- 30 Ocak 2010
- 271
- 87
- 123
yuppiiii bide sağlıklı olsunda inşallaahhh![]()
inşallah canım iyi düşün iyi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yuppiiii bide sağlıklı olsunda inşallaahhh![]()
anaaa bılmıodum hıc mınık sey senı![]()
ben minnacığım21-22 gbi bişiler
![]()
ya benım dun gıttıgım arakdasa varya sezeryan oldu o...2 ay olcak ıste sankı 6 aylık hamıle hala oldugu gıbı duruyo :18::18:
Anamm bebe daha bu hatun yahu bi de bebek yapmış
Herkes de değişiyor mu, yoksa süt olsun et olsun o olsun bu olsun derken mi oluyor anlamadım gitti zaten o işleri :26: Bakalım görcez biz de ne olcak :26:
benımkı bıtmedı henuzGEMM bisey sorcam canım sana battaniye örğüyordun ya mmodelini atabilirmisin bilgi edinmeke adınabu arada asıl sorum ortalama kac yumak ip aldın bir battniye için bende örmek istiyorum oğluma ama unisex bisey olsun istiyroum allah veriride kızım olursa oda kullansın ilerde diye
ben her odaya aırwıck oda parfumu koydum temıslık yapmadan ferahlıyorum ben tavsıye ederım![]()
ocak ayı ıtıbarı ıle 30 oldum![]()
göründüğü üzere bu yaşta zorlanıyom 30 da hiç doğaramam ben menopoza girerim kesinnapım evlendim 1 yıl bekledim vakti geldi dedim yaptım olacak
![]()
bebeğinle sağlıklı bi ömür senin olsun..bende bi an kendimi büyük hissettim ayşegülün yanında :)ama yalnız değilmişim
![]()
işte çüçüksün ya ondan zorlandın senAllah beterınden korusun
kıs ben senın yasında bebek nasıl yapılıo bılmıodum![]()
cık cık cık yabenim adım ayşe gülçin
![]()
yorma kendını cok guselım ya ..benım annemde hep sen bırak dedı bole olduk sonunda ıste..kızım olsun kulkedısı yapıcam onu anasına benzemesınbenimkisi hastalık gem, hep annem yüzünden o da böyledir alıştırdı herhalde beni de ne bilim :26:
bebeğinle sağlıklı bi ömür senin olsun..bende bi an kendimi büyük hissettim ayşegülün yanında :)ama yalnız değilmişim
![]()
bu gidişin sonu iyi değil gibi geliyo banakızlar bişi sorucamm,ben dıymak bilmiyorum az önce yarım ekmekten fazla sandivinç yedim,şimdi hiç yememiş gibi tekrar yaptım yicem.:26::26:
bizimle aynı oda 19-20 haftlarda olması lazımpoposu iyice büyüdü bununda,kaç haftalık acepp![]()
sen zaten bu gidişle çocuğu temizlik yaparken doğurcan bir bakcan kovada bebişben yine temizlikten geldim çoştum yine![]()