Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet anlam çok önemli.....
biz verdik gibi gibi ama eşim vazgeçebilir görünümünde....
topiği açan arkadaş öyle angaryalarla uğraşmıyor malesef.....isim listemiz yok...![]()
hım keşke olsaymış belkim değişik bi isim görürdükkkk dimi amapeki senin seçtiğin isim ne
ben yiğit istiyordum ama eşimle anlaşma yaptık erkek onun kız benim diye o şimdilik talha berk koydu ama kimse söyleyemiyor ve beğenmiyor....benim için farketmez.....
sana kız isimleri yazim...
tuğçe öykü eylül masal aklıma gelenler bunlar.....
bende yiğit istiyordum ama eşim beğenmedi bizde ortak bir kararla emir feyyaz koymaya karar verdik ama ben sadece emir diyorum babası uysu oluyo![]()
Hala isimler netleşmedi mi ?
Aslında kanun çıksa, bebeği 9 ay karnında taşıyandır isim hakkına sahiptir diye ne güzel olur dimi :76::76::76:
Ben mi çok egoistim.... oğlumun adı Serkan olucek dedim, ok dedi eşim, kız olsa Irmak Alya olacaktı...
İkinci erkek olursa Metehan koyucam diyorum eşime :76::76::76:
ırmak alyada çok güzel peki iklim nasıl![]()
Hala isimler netleşmedi mi ?
Aslında kanun çıksa, bebeği 9 ay karnında taşıyandır isim hakkına sahiptir diye ne güzel olur dimi :76::76::76:
Ben mi çok egoistim.... oğlumun adı Serkan olucek dedim, ok dedi eşim, kız olsa Irmak Alya olacaktı...
İkinci erkek olursa Metehan koyucam diyorum eşime :76::76::76:
egoistttt hep sen koy tek başına yaptın dimi o çuçuku
bende isme tam karar verememiş olsamdaİklil İsmi çok anlamlı
m İLE DEĞİL L İLE :82:
Hep yanlış yazacaklar çocuğun adınıve hep iklimmmmmmm dicekler
![]()
ilknur naptın 15.30 da demişsin ?
hadi be sende![]()
benecede hep iklim derler ben beğenmedim zaten iklil anlamı ne acababende isme tam karar verememiş olsamdaİklil İsmi çok anlamlı
m İLE DEĞİL L İLE :82:
ortakız ortakkk en güzelide ortak karar ama tabikide öneriler bizden geldiği sürece :90:Anneyim ben.... 9 ay taşıyorum, ondan soyadını benden adını alsın, eeee ortak değil miyiz?![]()