Bu kadar fark nasıl olur anlamış değilim :96::96:
olabiliyo cnm iç karnı küçüktür :49:

yaliz ben turkiyeye gelince yandim artik bi dunya kilo alirim canim birsuru sey cekiyo bide herkes hamileyim die ustume duscek yandim ben

Takılmayın kilolara yahu, nasılsa bebişlerin peşinde koşarken veririz fazlasıyla :10:
Nazcım hele sen, tığ gibi kalcan :9::9:

noolldu cnm haırdır kötü bşy yok dimi?

olan bısey yok sanırım sorun o....heeep evdeyım cok sıkıldım artık... kocada yok...takmıcam dr u gezcem artık dıdım kar kapadı heryerı...kım arasa konusmak ıstemedıgımı cok bellı edıorum..kısaca depresyon sanırım

olan bısey yok sanırım sorun o....heeep evdeyım cok sıkıldım artık... kocada yok...takmıcam dr u gezcem artık dıdım kar kapadı heryerı...kım arasa konusmak ıstemedıgımı cok bellı edıorum..kısaca depresyon sanırım

himm anladim canim bazen insan oyle oluyo insallah cabuk atlatirsin bende kotuyum turkiyeye gelcem diye sevinemiyorum esimden ayrilmak cok zor geliyor

hmmm anladım cnmm ya hawalar cmt düzeliyomuş çıkar azıcık dolaşırsın az daha dayan cnm napaalım az kaldı yakında bebeğin hep seninle olucak gerçi şimdide seninle ne gzl bak şanslısın gene:))çık o moddan hemen yoksa erkekin alınır sana bak heee

5 ay sonra sıkılmaya zaman bulamıcan, tadını çıkar şimdi :54:

Back
X