ben sölüyom bebek o
birazda sağına yat cnm, niye hep soluna yatıyon![]()
sola yatmak en ıyısı dedı ya dr yatamıorum saga :86:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sölüyom bebek o
birazda sağına yat cnm, niye hep soluna yatıyon![]()
aynen banada herkes ayni seyi soyluyor
sola yatmak en ıyısı dedı ya dr yatamıorum saga :86:
Benim çocuğum asker olsun, pilot olsun ne bileyim bilim adamı olsun, futbocuda neymiş
ben hep sola yatamamhep değiştiriyom
ay su ıhtıyac lıstesıne takıldım...neye nerden baslıcas :44:
hiç takılma....
gittiğin yerde beğendiğin ürünlerden almaya başla... bundan sonra öyle yapıcem....
eksik gediklere de sonra bakıcem, kafam karışıyor![]()
her gordugun begendıgın seyı alınca bı bakıosun cok fasla sey almıs oluosun :26:
sen ıstanbulda nerdesın herkes vıaporttakı bebek magazalarını soluo bana hıc gıttınmı
1 tane alınması gerekenleri alabiliriz, diğerleri 7. aydan sonra... mesela araba, oto koltuğu gibi...
Ataşehirde'yim cnm bn viaportu biliom... ama artık herşey heryerde var... metro carrefour capitol kanyon v.s.
her gordugun begendıgın seyı alınca bı bakıosun cok fasla sey almıs oluosun :26:
sen ıstanbulda nerdesın herkes vıaporttakı bebek magazalarını soluo bana hıc gıttınmı
slm hanımlarr hayırlı geceler nasılsınz?cnm ben viaporta 1kere gitmiştim çocukları eğlendirmek için..orası uygunmuki soruyolar,viaport sabiha gökçen havalimanınnın yan tarafında cnm kurtköyde yani.
masallah kuzuma buyumus yaptıgın tepsıler ıse yarıyo bak ıste
benı radyolog aradı bugun(tanıdık ya o da) nıye gelmedın bekledım dedı..bende kocemle gelıces carsamba dıdım ..carsamba yokmus persembe gıdıces ..bu hafta ona gıdıcegıme gore drumuza gıtmem bı sonrakı haftada dr a gıderım...ıste bole herhafta goruyorum çoçuuumu![]()
ne güzelllllll.. çok sevindim adına. sen kaç haftalıksın? ben de 17 haftalık oldum çok mu erken bılmıyorum ama sabırsızlıkla hissetmeyi bekliyorumm:)![]()