• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

mutlaka çocuklardan öte aileler hatalı ama benzer hataları yapmaktan korkuyorum açıkcası ben. 4-4 lük olmasını beklemiyorum ama beni pişman etmeyecek çocuk isteyenin aklı yo dedirtmeyecek bir oğlum olsun istiyorum. inş...

amiiiinn hepimiz için inşallah:78:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar yemek yapmaya kaçıyorum ben. 7 buçuğa ne kaldı şurda dün kahvaltılık yedirdim adama bugün adamakıllı bişiler pişirmek gerek. ne olursa :26: kendinize ve bebişlere ii bakın!:80::80:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar yemek yapmaya kaçıyorum ben. 7 buçuğa ne kaldı şurda dün kahvaltılık yedirdim adama bugün adamakıllı bişiler pişirmek gerek. ne olursa :26: kendinize ve bebişlere ii bakın!:80::80:

lak lak yapıyonız adamları unutuyorsunuz yap bakalım kocişine güzel yemekler bendede yemek yok çalışıyorum anneme gitcez bizde sanada iyi akşamlar sende bebişine ve kib

hadi görüşürüz bende mutfaktayım başladım bile :D ama tek çeşit yapıcam eşim rejime girdi :1:

Ben de sık sık o yönteme başvuruyorum :1:
Bi de utanmadan "Hayatım, böyle arada akşam kahvaltıları midemizi dinlendiriyor daha güzel oluyor değil mi?" diyorum :37::60:

sayfaya girmemle cikmam bir oldu sorun vardi..
sanirim herkes mutfakta yemek pisirmekle meskul:56:
yada artik yemek yemekle:1:tikinin bakalim bende aciktim sanki:37:

selam kislar bende anca gelebildim islerim yeni bitti.cok calistim bugun,temizlik yaptim 3 makina camasir yikadim sonra dus aldim kuran okudum falan isim anca biitti yeni uzandim simdi yorulmusum valla:58::58:

Son düzenleme:
Back
X