• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Aslında en çok seni merak ediyorum GEM :emir_bebek: çok sevilen birisin olmadığın zaman aranıyorsun :46: biraz kendinden bahsedermisin ? çok sayfa var sanrım bulamam geçmişten :17:

ay tesekkur ederım sasırdım :69:butun hamısler bırbırlerını sever bence :16:
hemen hemen ılk gunumden ıtıbaren burdayım...cok guzel seyler paylasıyoruz..bıgun bırı gelmeze merak edılıyor muhakkak ters bıseymı var dıye ...
bıde ben pımpırıklı bı tıpım merak edıyorum herkesı o yusden sanırım..mesela oslem34 dıye bı arkadasımız var memleketıne gıdıyomus bugun merak etme dıye msj atmıs bana :9::9::9:

ay tesekkur ederım sasırdım :69:butun hamısler bırbırlerını sever bence :16:
hemen hemen ılk gunumden ıtıbaren burdayım...cok guzel seyler paylasıyoruz..bıgun bırı gelmeze merak edılıyor muhakkak ters bıseymı var dıye ...
bıde ben pımpırıklı bı tıpım merak edıyorum herkesı o yusden sanırım..mesela oslem34 dıye bı arkadasımız var memleketıne gıdıyomus bugun merak etme dıye msj atmıs bana :9::9::9:

evet gerçekten öyle ama hamileler çok masum geliyor bana herkese kanım kaynıyor :emir_bebek: çok güzel bi ortam oluşturmuşsunuz...aslında aynı şehirde oturanlar buluşsa kaynaşsa dahada kaynar ortam :46:

Back
X