• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

oraya mı gelsek :51: ben İstanbul'da doğdum büyüdüm. O zamanlar amcamlar Bursadalardı (halen orda olanlar var) ayda ya da 2 ayda bir devamlı giderdik. Mudanya da yazlıkları vardı hele havalar ısındı mı hep ordaydık? şimdi öyle uzak geliyor ki oralar... :27:

sen bırak buraları gıt askın ıcın oralara sonrada koca bı dısarı cıksa dersın :35::35:

battanıye ne alemde

sen bırak buraları gıt askın ıcın oralara sonrada koca bı dısarı cıksa dersın :35::35:

battanıye ne alemde

oraları aşkım için değil babamın işi için önceden bırakmıştım. babamların oraları aşkım için bıraktım :69: iyi ki de bıraktım burdan nefret dahi etsem olsun kocam yanımda dursun.

valla battaniye çok güzel oluyor gem ya... fikri veren aklın sağolsun. eşim bile hevesleniyor. bir dokunuo yumuşacık olacak bu diyor... 15 gün süre verdi bitireyim diye. sanmıyorum ama :6: hızla örmem lazım... haber saati bitti... ben eşime döneyim gem. sana iyi akşamlar... iyi geceler ( kocana da kavuşurkene)

iyi akşamlar melek anneleri
nasılsınız
bebekler büyüdü mü?:49::49::49:
pıt pıtlara devam mı
bende azaldı bi kaç gündür:59:
cinsiyetini de öğrenemedim. üüüüüüffffff merak ediyorum yhaaaa alışverişe devam etmek için bilmem gerekiyor artık:50:

Nası yani daha belli olmadı mı :53::53::53: kanaatimce kızdır heralde, bu kadar süre göstermediyse...

canım ben 21 oldum:)çok şükür anca hissettirdi sıpa kendini:)

günaydııııııııııııııııııııııınnnn :) bnde dün kuzumu gördüm doktor bu defada kız heralde dedi :1: %90 erkek demişti oysaki :27: neyse perşembe tekrar gidicez 3'lü testi de yapıcak bakalım inşallah sonuçlar umut verici olur :29:kuzucuk çok komikti :69: bu arada ip aldımbirazdan bende geleneksel haline gelen battaniyeden başlıcam :34:

selamm...benimde perşembe gunu 3lü taramam var..benimki de uzun bir süre ugrastıktan sonra %90 kız dedi:) değişir mi yine bilmiyorum artık:)

selamlar bayanlar..hepimizin bebeği hayırlı olsun öncelikle..dikkatimi çektide üçlü tarama testini yaptırıyorsunuz.. hiçbir tanıdığım yapmadı, dr. ler önermiyor genelde..kafa karıştırıcı sonuçlar doğuruyormuş. sizce? okuyunca yaptırsam mı dedim bende..17 hafta oldu benimde..

selamlar bayanlar..hepimizin bebeği hayırlı olsun öncelikle..dikkatimi çektide üçlü tarama testini yaptırıyorsunuz.. hiçbir tanıdığım yapmadı, dr. ler önermiyor genelde..kafa karıştırıcı sonuçlar doğuruyormuş. sizce? okuyunca yaptırsam mı dedim bende..17 hafta oldu benimde..

Selam benim doktorum 2'li test sonucuna bakarak, diğer testleri yaptırmamıza gerek yok dedi:49:

Nası yani daha belli olmadı mı :53::53::53: kanaatimce kızdır heralde, bu kadar süre göstermediyse...

yok be canım 2.5 aylıkken bakmıştı kız gibi dedi
sonra bi ton gittim geldim hast ama ultrasona girmedim son 2 3 haftadır merak başladı ve taban yapmış durumda. alışverişe devam edemiyorum netleşmediği için. salı günü bi gidiiim bebişim nasıl?

son bir haftan canım 18 bitmeden yaptırmalısın
ben yaptırmak istemedim.

Selam benim doktorum 2'li test sonucuna bakarak, diğer testleri yaptırmamıza gerek yok dedi:49:

ikinci gebeliğim olmasına rağmen endişe bitmiyor.tecrübeli olurum sanıyordum..ne duysam acaba ben yapmalıyım? yemelimiyim? gibi.. hayırlısı olsun insallah..bir kızım var 4 yaşında canım prensesim. ikinciyi oğlan istedim Allah var. yüzde 90 kız dedi geçen hafta. değişir mi acaba diyorum halen..çin takvimi, rüyalar falan oğlandı hep. başka doğurma sansım pek yok ondan.

yok be canım 2.5 aylıkken bakmıştı kız gibi dedi
sonra bi ton gittim geldim hast ama ultrasona girmedim son 2 3 haftadır merak başladı ve taban yapmış durumda. alışverişe devam edemiyorum netleşmediği için. salı günü bi gidiiim bebişim nasıl?

2,5 aylıkken pek belli olmaz heralde cnm, 12. haftada genital bölge tam olarak oluşuyormuş, Allah gönlüne göre versin :16:

ikinci gebeliğim olmasına rağmen endişe bitmiyor.tecrübeli olurum sanıyordum..ne duysam acaba ben yapmalıyım? yemelimiyim? gibi.. hayırlısı olsun insallah..bir kızım var 4 yaşında canım prensesim. ikinciyi oğlan istedim Allah var. yüzde 90 kız dedi geçen hafta. değişir mi acaba diyorum halen..çin takvimi, rüyalar falan oğlandı hep. başka doğurma sansım pek yok ondan.

Benim ilk gebeliğim oğlum olacak, ikinciye kız çok istiyorum ama Allah bilir, takdir-i ilahi...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah :16:

arkadaşlar, cinsiyet tahminide yanılma yaşayan oldu mu? Allah ım affetsin umudum var halen..

Pur diye bir arkadaşımıza erkek dediler, kızı olucak kısmetse, Ayşegulçin'e erkek demişlerdi, şimdide kız demişler, oluyor yani cnm

Son düzenleme:
soyle soliyim canim bugun birinin dogum haberini aldim kizi vardi ikinciyede hep kiz dediler herseyini kiza gore yapti dun bi dogurdu erkek cikti tabiki bunlar istisna..

dr me bir daha sorayım bakalım ne derse onu yaparım.. ikiliyi yapınca gerek yok demişti.endişeleniyorum genede.

hayır canım ya bu durumu allaha havele etmelisin. sonuçta testlerdede yanılma payı oluyor inan bana geçen kızlardan biri patlaşmıştı test kötü ama bebek gayet sağlıklı oldu diye.
geçen hastanede bi kadın ben yaptırmadım dedi
ben neden yaptırayım ki şimdi
rabbime sığınıyorum herşeyin iyisini o bilir.
bu arada bi örnek daha 9 aya kadar kız deyıp erkek, erkek deyip kız çocuğu doğuran anneler var, hemen inanma
miniğini öpüyorum
allaha emanet olsun
en önemlisi hayırlı olsun
erkek olup soytarı olan, ailesine çok feci şeyler yaşatanlarda var
gönlünü ferah tut.

hayır canım ya bu durumu allaha havele etmelisin. sonuçta testlerdede yanılma payı oluyor inan bana geçen kızlardan biri patlaşmıştı test kötü ama bebek gayet sağlıklı oldu diye.
geçen hastanede bi kadın ben yaptırmadım dedi
ben neden yaptırayım ki şimdi
rabbime sığınıyorum herşeyin iyisini o bilir.
bu arada bi örnek daha 9 aya kadar kız deyıp erkek, erkek deyip kız çocuğu doğuran anneler var, hemen inanma
miniğini öpüyorum
allaha emanet olsun
en önemlisi hayırlı olsun
erkek olup soytarı olan, ailesine çok feci şeyler yaşatanlarda var
gönlünü ferah tut.
çok tesekkur ederim iyi dileklerin için..inan bana geri kafalı falan değilim. ilkinde kız olmasını diledim rabbim verdi. dediğin gibi allah hayırlı evlatlar versin önce..seninkilerede sağlık, uzun ömür diliyorum canım.

kislar bide bizim burda hic oyle testler falan yok ense kalinligi olculuyo her gidiste idrar testi bu zamana kadarda 2 kere kan aldilar baska bisey yok yani ultrasonda belli oluyor gecmisinde bi rahatsizligin yoksa ve yas faktoru de yoksa bu sekilde oluyor turkiyede bence biraz da para tuzagi icin yapiyolar bu testleri

Back
X