• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

beyaz buda ama sıfonyerın alt cekmecesınde ,gardolabın alt kosesınde,yatagın bı kosesınde sarılı kahverengılı aslan kafası var cok sırın ...aslan olcaklar ya :9: daha eklememısler nete foto yok..halısı perdesı ve yatak kenarlarıda yapmıslar aynı desenden bayıldım :97:
havuc dıye bır marka bılmıorum heryerde varmı nası bı marka bu ama yegenıme almıstık cok memnunlar

Güle güle kaka yapsın, çiş yapsın odasında Şevket Paşa:27: zırt pırt işesin annesini sinir etsin:76:

yapsııııııınnnnnnnnn babası bol bol bez alsın gerısı kolay :27:

kısım gobus ne alemde cıktı mı azcık:26:

:))) babalar el makhum....

canım çok çıkmadı yaaa, bizde genetik heralde, ablam 7 aylık hamile olurdu kimse anlamazdı, sonra birden çıkıyor, doktor iç karnın geniş didi bana:49:

:))) babalar el makhum....

canım çok çıkmadı yaaa, bizde genetik heralde, ablam 7 aylık hamile olurdu kimse anlamazdı, sonra birden çıkıyor, doktor iç karnın geniş didi bana:49:
ıyı ne gusel ıste ...benım fırtladı ya ııce yururken oturup kalkerken ben burdayıııııımmmmm dıyo artık ..doguma dogru cok zoranıcam :26:

ıyı ne gusel ıste ...benım fırtladı ya ııce yururken oturup kalkerken ben burdayıııııımmmmm dıyo artık ..doguma dogru cok zoranıcam :26:

ablam dün dedi ki, ablam karnın çıkmamış daha, sanki senin çok mu vardı didim, güldük beyaaa:27:

hayırlısıyla gelsinlerde, gerisi teferruat :49: bide yağlanıyom lierac kullanıyom :))) doktora gittiğimde nts'ye giren bir kadın vardı, 9 aylıkmış, kadının karnı hala gözümün önünde resmen harita gibiydi kıpkırmızı :53::53::53:

:18::18:catlamaktan korkuyorum cok

sen o gobuse nıye krem kullanıosun anlamıom:9::9::9:

:18::18:catlamaktan korkuyorum cok

sen o gobuse nıye krem kullanıosun anlamıom:9::9::9:

bugün sürerken bende onu farkettim :))) kendi kendime söylendim, sonra o kadının karnı aklıma geldi, didim ki devam.... :27: yawrum kıpır kıpır, sanki baloncuklar çıkartıyor :27: sabah tekmelerle uyanıyom dışardan belli oluyor :27:

benim gobus birden pirtladi artik belli oluyo hamile oldugum ama bende cok korkuyorum catliycam die 3 ayri krem kullaniyorum:44:
bide benim findik cok hareketli yaa geceleri hic uyuyamiyorum resmen gobegimin sekilini degistiriyo surekli tekmeler falan bidehep sirt ustu yatmak istiyorum cok tedirginim

benim gobus birden pirtladi artik belli oluyo hamile oldugum ama bende cok korkuyorum catliycam die 3 ayri krem kullaniyorum:44:
bide benim findik cok hareketli yaa geceleri hic uyuyamiyorum resmen gobegimin sekilini degistiriyo surekli tekmeler falan bidehep sirt ustu yatmak istiyorum cok tedirginim

sol tarafıma yatmaktan sabah kalktıgımda solum tutmuo uyusuk oluo :50:

benimkide sürekli tekmeliyor, babası 40 kere diye diye futbolcu yapacak çocuğumu :57:

Back
X