• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

amanın:53:
delı edıyo bu drlar durduk yere :47:
agrı nedenmıs :26:
kız bu agrılar olcakmıs hep..dopktorda bısı yok hersey ıyı dedı benmı buyuttum korktum yoksa kasındımmı derler ya herseyde bır hayır vardır dıe..baktı hersey yolunda dedı haydı..adam buldumcuk oldu benım..bugunde ayıptır solemesı akıntım fazla bıraz dedım hemen arıyorum dıor.hayır dedım doktor mıcıyla gulcek artık yanı adam yolunu degıstırcek
enısteye hurmetler :42:
dogru soze ne denır kuzum:9:
bak dun dısardaydım hep yegenımın gonlunu egledım gece nası uyumusum bılmıorum :93:

bak benımkı az konusur oz konusur lafıda gedıgıne sokar yanı:):69:

kızlaaar çok kötü bi gece geçiriyom wallaa belim ağrıyoo uyuyamadım hiiç 4den beride ayaktayım:(
ufffff ama anannemiz neler almış nelerr görseniz bayılırsınız tam bir çanta szede göstericem hyırlısıyla makinamız bi gelseee:1:

günaydın anneler...

gece tepsiler konusulmuş... mideye inmiş yemekler...
acıktırdınız bizi...
kvaltı time!!!

günaydın anneler...

gece tepsiler konusulmuş... mideye inmiş yemekler...
acıktırdınız bizi...
kvaltı time!!!

günydınnn herkeşlere ... Keramos sen gittin güneş açtı :27: ankarada ki hava çıkıp koşmaya değer arkadaşlar :1:

bu arada bende dün battaniye başladım da biten varsa resmini ekleyebilirmi merak ediyorum nasıl olcak bitince :16:

günydınnn herkeşlere ... Keramos sen gittin güneş açtı :27: ankarada ki hava çıkıp koşmaya değer arkadaşlar :1:

bu arada bende dün battaniye başladım da biten varsa resmini ekleyebilirmi merak ediyorum nasıl olcak bitince :16:

hiç sorma yaaa!!! annemde aynı şeyi söyledi... gezemedim bu sefer:50:
kojamın işine geldi... alışveriş frenlenmiş oldu:9:

napalım bunada sükür... 6aylık kıyafet ihtiyacı ve beşiki var artık bebemin...
eşim yatcak yeri var başka seye ihtiyac yok diyo zaten:52:

burda hava güzel... yürüyüşler başlamalı artık!!!

hiç sorma yaaa!!! annemde aynı şeyi söyledi... gezemedim bu sefer:50:
kojamın işine geldi... alışveriş frenlenmiş oldu:9:

napalım bunada sükür... 6aylık kıyafet ihtiyacı ve beşiki var artık bebemin...
eşim yatcak yeri var başka seye ihtiyac yok diyo zaten:52:

burda hava güzel... yürüyüşler başlamalı artık!!!

ben bi hafta daha yatckmışım :4: sora tutamaz kmse :4: bn dAha sadece 1 kilo ald bu arada verdiğim 7 kiloda cabası :69:

kızlaaar çok kötü bi gece geçiriyom wallaa belim ağrıyoo uyuyamadım hiiç 4den beride ayaktayım:(
ufffff ama anannemiz neler almış nelerr görseniz bayılırsınız tam bir çanta szede göstericem hyırlısıyla makinamız bi gelseee:1:
günaydın kızlar nazcım geçmiş olsun benimde ağrıyor ara ara uyutmayacak kadar değil
Eki Görüntüle 158780

yeleğimi bitirdim kızlar...nasıl olmuş???
süperrr ellerine sağlık iyi günlerde giysin inş. bebişin
bu arada oğluşum beni içerden parmaklamaya devam ediyor uzanmamı istiyor ama çalışıyorum sandalye tepelerinde sıkışıyo içerde galiba :59:

günaydın kızlar....
sabah sabah postu deldirdik ilk tetanoz aşımızı bu sabah oldum....kolum ağrıyor ama katlanacaz....
oğluşumun kalp atışınıda dinledik çok güzel dedi hemşire ablamız....
dün akşam oğluşum karnımda horon tepti resmen acayip tekmeledi ama ardı gelmedi uyudu sanırım....:66::66:

ayşegülçin içini ferah tut canım inş herşey güzel çıkacaktır....

nazcım geçmiş olsun yaa inş geçer belinin ağrısı ee sende 2 tane var kolay olmayacak.....

keramos süeterin çok hoş olmuş maşallah becerikli anne seni.....

ayy ellerine sağlık çok cici olmuş, güle güle kullanın :21: marifet işte şekerim:6:

tnt de ender sarac hamilelikte nası oturmalı kalkmalı nası emzirmeliymişiz onu anlatcakmş... bel ağrıları için...

sağolun kıslar ama ne marifeti bundan önce 2 atkı yapmışlığım var

bunuda annem yeni öğretti kol kesme. yaka nerden biliridim ben:9:

ama tabikide üstündeki tığ işleri anneanne marifetiii..

bu arada ben yatak odası kapı arkasına kanguru yaptırdım...yine anneme tabiykide:52:
bebemin salya bezi ter bezi eldivenleri çorapları tırnak makası tarakı pişik kremi vb. ıvır zıvırları koyucam. aklınızda olsun...

günaydın kızlar....
sabah sabah postu deldirdik ilk tetanoz aşımızı bu sabah oldum....kolum ağrıyor ama katlanacaz....
oğluşumun kalp atışınıda dinledik çok güzel dedi hemşire ablamız....
dün akşam oğluşum karnımda horon tepti resmen acayip tekmeledi ama ardı gelmedi uyudu sanırım....:66::66:

ayşegülçin içini ferah tut canım inş herşey güzel çıkacaktır....

nazcım geçmiş olsun yaa inş geçer belinin ağrısı ee sende 2 tane var kolay olmayacak.....

keramos süeterin çok hoş olmuş maşallah becerikli anne seni.....

inşallak turkuaz :71: battaniye örenler nerede bugün:6:

günaydın hanımla. birileri battaniye örenleri mi çağırmış henüz benimki battaniye olmak için 40 fırın ekmek yemeli ama olsun ben de örüyorum başladım ya netice de.

benim de yarın doktor görüşmem. çarşamba da tetonoz vurulayım diyorum. tırsıyorum ben:30: iğneden hep korkarım zaten:43:

günaydın hanımla. birileri battaniye örenleri mi çağırmış henüz benimki battaniye olmak için 40 fırın ekmek yemeli ama olsun ben de örüyorum başladım ya netice de.

benim de yarın doktor görüşmem. çarşamba da tetonoz vurulayım diyorum. tırsıyorum ben:30: iğneden hep korkarım zaten:43:

canım iğnenin acısı hiç ama ilaç ağırtıyor şuan kolumu hareket ettirirken ağrıyor ee ne yapalım katlanacaz....2. side bir ay sonraymış....

:27: çabuk örülüyo :69: bnm 2. yumağım bayağı büyüdü siz daha önce başladınız bitirin artık :27: resm görmk istiorum :52:

iğne falan olamammmmm :47: yağlı iğnelern acısu btmedi daha :59:

canım iğnenin acısı hiç ama ilaç ağırtıyor şuan kolumu hareket ettirirken ağrıyor ee ne yapalım katlanacaz....2. side bir ay sonraymış....

mecbur artık napalım katlanacağız. bende kolum falan ağrır die bugün gitmek istemedim çünkü yarın doktor randevum var. bakalım artık kolum ağrırsa benim nazımdan geçilmez... çok mızmız oldum.

Back
X